Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ZAZA20 שמעת פעם מערכת שעולה יותר מ50 שקל שאתה אומר לו שמערכת כזו יש בה איכות טובה? אולי בשבילך, מישהו שלא שמע מערכות ברמה יותר גבוהה זאת איכות טובה, אבל שאני נכנס לאוטו של אבא שלי בימים האלה שכל מה שיש לו זה 6*9 מאחורה, HU מצוין של פיוניר 5800, וטוויטרים צווחניים מקדימה בנוסף ל4 אינץ' המקוריים של האוטו בדשבורד, אין לי מילה אחרת לתאר את זה זה פשוט כואב!! בלתי נסבל שאני מעביר ישר את כל הסאונד אחורה, ולא כי הסאונד נשמע יותר טוב שהוא בא מאחורה, אלא כי הטוויטרים צורמים לי באוזן ועושים לי כאב ראש מרוב מחשבות של "מה הם קשורים בכלל למה שיוצא מהHU"? יש קשר נראה לעין או שהם פשוט בשלהם צווחים?

הסאונד צריך לבוא מקדימה כך שיש לך את הבמה הקדמית, שאולי נראה לך שכולם פה עם מערכות של מיליוני שקלים וזה לא נוגע אליך, אבל באותו מחיר +/- יהיה הבדל עצום! אני שהייתי רגיל לשמוע תמיד מ6*9 וכאלה תמיד הייתי בטוח שהסאונד צריך לבוא מאחורה, כי אחרת למה כולם שמים שם 6*9 חזקים? ואז גיליתי ששמעתי מערכות של ערסים וערבים בעיקר, לא שיש לי משהו נגדם פשוט המערכות שלהם מבוססות על עוצמה, שכוסית עוברת ליד שתקלוט תפוזה, ראסמי לצערי גם אני ככה יותר מדי פוזה ואני חושב שכמעט כל אחד בפורום חושב על הפוזה שהוא קונה חלק למערכת, אני מניח שזה יעבור עם השנים. בקיצר המסכנה שלי - תשמע מערכת באיכות לפני שתחליט שככה הכי טוב.

מצטער על המגילה אני פשוט אוהב לדבר,

רותם

רותם

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע מותק.. קודם כל כל הכבוד אל ההשקעה שלך בכתיבה! אבל אם היית משקיע חצי מהזמן שהקשעת לכתוב, לקריאה של מה שרשמתי היית רואה כל מה שרשמתי היה יחסית לתקציב ולדרישה של הבן אדם, כמו כן אם כל הכבוד לדעה שלך זאת עדיין דע אישית שלך, תקרא לזה איך שאתה רוצה, מערכת של ארסים או ערבים אבל זה באמת לא מכובד לרשום את זה פה, בתור משהו שהיו לו רק רמקולים אחוריים אני ממש לא ארס ולא ערבי ועדיין זה סיפק אותי תקופה מסויימת ואני כן יודע איך נשמעת מערכת של 50K, מותקנת לי באחת המכוניות מערכת של בערך 40K, ואני מחליף לה כמעט כל חודש איזה חלק ליותר טוב כי אני פשוט חולה אל זה... אבל כשאני מציע לבן אדם הצעה היא הצעה מקצועית שמותאמת לו ולא לי..

אבל כמו שאני אומר תמיד, העיקר שכולנו נהיה בריאים ושמחים אם מה שיש לנו.

פורסם

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, אני מניח שמה שנשמע לך טוב בעיניי לא נשמע טוב, ואני מדבר בתור אחד שאין לו הרבה כסף ובכל זאת לדעתי הסכום שהוא ישקיע על אחוריים וטוויטרים מעפנים הוא יוכל לשים על קומפ' פשוט ולהנות הרבה יותר. אבל שוב זה רק לדעתי!

יום טוב,

רותם

רותם

פורסם

טוב קודם כל....

ZAZA אומרים ערס ולא ארס...ארס זה של נחש...אממ עברית מדוקדקת!

טוב עזבו...אני כולי בהאנג אובר דפק לי ת'מוח! :p

עכשיו..דיברתי עם מישהו...הציע לי באיזור של ה1500

כמובן שאני אבדוק לפני ואראה הכל איך זה נשמע

מערכת טובה..אני כבר אראה איזה לא יודע בדיוק

ורמקולים של 5.25 מקדימה בדלתות ומאחורה 6X9..בלי טוויטרים

כולל התקנה

שוב אני עדיין לא יודע בדיוק איזה מכשירים הוא מדבר..

ואני כמובן אבדוק לפני ואראה שזה לא סתם משהו..

ראיתי באתר שלו שיש לו רק דברים של חברות מוכרות כמו פיוניר וקנווד או סוני

בכל מקרה שבוע הבא אני אקפוץ לשם ואראה מה הוא מציע לי ואז אני אגיד לכם לפני שאקנה

לראות מה דעתכם

ואגב אין בעיה שתרשמו מגילות ;)

פורסם

מצטער לבאס אותך אבל בעיניי פיוניר לא נחשבת חברה כזאתי רצינית.. שמע עצה ממני אל תקנה לפני שתתיעץ פה, ואל תקנה סתם רמקולים 5 ורבע לקדימה, תביא קומפ' זה הבדל כולה של 200 ש"ח! ובאיכות הבדל עצום.

רותם

פורסם

האמת אין לי מושג מה זה קומפוננט

ראיתי בעיקרון שזה כולל כמה דברים או משהו כזה...עדיין לא בדיוק הבנתי

אבל אין שם רמקולים בכלל או שאני טועה לא יודע

פורסם

קומפוננט זהו סוג של סט רמקולים, בגדול הוא מורכב ממידבאס וטויטר שבינהם יש קרוס שמחלק לכל אחד את התדרים שלו.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

טוב אז ככה

הייתי אצל מישהו שמתקין מערכות ..

הוא הציע לי את זה

רמקולים 6X9 של JBL

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=284

רדיו דיסק של KENWOOD 434

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=f5e5beb4d8602606cd3d8f71842776f1&productid=150

והוא המליץ לי שמקדימה בדלתות..עדיף לדעתו לשים סט קומפוננט..במקום רמקולים

הוא אמר לי שאם אני רוצה אני יכול לקחת רמקולים 5.25..

עכשיו מצאתי פה באתר הזה קישור לקומפוננט 5.25 של macrom..אבל פה זה רק רמקול נראה לי..

מה שהוא מציע לי זה כולל גם את הקרוס

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=227

עכשיו כל זה כולל התקנה

שההתקנה אצלי באוטו..זה להעביר חוטים גם לאחורה..לחתוך את המגש מאחורה..לפתוח ת'דלתות מקדימה ולהרכיב את הקומפוננט ולהחליף את המערכת..

בקיצור הכל ביחד

1550 ש"ח

עכשיו השאלה לי אליכם...אתם חושבים שזה כדאי?

פורסם

שמע גבר תאמין לי עשית טוב עזוב תקנה ככה תקנא ככה

קנית חברות טובות אמינות ואיכותיות ככה צריך

אם היה לך מגבר וסאב שאתה יכול להוסיף עוד אלף שקל אני אומר ולקנות אותם יהיה לך מערכת כמו כל אלה שאמרו לך תקנה ככה תקנה ככה בקיצור מערכת חמודה לאוטו של אמא שלך תתחדש גבר

פורסם

תודה אחי

עכשיו ככה..עדיין לא קניתי אני מתכננן לקנות בתחילת שבוע הבא

אממ מישהו הציע לי הצעה שלא יודע..אולי יותר טובה אולי פחות

ואני מתחרפן כבר חחחח

טוב אז זהו...אני רושם עכשיו את שני האפשרויות

ואנשים אל תציעו לי יותר דברים בפרטי!..כי זהו ...זה רק אחד משניהם שאני בוחר

הצעה ראשונה:

רדיו דיסק Kenwood KDCW434GY

רמקולים לאחורה JBL CS3196 6X9

קומפוננט לקדימה macrom M3s.50 - זה 5.25 אינץ' כולל קרוס

1550 ש"ח כולל התקנה

הצעה שניה:

רדיו דיסק Panasonic 1301U

רמקולים לאחורה Kenwood KFCM6935IE 6X9

קומפוננט לקדימה Morel PULSE5.25

1450 - 1500 ש"ח בערך כולל התקנה

פורסם

קודם כל המורל פולס יעבדו לא רע בלי מגבר

ושנית כל מוזר לי שאתה שוקל את ההצעה עם המורל פולס.

כי כמו שזכור לי לפני כמה הודעות צחקתה עליי שאמרתי לך לקחת קומפוננט

אז להבא אל תצחק על אנשים שמבינים יותר ממך ובמיוחד כאלה שמנסים לעזור לך מכל הלב ולללא כל תמורה.

או בקיצור תקרא את הכללים ותתבגר.

תתחדש על המערכת ילד

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

תודה...אמרת אבל עוד כמה דברים

וחשבתי שהכוונה חוץ מכל מה שתכננתי לקחת אז עוד את הקומפוננט והHU

בכל מקרה...מצטער =]

וכן עכשיו אני מבין קצת יותר..והייתי מטומטם

• תוכן חדש...