Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם מסכים - הרכב קטן וצפוף, נהגתי ולא היה לי נעים לשהות בו.

אני 202 ס"מ אורך עם רוח נגדית והקליאו מספיק מרווחת בשבילי. אמנם לא הרכב האולטימיטבי ל"קרוזינג" אבל עדיין בסדר גמור.

דבר נוסף וחשוב, רעשי הרוח+ בתי הגלגלים בקליאו בהחלט ניכרים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שאלה אומנם קצת מוזרה, אבל חשובה לאבא שלי הנוחות המינימלית והוא שוקל למכור את הסיאט ולקנות קליאו ספורט אבל חשובה לו שהנוחות של הקליאו תהיה בערך כמו בליאון.

אני מבקש ממישהו שנהג ב-2 הרכבים שיחווה את דעתו לפני שמתחילים את כל העסק.

(ואם מישהו צפוני מוכן לנדב נסיעת מבחן על הקליאו שלו לאבא שלי יהיה מצוין :-P).

תודה רבה.

כבעל לאון ספורט עם היכרות מעמיקה עם קליאו סופרט

ההשוואה פשוטה לאון ספורט היא כמו נעל קרוקס נוחה נעימה לא מחליקה גם שרטוב אבל יש לה את היציבות והכוח להזניק ולהאיץ אותך שצריך, מול הקליאו כמו נעל עץ שאתה לא יודע מתי תקבל את כאבי הגב ואת החור בכיס ברגע הראשון שתיסדק שתחליט להכניס אותך להוצאה גדולה בלתי מוכרת בבנק

חוץ מיזה ההשוואה לא הגיונית, הלאון אנושית מרווחת ומיוצרת לעילהולעילה מול הקליאו שמזכירה אחרי שלוש שנים רעשן של פורים שאתה נוסע בה וקצת לוחץ, שם הכל רוקד

קנה לאון, תמורה מדהימה למחיר ושקט נפשי גם אחרי שנים

סעו בזהירות

פורסם
כבעל לאון ספורט עם היכרות מעמיקה עם קליאו סופרט

ההשוואה פשוטה לאון ספורט היא כמו נעל קרוקס נוחה נעימה לא מחליקה גם שרטוב אבל יש לה את היציבות והכוח להזניק ולהאיץ אותך שצריך, מול הקליאו כמו נעל עץ שאתה לא יודע מתי תקבל את כאבי הגב ואת החור בכיס ברגע הראשון שתיסדק שתחליט להכניס אותך להוצאה גדולה בלתי מוכרת בבנק

חוץ מיזה ההשוואה לא הגיונית, הלאון אנושית מרווחת ומיוצרת לעילהולעילה מול הקליאו שמזכירה אחרי שלוש שנים רעשן של פורים שאתה נוסע בה וקצת לוחץ, שם הכל רוקד

קנה לאון, תמורה מדהימה למחיר ושקט נפשי גם אחרי שנים

אתה מודע לעובדה שעברה שנה מאז שפותח הדיון, פתח את הדיון הזה.

אני מניח שמאז הוא כבר הסתדר:?

פורסם

ואני מניח שהשירשור הזה ינעל בקורב, בגלל:

א. ההקפצה מלפי 543,127,872,190 שנים

ב. בילבולי המוח שבגללם הקפיצו אצ השירשור

יום טוב,

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...