Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם גר בצפון ת"א, ניאות אפיקה אם רוצים לדקדק, וכל השטויות האלה על דפיקות בטמבון ובדלתות בגלל שאנשים צפונבונים זה בולשיט.. חניתי ברחוב צייטלין השבוע (ליד כיכר רבין) כשמאחורי חניה וחצי ומלפני חניה סטנדרטית.. מול הפרצוף שלי בא איזה זקן טרח עם משקפיים שאפשר לראות איתם בקטריות, :shock: ובפשוט נכנס בחניה הקדמית ברברס מהיר ונכנס לי חזק באוטו והעיף אותו כמה ס"מ.. (ואיי4 זה אוטו לא קל) צרחתי עליו אתה בסדר?? הוא אפילו לא ענה לי , נשאר לשבת באוטו עד שאני יינסע. שבוע שלם הייתי עצבני מהסיפור הזה. :twisted:

אין מה לעשות, יש אנשים מפגרים שלא יודעים לנהוג ואין להם אומדן מרחק או שהם סתם מעופפים שצריך להעיף להם תרישיון..

אבל מה לעשות ככה זה בישראל.. כל פוץ מקבל רישיון..

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם
אני גם גר בצפון ת"א, ניאות אפיקה אם רוצים לדקדק, וכל השטויות האלה על דפיקות בטמבון ובדלתות בגלל שאנשים צפונבונים זה בולשיט.. חניתי ברחוב צייטלין השבוע (ליד כיכר רבין) כשמאחורי חניה וחצי ומלפני חניה סטנדרטית.. מול הפרצוף שלי בא איזה זקן טרח עם משקפיים שאפשר לראות איתם בקטריות, :shock: ובפשוט נכנס בחניה הקדמית ברברס מהיר ונכנס לי חזק באוטו והעיף אותו כמה ס"מ.. (ואיי4 זה אוטו לא קל) צרחתי עליו אתה בסדר?? הוא אפילו לא ענה לי , נשאר לשבת באוטו עד שאני יינסע. שבוע שלם הייתי עצבני מהסיפור הזה. :twisted:

אין מה לעשות, יש אנשים מפגרים שלא יודעים לנהוג ואין להם אומדן מרחק או שהם סתם מעופפים שצריך להעיף להם תרישיון..

אבל מה לעשות ככה זה בישראל.. כל פוץ מקבל רישיון..

מסכים :mm_yeah: למזלי טוב שהרכב חונה בחניה מקורה :lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הבעיה היא לא בחניה הבייתית, אלא כל פעם שאתה יוצא מהבית ואנשים נכנסים בכוח כאילו האוטו שלם סרדין בקופסת שימורים

מילא את האוטו שלכם אבל קצת כבוד לרכוש של הזולת :shock:

אין לאנשים מודעות שזה פשוט מזעזע מה הם יכולים לעשות בהרף עין בלי להרגיש קמצוץ של מצפון

פורסם
הבעיה היא לא בחניה הבייתית, אלא כל פעם שאתה יוצא מהבית ואנשים נכנסים בכוח כאילו האוטו שלם סרדין בקופסת שימורים

מילא את האוטו שלכם אבל קצת כבוד לרכוש של הזולת :shock:

אין לאנשים מודעות שזה פשוט מזעזע מה הם יכולים לעשות בהרף עין בלי להרגיש קמצוץ של מצפון

האוטו שלי בעבודה בחניה מקורה . אבל מבין אותך האוטו הקודם שלי היה תמיד חונה בת"א, ושם כמו רוב מקומות בארץ לא עושים חשבון.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ותחי מדינת ישראל,

כל הכבוד לתרבות הנהיגה בארץ

העיקר נותנים לנשים ביטוח זול, אם הן רק היו משאירות פרטים על כל שפשוף או "אופס" הורדתי לך מראה

היו מורידים אותן מהכביש

פורסם

למה זה רק נשים?

חסרים "גברים" שחושבים שבגלל שהם נולדו גברים אז יש להם אוטומטית כישורי נהיגה מטורפים ובכל זאת הם לא יודעים מי יודע מה לנהוג?.

יש גם הרבה מאוד גברים חראות שדופקים מכוניות ובורחים.

זה החינוך לא התרבות, יש לא מעט חברים שסיפרו לי תוך כדי נסיעה שאם חס וחלילה הם עושים תאונה אפילו עם נפגעים בנפש הם בורחים משם. זאת המדינה שלנו ואלו האנשים.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

אני גם גר בצפון ת"א ממש קרוב אלך (אני רואה את האוטו שלך הרבה)

ובחיים לא הייתה לי את הבעיה הזאת

האנשים פה לפי דעתי שומרים על המכוניות שלהם יותר מאשר בשכונות עניות יותר

כי הם קונים את המכוניות פעם בשנה שנתיים שלוש ככה שכל הזמן הם מתיחסים לאוטו

כמו שכולם מתיחסים לאוטו שהוא חדש..

פורסם

סיום הפרשה, בקול ענות חלשה.

לאחר שהבחור הפוגע התגלה כזקן חביב בן 80, אשר הצליח לשכנע אותי שלא הוא הפוגע,

ושיש מאחוריו הסטוריה של השארת פתקים על מכוניות במקרים בהם הוא כן פגע (לאורך השנים),

ושאיננו יוצא מהבית בכלל בשעות המדוברות, מכיוון שהינו ערירי ואין לו אשה או ילדים,

לאחר דיון על חולייה של החברה הישראלית, בו הוא הביע אכזבה אמיתית מהעובדה שכל רכבו חבוט כתוצאה מעבריינים שלא השאירו פרטים,

לאחר שביצעתי ניתוח נוסף של התמונות ולא הצלחתי לשכנע את עצמי ב-100 אחוז שרכבו היה מעורב בזה,

ולאחר ביצוע פוליש רצחני על כל האזור שהעלים כמעט לחלוטין את סימני הפגיעה (כפי שתראו בתמונות : אחת עם פלאש, אחת בלי שצולמו בחנייה מקורה),

החלטתי לרדת מהעניין מחוסר ראיות מוצקות.

בפעם הבאה שאני אעבור דירה, זה יהיה למקום עם חניה פרטית בין העמודים , רצוי מקורה.

בינתיים לא אתעצל ואכסה את הרכב.

ככל הנראה הדרך היחידה לגבות את המחיר מהפוגע, היא לתפוס אותו על חם...

P1010191.JPG

P1010190.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ולסיכום פתחת שרשור עם כותרת מעצבנת ולא מוצדקת בעליל.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ולסיכום פתחת שרשור עם כותרת מעצבנת ולא מוצדקת בעליל.

אם כך, אז לדעתך מותר לפגוע ברכבו של הזולת ולברוח מהמקום ללא השארת פרטים?

הכותרת חופפת למציאות בצורה מדוייקת מאוד!

העובדה שככל הנראה פניתי לבן אדם הלא נכון (שקרתה למרות מחקר מקיף שעשיתי , שאני לא חושב שאף בן אדם שפוי היה עושה)

זה הזמן והמקום לפרסם מה קרה לפולו שלי בזמנו (כמובן שהתמונות הנ"ל הוראו לקונה לפני הקנייה והוא ראה בעיניו את תוצאות העבודה המעולה שעשו על הרכב) :

את הנזק הכואב מאוד הזה, נאלצתי לספוג לבד ! ומדובר בלא מעט כסף !

הרכב היה בתנור לצביעה חוזרת 4 פעמים (וכמובן השחזה חוזרת לפני כל פעם), עד שהתקבל גוון זהה כמעט לחלוטין לזה של הרכב ע"י שימוש בצבע מקורי שהוזמן במיוחד מחו"ל ועצה שהתקבלה מיצרן הצבעים בחו"ל , כיצד להקנות לצבע גוון של אחרי כמה שנים על הכביש... (אני קצת פאנאט בנושא זה נכון)

אז מר ירון היקר, האם היית כותב מה שכתבת אם היית קם בבוקר ומגלה שקע בגודל אגרוף ברכבך?(וכמובן מכות נוספות באותו אזור).

אם מה ששמעת בשרשור הזה לא הזיז לך, אז סלח לי, אבל אינך חובב רכב אמיתי.

מאז הגעתי לשכונה לפני 4 שנים, נרשמו מעל 10 אירועים דומים, חלקם חמורים מאוד (כמו התמונות שיש כאן מטה) חלקם פחות.

כמעט כל אחת מהמכות שהרכבים שלי קיבלו אירעה ברחוב אחר , וכמה בחנייה הפרטית.

P1010296.JPG

P1010295.JPG

P1010281.JPG

P1010289.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...