Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לפני קניית רכב יד שניה ויש לי התלבטות.

אז ככה, ההתלבטות היא בין מזדה6 למזדה 3 והונדה סיוויק.

כיום יש הונדה סיוויק שאני מאושר ממנה עד הגג חוץ מבעיה קטנה של בולמים זעזועים אחוריים מאוד נוקשים וכל קפיצה בכביש מורגשת

1. הונדה סיוויק - החיסרון שאני רואה כרגע בקניית סיוויק במודל יותר מתקדם זה שהאוטו כבר ישן (התחלת ייצור שנת 2000), טכנולוגיות ישנות באוטו (בקרת אקלים שלא קיימת, בקרת יציבות שלא קיימת וכ'ו) ובנוסף האוטו כבר ירד מפס הייצור ועלול לסבול מירידת מחירים במחירון.

2. מזדה 3 - המחשבה הייתה ללכת על הספיריט שכולל מנוע 2000, 6 כריות אוויר, בקרת יציבות ומשיכה אבל נדהמתי לגלות שמי שיושב מאחורה סובל מצפיפות, קטסטרופלית.

3. מזדה 6 - אוטו גדול ומרווח, מנוע 2000 עם תחושת נהיגה של 1600 ותצרוכת דלק של 2500.

עוד קצת נתונים:

1. אני מחפש מודל 2004-2005

2. חשוב לי שיהיה זריז (ירושלים+מזגן)

3. בטיחות

4. דלק ברמת הסביר

5. דגם שרץ בייצור

מישהו יכול קצת לכוון אותי?

אשמח לשמוע גם על רכבים אחרים אבל יותר על החוות דעת על הרכבים שנתתי.

פורסם

לא משנה איך המאזדה 6 מרגישה,משנה מה היא נותנת.

ויותר איטית ממאזדה 3 1600 או סיויק 2000 1600 היא לא.

לדעתי המאזדה 6 הפתרון הכי טוב,מאזדה 3 2.0 לא מצטיינת בצריכת דלק גם היא.

המאזדה 6 רכב שלדעתי מתאים לדרישות שלך יותר 2 האופציות הנוספות.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

מבין שלוש אלו, ובהנחה ואתה זקוק למרווח האחורי - מזדה 6 תהיה עדיפה על ה-3 ובטח שעל הסיוויק (שאותה הייתי זורק מהמשוואה ראשונה). משאר הבחינות אין הבדל משמעותי בין 3 2.0 ל' ל-6.

יש עוד אפשרויות רבות לבחירה, אתה רק צריך לתת תקציב מקסימלי.

שים לב שדרישה הזריזות קצת מתנגשת עם דרישות החסכון בדלק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל תודה לעוזרים,

אני מגדיר את ההונדה כזריזה, תגובות שאין לא ב-3 ולא ב-6 והיא יחסית בסדר עם הדלק.

מה היו השיקולים שלך שהעפת את ההונדה?

התקציב הוא 105000.

פורסם
קודם כל תודה לעוזרים,

אני מגדיר את ההונדה כזריזה, תגובות שאין לא ב-3 ולא ב-6 והיא יחסית בסדר עם הדלק.

מה היו השיקולים שלך שהעפת את ההונדה?

התקציב הוא 105000.

התגובות של ההונדה היו יותר חדות,אבל התאוצה לא.

עכשיו בוא אני ישאל אותך שאלה כשאתה רוצה לצאת לעקיפה דחופה,מה מעניין אותך יותר? תחושות,או מה קורה תכל'ס על הכביש?

ישנם המון רכבים חזקים שלא מרגישים זריזים.

השאלה שלי האם עשית נסיעת מבחן על המאזדות?

פורסם
התגובות של ההונדה היו יותר חדות,אבל התאוצה לא.

עכשיו בוא אני ישאל אותך שאלה כשאתה רוצה לצאת לעקיפה דחופה,מה מעניין אותך יותר? תחושות,או מה קורה תכל'ס על הכביש?

ישנם המון רכבים חזקים שלא מרגישים זריזים.

השאלה שלי האם עשית נסיעת מבחן על המאזדות?

חיובי, ציפיתי מהמזדה 6 לכוח זמין בעלייה אבל זה לא היה כך. לא שבהונדה היה את הכוח, אבל בכל זאת ההונדה היא 1600 לעומת ה-6 שהיא 2000

פורסם
חיובי, ציפיתי מהמזדה 6 לכוח זמין בעלייה אבל זה לא היה כך. לא שבהונדה היה את הכוח, אבל בכל זאת ההונדה היא 1600 לעומת ה-6 שהיא 2000
תשמע,אני מבין אותך -אבל אל תשכח שככל שמנוע גדול יותר לרוב הפעולה שלו מעודנת יותר.

• תוכן חדש...