Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה אפשרויות תגידו לי מה הכי שווה:

Hifonics TXI-4406

4x55 4 ohm

יד שניה 850 שקל

orion 4004

יד שניה 850 שקל

55*4

PHOENIX Gold OCTANE R

80X4

יד שניה סביבות ה1000 שקל ומטה

AUDIO Z-4200

4X110W RMS

1100 שקל

דנדש מהחנות

ומתנה 5 מטר כבל של סאונד קוואסט(איזה כיף )

Dragster DAB 4075

סביבות 950

75*4

חדש

אפשר גם לקנות משו מהדיוטיפרי חבר שלי היום טס בלילה עד אז אני יכול להגיד לו..

חוץ מהגי בי אל שיש לו אחוז עיוות גדול מדיי מה עוד יש ששווה לקנות?

פורסם

נמו הסטלן,

1. מכל המגברים המשומשים שהצעת כאן הייתי קונה את האוריון 4004.

2. אם יש לך חבר שנוסע הלילה לחו"ל ויש לו אפשרות לקנות לך את ה - JBL GTO75.4 בדיוטיפרי, הייתי מציעה לך שתשקול את ההצעה הזאת בצורה חיובית. המגבר הזה הוא מגבר שמספק תמורה מעולה ביחס למחיר שהוא עולה. אם המגבר הזה עדיין קיים בדויטיפרי אני ממליץ עליו בחום. מלבד המגבר הזה (או אחיו התאום האינפיניטי) אין עוד מגברים שכדאי לקנות בדיוטיפרי.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...