Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם החלון שליד הנהג לא עובד.

לאחר בדיקה, אני רואה שמגיע מתח למנוע ואני שומע רעש כמו ממסר מתמתג,

אך החלון לא זז. אשמח אם מישהו יסביר לי איך לפרק את המנוע מהכבלים המכניים ולראות אם הוא עובד על "ריק" כי יש לי הרגשה שמשום מה הוא תפוס..

בתודה מראש :-)

פורסם

לא ניסו לפרוץ הדלת ,כמו כן פירקתי כבר הדיפונים ואני רואה 2 כבלי מתכת מחוברים למנוע, השאלה איך אני מפרק אותם כדי לראות את המנוע עובד על "ריק", כדי שאוכל לדעת שהבעיה היא במכניקה של החלון ולא במנוע.

פורסם

רעיון שאולי לא ימצא חן בעינך, אבל זה לגשת לבעל מקצוע.

אם אתה בענין של פרוייקטים, כך בחשבון שהזול עלול לצאת הרבה יותר יקר. וחבל.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש שם שנים או שלושה ברגים 10 מ"מ שמקבעים את המנוע לצידה הפנימי של הדלת.

תתחיל מלפרק אותם ולראות אם המנוע תפוס, או שהתושבת פלסטיק שרצה לאורך המסילה של החלון שבורה.

יתכן שהמסילה צריכה גירוז קל.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

שלום לכולם

אשמח לקבל ממומחי הפורום המלצות על בעלי מקצוע שמתעסקים עם חלונות חשמל ובמיוחד של פונטו אני צריך לפי דעתי מי שמתעסק עם המנגנון עצמו ולא חשמלאי רכב

בתודה מראש :-)

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מכונית פונטו ספייס שנת 2001

חלון קדמי שמאלי (ליד הנהג) לא נפתח.

פירקתי את הדלת וראיתי שהמנוע של החלון אכן מקבל חשמל (המנוע מתחמם, וגם מרגישים תזוזה ושומעים תקתוק חלש כאשר מנסים להרים את החלון עם המתג)

נראה שהבעיה במנוע.

• תוכן חדש...