Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב אופל אסטרה שנת 96 אוטומטית 1.4.

הבעיה שהרכב כבה לאחר מתן מכת גז.

לדוגמא אם אני רוצה להאיץ מהמקום ולוחצץ פול גז בערך באיזור 40 קמ"ש בזמן העברת הילוך הרכב יכבה(רק אם לוחצים פול גז, עשיתי את זה רק לצורך בדיקה בשביל להבין מתי המנוע כבה)

והוא גם כבה כשאני על ניוטרל ונותן מכת גז, הטורים יורים והמנוע כבה.

מה יכולה להיות הבעיה?

הרכב עבר 107 אלף קילומטר ולא בוצע אף פעם ניקוי מצערת אם זה משנה.

עוד שאלה קטנה, יש לי תחושה שהבלמים האחוריים(תוף) יוצאים מכיוונם מהר מאוד. ז"א לאחר זמן קצר של כשבועיים לאחר ניקוי ומתיחה הם שוב הופכים לחלשים.(או שאני פשוט מתרגל לזה, אבל לי נראה שהם חלשים יותר)

(אני מתאר את זה על פי תחושה שלי. לדוגמא לאחר מתיחה, בלם יד עולה לדוגמא חמישה קליקים, לאחר שבועיים כבר כשמונה קליקים). מה יכול לגרום לבלמיים האחוריים לצאת כל כך מהר מכיוונם?

*אין כלל איבוד נוזל בלמים ככה שמשאבה שנוזלת לא נראת לי כאפשרות.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לעניין המנוע הכבה בעזיבת הגז, בצע ניקוי בית מצערת ומייצב סיבובים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שאלה קטנה. אני רוצה מחר להחליף שמן(לבד). ואת הניקוי לבצע שבוע הבא במוסך. האם כדאי קודם לחכות עד לניקוי ואז להחליף שמן או שזה לא משנה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תלוי איזה ניקוי יבצעו. אם הניקוי יבוצע ע"י K44 או אינפוזיה אז מומלצץ להמתין ולהחליף שמן לאחר שנגמר מיכל הדלק המעורבב עם K44. אם יפרקו את הבית מצערת וינקו אותה אז אתה יכול להחליף שמן כבר מחר.

לדעתי, עדיף להתחיל מניקוי בית מצערת ע"י פירוקה מהמנוע. אם לא יעזור אז לעשות אינפוזיה וניקוי ע"י K44.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...