Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש מזדה 121 אוטומט , שנת 95 עם 160,000 ק"מ.

לאחר התחממות/רתיחה, מנוע התחיל לאכול שמן ובזמן האחרון הוא נכבה בטורים נמוכים . בקיצור , כנראה שאין קומפרסיה...

השאלה אם כדאי לבצע אוברול או לנסות להשיג מנוע משומש מפרוק.

יש למישהו רעיון היכן ניתן לקנות מנוע כזה ומה תהיה העלות שלו ?

תודה

יובל.

פורסם

yuvalrubi כתב: "השאלה אם כדאי לבצע אוברול או לנסות להשיג מנוע משומש מפרוק."

השוני בין שתי האופציות שכתבת, גדול מאוד ואינו רק עניין של כדאיות כספית.השאלות המתבקשות הם

כמה זמן יש בדעתך להחזיק את האוטו ? כמה ק"מ אתה נוסע בחודש ?.

האם המנוע המשומש שתרכיב יהיה טוב ?

בביצוע אוברול אתה מקבל שנה אחריות או 10 K ק"מ,מה שבה קודם.

ברוב המקרים מנוע שעבר את תקופת האחריות והוא בסדר,בטיפול טוב יחזיק שנים רבות.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא נראה לי שזה הראש.

הנשם היה מלא שמן ואין שמן במים.

סביר מאוד להניח שהקומפרסיה עוברת לקרטר וזורקת את השמן .

הרכב היה אמור להימכר ממש עכשיו.....

יובל.

פורסם
במנוע "צעיר" שיפוץ היא אופציה....במנוע שעשה 160000 מה הרעיון בשיפוץ??

מנוע מפרוק נראה סביר...

במנוע "זקן" שעשה 300000 השיפוץ מצליח(מנסיון).למה לא לעשות "במנוע" צעיר עם 160000.

אם בארזים נפלה שלהבת, למה לא באזובי הקיר. :-D

רועי.א כתב: "קח בחשבון שבאובראול העבודה בהמון פעמים לא מצליחה ותמצא את עצמך

הולך וחוזר למוסך."

קח בחשבון שבקניית מנוע מפירוק,בהמון פעמים זה לא מצליח,ותמצא שאין לך עם מי לדבר.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
קח בחשבון שבאובראול העבודה בהמון פעמים לא מצליחה ותמצא את עצמך הולך וחוזר למוסך.
נכון. עשיתי אוברול וחזרתי 46 פעמים למוסך. פעם אחת בגלל תקלה בראש המנוע, פעם אחת בגלל תקלה בטיימינג, פעם אחת בגלל תקלה במשאבת מים...ו 43 פעמים לטיפול 10,000. כן, האוברול היה לפני 13 שנים ו 437,000 (ארבע מאות שלושים ושבעה אלף )ק"מ. זה לא בצחוק, זה אמיתי. כאשר אתה משפץ, ומקפיד על איכות העבודה, אתה יודע מה יש לך. כאשר אתה לוקח מנוע שפורק מכלי רכב אחר, ולא משנה היכן בעולם, פרק אותו ובדוק אותו היטב. אחרת זהו חתול בשק. דרך, אגב, מאז האוברול המדובר שיפצתי עשרות מנועים של מכוניות של הלקוחות שלי. משום מה אף אחד מהם לא חזר עם תקלות, וחלקם גמעו מאז מעל 200,000 ק"מ. בתמונה, המכונית שלי בעלת האוברול המדובר בתמונה שצולמה לפני כחמש שנים בפינלנד. המכונית עדיין משמשת אותי בעבודתי יום יום.

שבוע טוב,

אורן

finnish rallye.jpg

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
קח בחשבון שבאובראול העבודה בהמון פעמים לא מצליחה ותמצא את עצמך הולך וחוזר למוסך.

שלום.

זה נכון רק אצל מכונאי חרה או קליינט חרה!!!

אצל בעל מיקצוע טוב זה לא יקרא לסיכום אתה כותב שטויות.

לבעל הרכב אני לא מכיר את השיטות שלך לפסול מנוע על הסף.

למה לא לבדוק את המנוע ולהסיק מסכנות לאחר מיכן?

יש לבצע בדיקת קומפרסיה , בדיקת ואקום , בדיקת נפילת לחץ , לנהל שיחה אים הנוהג ברכב לקבלת אינפורמציה נכונה ורק אז מחלטים. מתוך נסיון ב-80% מהבדיקות שעשיתי לא היה צריך שיפוץ מנוע או החלפה ,ובהרבה מיקרים רינגים טובים ושיפוץ ראש כמו שצריך ולא חרטה ברטה ב- 2000 ש"ח יכולים לפתור את הבעיה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...