Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רע לך? תעזוב!

ובקשר לכבישים אין לך מה להתלונן הכבישים בסדר גמור, מה שבטוח זה שלא הכבישים דופקים את הגאנטים אלה הנהגים.

איפה אתה חי???

פורסם

בוקסר 19

ואיך אתה קורה למכסה ביוב שקוע באמצע הכביש?

שמפוצץ צמיג ומז**ן ג'אנט?

טעות נהג?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
זה לא ממש קשור לריסון...

זה קשור יותר למרכז כובד ופיזור משקל.

תופעת ה"שמיניות" נובעת ממרכז כובד שלא באמצע.

בדיוק, שכחתי את שם המושג הנכון, הלא הוא מרכז מסה. המשקולת בעצם משנה את מרכז המסה של הג'אנט ומאזנת את השינוי בצורה של הג'אנט (כתוצאה מהמכה שאותה הוא קיבל), וכך בעצם מונעת את השמיניות.

ROOONEEYY

פורסם

אם הגאנט קיבל מכה משקולת תעזור,משקולת גדולמה ומתאימה כמובן.

אם הגאנט עקום כמו נייר מקופל אז שום משקולת לא תעזור.

אביחי,אני רואה שאתה ממש רודף הודעות שלי ומנסה להוציא אותי פקק

ממש מחמיא לי.

פורסם

אל תחמיא לעצמך יותר מידי :?.

ד"א, הכל תלוי בעוצמת המכה. משקולת לא תשנה את הצורה שהחישוק קיבל לאחר המכה!

אם זה "קמט" בדופן החיצונית של החישוק, משקולת כן תעזור, אן זה עיקום בצורה כזו שהמרכז חישוק אינו נע באופן הומוגני סביב צירו, שום משקולת לא תעזור.

הצורה נשארת כשהיתה, והגלגל יעשה שמיניות.

חוסר איזון משקלי (ולא עיקום הצורה הבסיסית של הגלגל) כתוצאה ממכה, משקולת באה לפתור את הבעיה הזו.

אביחי

פורסם
בוקסר 19

ואיך אתה קורה למכסה ביוב שקוע באמצע הכביש?

שמפוצץ צמיג ומז**ן ג'אנט?

טעות נהג?

כן..ואם קרה לך דבר כזה זכותך לתבוע את העיריה, יש חוק שאומר שאסור שמכסה ביוב יבלוט מעל לגובה מסויים(גם לגובה וגם לעומק).באיזו מהירות נהגתה כשזה קרה לך?

למה בחול כבישים הרבה יותר טובים? לך תנהג ברוסיה יוון או טורקיה ותשווה איפה יותר טוב.

פורסם
כן..ואם קרה לך דבר כזה זכותך לתבוע את העיריה, יש חוק שאומר שאסור שמכסה ביוב יבלוט מעל לגובה מסויים(גם לגובה וגם לעומק).באיזו מהירות נהגתה כשזה קרה לך?

למה בחול כבישים הרבה יותר טובים? לך תנהג ברוסיה יוון או טורקיה ותשווה איפה יותר טוב.

לי לא קרה, קרה לכמה וכמה מכוניות מול העיניים שלי במיוחד כאלה עם ג'נטים גדולים ויקרים+חתך נמוך.

לאחרונה ישרו את המכסים. המכסים לא בלטו אלה היו שקועים כ8-10 ס"מ באספלט..

יש נתיב שלם באורך כ50 מטרים עם 4 מכסי ביוב: אני קורא לו "ראלי ביובים" פשוט מאוד, אתה צריך לזגזג בתוך הנטיב בין כל המכסים.

אם תבקר פעם ברחובות תודיע לי אני אשמח להכיר לך את כל הבורות האלה :).

בקשר למהירות - בוא רק נגיד שרכב בעל חתך נמוך+מהירות העולה על 40-50 קמ"ש=הלך ג'אנט.

ברכב רגיל במהירות של 60+=הלך הצמיג.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בטורקיה דווקא הייתי, הכבישים שם בכלל לא רעים. לא מעולים אמנם, אבל לא שיש משהו להתלונן עליו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לי לא קרה, קרה לכמה וכמה מכוניות מול העיניים שלי במיוחד כאלה עם ג'נטים גדולים ויקרים+חתך נמוך.

לאחרונה ישרו את המכסים. המכסים לא בלטו אלה היו שקועים כ8-10 ס"מ באספלט..

יש נתיב שלם באורך כ50 מטרים עם 4 מכסי ביוב: אני קורא לו "ראלי ביובים" פשוט מאוד, אתה צריך לזגזג בתוך הנטיב בין כל המכסים.

אם תבקר פעם ברחובות תודיע לי אני אשמח להכיר לך את כל הבורות האלה :).

בקשר למהירות - בוא רק נגיד שרכב בעל חתך נמוך+מהירות העולה על 40-50 קמ"ש=הלך ג'אנט.

ברכב רגיל במהירות של 60+=הלך הצמיג.

יפה אז יש כביש מסויים ברחובות שהוא על הפנים, אז היה איזה קבלן מעפן שסלל אותו, רוב הכבשים בארץ סבבה לגמרי.

תבוא לחדרה תראה איך שיפצו ועדין משפצים עכשיו את כל כבישים בעיר.

לסיכום מה שאני רוצה להגיד זה שאין מה להתלונן שהכבישים בארץ גרועים, הם בסדר גמור.

פורסם

תבוא לחדרה תראה איך שיפצו ועדין משפצים עכשיו את כל כבישים בעיר.

מה שיפצו ?

תיסע לשכונת בית אליעזר ותספור את כמות המכסים שדופקים את הג'אנטים.

Veni Vidi Vici

פורסם

בדיוק כביש 1 עם בעיה חמורה עם מכסים בדרך לבית אליעזר, אני עובר אותו לפחות פעמיים ביום והמכסים עוד לא עשו שום נזק, למרות שהם באמת ממש ממש לא בסדר, זה שבכביש אחד קיימת בעיה לא אומר שצריך להגיד שכל שהכבישים בארץ ****** ושהארץ ******

ומה שיפצו, יש רשימה כלכך ארוכה שאני לא מתכוון לפרט, ואם אתה מכאן אני בטוח שאתה יודע על כל השיפוצים שעושים בימים האלה ממש בעיר.

פורסם

מצטער על ההקפצה.

אבל ביומיים האחרונים עיריית רחובות מצדיקה את כל מה שאומרים על סלילת כבישים בישראל.

משאית עם אספלת הגיע לכאן ושני חברה עם מגרפה, דחפור, עת חפירה, ומשטח כבישים קטן וידני עושים את עצמם כמתקנים עם החורים בכביש.

*יש לציין שמרגישים טוב טוב את התיקונים האלה באוטו*

ככה זה נראה אחרי:

07-09-06_1420.jpg

07-09-06_1421.jpg

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לך לרחוב עזרה ונראה מה תגיד לפחות כאן מנסים לתקן שם משאירים ככה!!!

(את האמת אני לא יודע מה המצב עכשיו על כל מקרה אני מדבר על המצב לפני כמה חודשים)

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

תודה לכל העונים. בינתיים הג'אנטים "בהקפאה".

ולגבי מצב הכבישים בארץ- במדינה שמופיע בכביש בינעירוני שלט של מע"צ שמזהיר : "זהירות מדרגה" אז זה כבר אומר הכל לגבי הזלזול בבטיחות האזרחים ועל מצב הכבישים.

אסף

נ.ב. השלט הופיע בזמן הבנייה של כביש 6 באיזור הישוב מתן (ליד ג'לג'וליה- מזרחית לכפ"ס). כביש 6 בנו גשר אשר היה אמור להתחבר לכביש הקיים של מעצ. מה שנוצר זה מדרגה (הפרש גובה גדול) ובמקום שמעצ יפתרו את הבעייה הם הציבו שלט. כמובן שלאחר חודש חודשיים הבעייה טופלה.

• תוכן חדש...