Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הבעיה היא במיצובישי לאנסר...כל שלשה חודשים בערך פלאג מספר 4 מתלכלך בשמן מה שגורם למנוע לעבוד על שלשה בוכנות..

הבנתי שאפשר לשים לפלאג מאריך,וזה יוכל לעזור..

הם אני צריך מאריך ספציפי ללאנסר? מאיפה משיגים כזה מאריך?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

המאריך יתן לך פתרון זמני וידחה את הקץ.

את המאריך אתה יכול להשיג בחנות לחלקי חילוף, או במוסך/חשמלאי רכב באם תחליט להרכיב את המאריך אצל בעל מקצוע.

אסף

פורסם

הצעה שלי תשים מאריך ותעיף את האוטו כמה שיותר מהר, כי כמו שכתבו מעליי זה רק פתרון זמני, לי גם היה סיפור כזה שמתי מאריך וחשבתי שאני מסודר, אבל אחרי שנה +- התחלתי להחליף את הפלאג כל 2500 ק"מ וזה ממשיך ויורד (בק"מ), ואז כבר לא הייתה ברירה אלא למכור כמעט בכל מחיר כיוון שהסיפור במנוע הסתכם בכ- 40% מערך הרכב במחירון.

אבל שוב זו רק ההצעה שלי

• תוכן חדש...