Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי !!

מה עדיף פיאט פונטו 97 75SX או סוזוקי סוויפט 94 (1300 סמ"ק) ?

יש לי סוויפט שמורה ויפה שאני צריך להחליט עד מחר עם מזגן.

או להמשיך להמתין לפיאט פונטו שתצוץ..

בתודה,

שרון

פורסם

שרון,

הפונטו חדישה ועדיפה בהרבה על הסוויפט. אתה יכול לעשות חיפוש לקבלת עוד מידע.

הרבה יותר אבזורים מודרניים וחדישים, ביצועים עדיפים, וכמובן מראה חדיש ועדיף.

פורסם

ואני אומר חד משמעית סוויפט, אמינות , עלות אחזקה...סחירות ושמירת ערך.

פונטו יש המון בשוק , סוויפט קשה מאוד למצא, לכן אם הרכב נראה לך אני ממליץ לך למהר...

פורסם

WTF? שוב פעם אתה כותב הודעות על בסיס דעות קדומות.

במה בדיוק הסוויפט המיושנת טובה יותר מהפונטו? עלות אחזקה אני לא בהכרח בטוח שהסוויפט זולה יותר (חלפים זולים יותר לפונטו), אמינות גם כן נתון לוויכוח. הפונטו מרווחת יותר, זריזה יותר, בטוחה יותר (יש גרסאות עם כ"א , וגם ABS) ובעלת עיצוב לטעמי הרבה יותר טוב מקופסת הפח הקרויה סוזוקי סוויפט.

LOL קשה למצוא סוויפט, איפה אתה חי? http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=28&SubModelID=254&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

ROOONEEYY

פורסם

סחירות ושמירת ערך.

בשנתונים האלו הסחירות ושמירת הערך נעים סביב עוד 100 ש"ח לשנה. זניח לגמרי.

בהנחה שהוא לא סוחר שקונה צי של סוויפטים או צי של פונטו כדי למכור למחרת ברווח - זה לא אמור לעניין אותו.

הפונטו עדיפה על הסוויפט בכל הפרמטרים (וידוי שאני מקווה שלא ירשם לרעתי בעתיד - היתה לי סוויפט. מזמן. היתי צעיר ולא הבנתי מהחיים שלי).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

וואלה !!

תודה אנשים (זה שוב שרון) אחרי בדק בית... והתייעצות עם מוסכניקים, הסוויפט (שכנראה אקנה מחר) היא במצב מצויין, וזה אוטו שלא רואה מוסכים...

ולכן אלך על הסוויפט...

אהיה יותר חכם עוד שנה מהיום...

כשיהיו לי מסקנות אני מבטיח לפרסם כאן....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

ביצועים ?? אחרי נסיעת מבחן שלי בסוויפט אני חייב לציין שעדיין מרגישים את רוב 67 כ"ס שלה בפעולה ועם מזגן מעולה....

אז תודה לכולם,

שרון

מגאן 265

• תוכן חדש...