Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החופש הגדול - הפינלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה- 3 בספטמבר הגיע לו בהזדחלות ולא עוד נוכל להמר איזו הודעה / תגובה הזויה ילד יום smily729.gif.

סוף כל סוף יוכלו מנהלי הפורום, לנוח, לאחר מסע של ייסורים שנמשך כחודשיים אשר במהלכו עמלו יום וליל לערוך ולמחוק הודעות smily582.gif.

החל ממחר, הלילות יהיו שקטים מצרחות ההתלמידים המשועממים אשר מנסים בטקסיות לחזר אחר קטינות שטוחות ולהרשים את חבריהם לעדר (עדין לא ברור לי איך זה שנאשיונאל ג'יאוגראפיק לא חקרו את התופעה:confused:).

מחר העומס והפקקים יחזרו לכבישים ואזרחינו, שלא מתוך כוונה, ימשיכו להשמיט את הבסיס לפעולות הרשויות וימחישו שחיפוש המטבע מתחת לפנס לא יקטין את הקטל בכבישים smily636.gif.

And last but not least, נוכל לעבור ליד בתי ספר, חטיבות ביניים ותיכונים ולצחקק ברשעות smily776.gifלמראה פרצופי התלמידים אשר צועדים בעייפות דרך שערי המוסדות מאחורי הסורגים ואשר בוהים החוצה מהחלון smily1334.gif בעת שהם מתענים אט אט ע"י מורה ממורמר/תsmily1153.gif.

שלום חופש גדול, נתראה בשנה הבאה smily503.gif

נ.ב.

בהצלחה לחברי הפורום אשר חוזרים לספסל הלימודים :-)

פורסם

סופסוף - קצת נחת מהסיוט הזה....

DAMN KIDS !

(איזה כיף לגלות שגדלתי להיות אשמאי זקן - תמיד חלמתי על זה:D)

מוהאהאהאההההה !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

פאק מחר בי"ס?!!@#

אני הולך לישון

נ.ב.

סבא אודי ודוד מצמץ - בזמנכם היו מתענים מהמורים ומחזרים אחרי שטוחות :).

בימינו הן כבר מזמן לא שטוחות והמורים הם המתענים מאיתנו :).

שנת לימודים נקיה משריטות על רכבים שתהיה לכם!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יא אללה. היו חודשיים טובים.

איפה יהיו לנו עוד ת'רדים בסגנון "אני איש מבוגר שרוצה ליקנוט הונדה אקורד ולסים עלה ספוילרים וחצאית". אני כבר מתגעגע לסיפורים תוצרת בית בסגנון "אחים שלי, נתקא לי יד בבלנדר ואימה שלי תגיע עוד שלוש שעות מה עלי לעשות" וכמובן בלי חחחחחחח האלמותי.

YOU WILL BE MISSED BUT NOT FORGOTTEN.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
כל שנה אתם מנסים להשלות עצמכם מחדש, האמת היא ששירשורים על גבול האוטיזם צצים על בסיס יומי בכל עונות השנה.

להיות בלי ולהרגיש עם :mm_eek:

פורסם

עכשיו אפשר להחזיר להם - ללכת לבי"ס להכנס לכל מיני שיעורים, לשאול בשיעור מתימטיקה שאלות בהסטוריה, להתלונן על המורה מול כל הכיתה ולא בה"פ וכו'.

פורסם
כל שנה אתם מנסים להשלות עצמכם מחדש, האמת היא ששירשורים על גבול האוטיזם צצים על בסיס יומי בכל עונות השנה.

לא מאז שפייביש לא איתנו

עכשיו שמר ורז יכולים לצאת לחופשה שהם כל כך ציפו לה

פורסם

סוף סוף הסיוט הזה נגמר..

ולא נראה בזמן הקרוב את הצוציקים שיושבים עד השעות הקטנטת של הלילה בתחנות אוטובוסים כמו איזה הומלסים ושאתה עובר לידם הם אומרים לך :" אח שלו יום אחד תיהיה לי עונדה האקבק ואני יקרע אותך בפ-תיחות"

הללויההההה

פורסם
צחוק צחוק אבל הייתי מת לחזור לבית ספר מחר מאשר לחזור מחר לאיזה שבועיים לצבא או משהו כזה .
מחזק!!!:cry:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
סוף סוף הסיוט הזה נגמר..

ולא נראה בזמן הקרוב את הצוציקים שיושבים עד השעות הקטנטת של הלילה בתחנות אוטובוסים כמו איזה הומלסים ושאתה עובר לידם הם אומרים לך :" אח שלו יום אחד תיהיה לי עונדה האקבק ואני יקרע אותך בפ-תיחות"

הללויההההה

השאלה היא מה אתה עושה בשעות הקטנות בתחנות האוטובוס ?

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...