Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא קיבלתי עוד מנילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פניתי לפורום תפוז מתגייסים לא עזרו לי מי יודע מה.

אני מתגייס באוקטובר, אני כבר יודע לאן, היה גיבוש והכל והתקבלתי לתפקיד טוב בצבא.

אבל הבעיה שלא קיבלתי מנילה, דיברתי עם בחור שמשרת כבר שנה ביחידה שאני הולך אליה, והוא כן קיבל מנילה בזמנו על אף שידע שהתקבל ליחידה.

השאלה שלי האם מישהו יודע את הסיבה שבגללה לא קיבלתי מנילה?

למי אני יכול לפנות כדי לדעת תשובה וודאית (אם לא תבוא מכאן הישועה).

איך זה משפיע?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

תפנה לקצין העיר באזור מגוריך.

או ללשכת גיוס הקרובה אליך, גם מספר חברים שלי לא קיבלו את המנילה....

פורסם

:lol:

מה יהיה עם אופיר הזה, צריך להישלח לשבוע למחבוש.

עריכה- קובוס, בטח כי הם מתגייסים ב ינואר-אפריל, אני מתגייס באוקטובר, עוד חודש וחצי, הייתי צריך לקבל לפני הרבה זמן.

פורסם

לא אחד מתגייס באוקטובר גם לא קיבל ועד שניים שמתגייסים ב19 בנובמבר לא קיבלו.

:lol:

מה יהיה עם אופיר הזה, צריך להישלח לשבוע למחבוש.

עריכה- קובוס, בטח כי הם מתגייסים ב ינואר-אפריל, אני מתגייס באוקטובר, עוד חודש וחצי, הייתי צריך לקבל לפני הרבה זמן.

פורסם

אתה במקרה בוגר מגמה טכנולוגית או משהו בסגנון? כי אם כן, לי אמרו שלא מגיעה לי מנילה והיות ולמדתי במגמה טכנולוגית אני משובץ ישר לפי המקצוע. שאלתי אותם ומה אם אני רוצה להיות טבח למשל? הם אמרו אי אפשר זה מה יש. לא רציתי סתם להתווכח היות וממילא אני רוצה לעבוד במקצוע שלי אחרי הדח"ש, לכן כדאי גם לך לבדוק את הנושא.

ROOONEEYY

פורסם
אתה לא חייב לקבל מנילה, לא כולם מקבלים, אני לא קיבלתי מנילה ואני מכיר עוד אנשים שלא קיבלו.

אפשר להכיר את המנילה הזאת? :lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...