Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה נסגר עם האלמרה שעמדה באיזור המתחרים אך לא התחרתה בסוף?

ממש רציתי לראות אלמרה על המסלול!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו יודע מתי נפתחת עונת 2007 ? (מתי האירוע הבא)
עדיין לא ידוע. תן ל"מסלולים" קודם כל להפיק לקחים ולהתאים את הליגה לתנאים שנוצרו.

shellcase - נראה לי שאתה לבד בעניין של האלמרה :grin: .

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

היה פשוט מדהים !!

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

אז ככה:

ברכות לכל הזוכים והמשתתפים - כולכם א ל ו פ י ם ! ! ! שיחקתם אותה בענק ונהנינו מאוד לראות אתכם בפעולה!

ברכות חמות לאלוף ליגת סיאט MDC לעונת 2006 - ג'רמי קרונין!

ברכות לאלופי הקטגוריות רוני שטרן וערן גומר!

תודה למועדונים סקאלה, רודסטרים ו-FUEL SLUT שתרמו לחגיגה והציגו את הרכבים המושקעים שלהם בתחרות המכונית הנחשקת!

תודה למועדון FUEL SLUT על תצוגות הנהיגה!

תודה לכל הספונסרים - סיאט, הילוך שישי, EXCELLNET, GOODYEAR, PitStop, ספויילד, רדיו מילאנו, אירוקה, BOSCH, כללית סמייל, יורוספורט ו-RedBull שאיפשרו את החגיגה הגדולה!!

תודה רבה וענקית לאלפי הצופים שמילאו את המסלול! התמיכה והעידוד שלכם נותנים תנופה לכל ענף הספורט המוטורי בארץ.

כל התוצאות והסיפורים מחגיגות האליפות שהיו היום מופיעות באתר מסלולים: http://www.maslulim.co.il/index.php?i=486

(התמונות שצילמנו יועלו לאתר במהלך הימים הקרובים. מבטיח לעדכן בפורום.)

:-D איזה כיף היה!!!!!!! :-D

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

היה מדהים!!!

כהרגלם של "מסלולים" , אירוע מתוקתק מ א-ש (לא "ת") , צריך לטפל בערסים שמשתוללים באיזור הקהל ובילדי ה50 סמ"ק שמנסים להוכיח משהו לא מובן..

אירוע מהנה מאוד!

אני אישית מאוד נהנתי מהמתח בקט' שלי (1600) , מישל הביא אותה בAX ,בכר נהג מדהים אבל הרג תוצאה על עצירה מאוחרת, גידי הלחיץ אותי על ה"שלישי" בכל הליגה והתוצאות היו מאוד צמודות!

כבוד לגל אופיר שנתן ל"סוסים" בראש! - האמת שגם כל שלושת המנצחים ב1600 היו נותנים ל2000 :twisted:!

רוב המתחרים הפגינו נהיגה ברמה גבוהה ומרשימה!

תודה לכל צוות מסלולים על עונה מדהימה!!!

תודה לכל הספונסרים שתומכים באירועים הללו!

אני מחכה בקוצר רוח ל TOP DRIVER!!!

יש לי מעט תמונות ואני מחכה בקוצר רוח לתמונות של הצלמים - קדימה אנשים , תפרגנו קצת בתמונות ועדיף מהמסלול ולא רק אסתיוו :-) .

תודה.

עומר גלברט.

6.JPG

5.JPG

7.JPG

P1100187.JPG

8.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

באמת כל הכבוד למישל שהצליח להגיע לתוצאה מעולה עם הרכב הזה בהחלט הוא נהג היום למופת!, כבוד!

אבי.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לצערי מצאתי ברשת את הדבר הבא :

2618987450045375683sKLWWA_th.jpg

2971666140045375683KzOOaZ_th.jpg

ג'רמי - אני מקווה שתחזור בכוחות מחודשים ויותר מכל שהליגה תחזור וה"קרב" על הגביע יהיה מותח מאי פעם :wink: .

גידי - הדברים הללו מכוונים גם אלייך - הגיע הזמן שתקנה רכב אמיתי ולא תנצל את הBIG BRO.. :-)

פורסם

עומר, נראה לי שנכנסת יותר מדי לתפקיד המדווח הראשי על תאונות (ועכשיו בכלל, חושף לי אנשים בפורום :nono:).

בכל מקרה, כבר אמרתי לג'רמי אבל בהחלט נאחל לו שיתארגן על רכב הולם כדי שיוכל לתת לך בראש בהקדם :twisted:.

ואם כבר העלינו את הנושא אז מה יהיה עם ה-MDC ?

כבר כמעט חצי שנה שלא הייתה שום תחרות רצינית, אני מתגעגע :cry:.

ניר

פורסם
(ועכשיו בכלל, חושף לי אנשים בפורום :nono:).

בכל מקרה, כבר אמרתי לג'רמי אבל בהחלט נאחל לו שיתארגן על רכב הולם כדי שיוכל לתת לך בראש בהקדם :twisted:.

ואם כבר העלינו את הנושא אז מה יהיה עם ה-MDC ?

כבר כמעט חצי שנה שלא הייתה שום תחרות רצינית, אני מתגעגע :cry:.

ניר

ניר - את ההודעה על כך ראיתי בפורום פתוח אחר אשר פתוח לכל המעונין לצפות בו וההודעה פורסמה ע"י ג'רמי בעצמו .

אם תוכן ההודעה נראה פוגע אז אני מתנצל מראש בפני ג'רמי וגידי .

סה"כ ההודעה נרשמה מתוך כוונה טובה ובאמת שעצוב לי לראות את הרכב שלו כך ובאמת שאני רוצה שהוא יחזור בכוחות מחודשים בשביל לתת לי בראש ולדרוש ממני לתת עוד יותר 8) מעצמי!

כבר הבנתי (וגם זה רשום ברשת:-) ) שג'רמי מתכנן להפוך את הפג'טה לרכב "שטח" אמיתי..

אז קודם כל בהצלחה עם הפרויקט.

ושוב סליחה אם מישהו נפגע.

פורסם

לא התכוונתי חס וחלילה לפקפק בדברים/כוונות שלך.

אני בטוח שלא הייתה שום כוונה לפגוע ויכול גם להיות שאכן אין שום פגיעה.

הרמיזה שלי כוונה לכך שבכאלה דברים אני חושב שעדיף להשאיר את הפרסום לשיקול של הבן-אדם עצמו (ואני יודע שהכל זמין באינטרנט :wink:, זה לא העניין). סתם דעתי, אולי במקרה הזה אין לו באמת שום בעיה.

ולגבי התכנון שציינת...אם זה אכן כך, נשמע רעיון מעולה.

זה אומר שתצטרך לעבור למגרש של הגדולים כדי לחטוף ממנו בראש, לא ? :-)

ניר

פורסם
זה אומר שתצטרך לעבור למגרש של הגדולים כדי לחטוף ממנו בראש, לא ? :-)

ניר

להזכירך - יש לי ניסיון קודם ב"מגרש של הגדולם" , אומנם מועט אבל גם משהו :roll: .

אני נשאר במגרש של הקטנים . אתה המטרה והיא יותר קלה :wink:

פורסם

גידי צר לי על הרכב העיקר שאתה בסדר...

זאת הזדמנות טובה להעביר את ה 106 מהכביש לשבילי העפר(ראלי):wink:

בהצלחה ותנהגו בזהירות....

קובי כהן

פורסם
להזכירך - יש לי ניסיון קודם ב"מגרש של הגדולם" , אומנם מועט אבל גם משהו :roll: .

אני נשאר במגרש של הקטנים . אתה המטרה והיא יותר קלה :wink:

גם כן נסיון..

מישל היה צריך בחורה שתעשה לו קפה ותחזיק לו את הניירות באוטו בזמן שהוא נוהג מכיוון שאלון לא רצה אתה נבחרת!

:lol:

הודעה אחרונה לפני שבוע הדממת פורום

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...