Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד לגבי בולמי מונרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמסקרנת אותי: לאיזו חברה מהחברות המוזכרות לעיל יש את אורך החיים הגבוה ביותר?

שוב, אני מתכוון לרכב משפחתי סטנדרטי ולבולמים סטנדרטיים שבנויים לרכבים משפחתיים.

כמובן שאני גם מדבר על נהיגה רגילה ורגועה.

בכלליות כן? הרי אני יודע שאין אפשרות לתת פה תשובה מדוייקת.

ושאלה אחרונה: הבולמים של לאנטיס מודל 2000 1.8 מנוע BJ מגיעים עם אילו בולמים? ולמה הם נוזלים עוד לפני שהם נחשבים כבלאי?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

Guest אסי הראל
פורסם

ובואו נחזור לנושא של השרשור. בשורה תחתונה בולמי מונרו יתפקדו בהנמכה של 40 מ"מ. אם אתה לא מחפש ספורטיביות אז אני ממליץ לך להחזיר את הקפיצים המקוריים, ההנמכה יכולה לגרום לך רק נזק (היתרון היחיד הוא אולי מראה חיצוני קרבי יותר).

איזה נזק יכול להגרם (חוץ מהעובדה שהרכב נמוך יותר וחשוף למכות) ?

אני נהג רגוע, ההנמכה היא בעיקר ליופי.

פורסם

בבולמים לא קצרים ? נזק לבולמים

והפעלת כוחות יותר גדולים / לא רגילים על חלק מחלקי המתלים עקב שינוי זוית.

מה גם שכל הרעידות וההקשחה של האוטו הרבה פעמים הורסת קוסמטיקה יותר מהר.

לבחור עם הלאנטיס , קוני בארץ באים עם שנה אחריות , מונרו לא יודע , בילשטיין - LIFE TIME למיטב זכרוני אצל הבעלים שקנה אותם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

Guest אסי הראל
פורסם

אז בעצם אתה אומר שהנמכה לכל רכב תפגע במיתלים שלו, אז למה הנמכה מקובלת בעולם?

ישנם בולמי מונרו מקוצרים, לאו דווקא מקוריים.

לבולמי מונרו אחריות לשנתיים.

פורסם

שאלה נוספת?

מה אמורה להיות העלות של בולמי בילשטיין ללאנטיס שלי?

האם הם מייצרים בכלל בולמים ללאנטיס הספציפית שלי?

ועוד שאלה: איך אני יכול לברר אם אי פעם הוחלפו הבולמים ברכב שלי? הוא על 135K

פורסם

אסי - היא תאיץ שחיקה, לכן בעולם כשהשימושים הם יותר "כבדים" מחליפים גם גומיות במיתלים לחלקים משופרים בין השאר.

זה מקובל כי השחיקה לא עד כדי כך גבוהה יותר והתמורה בהתנהגות (על אספלט טוב ובמקומות הנכונים) גבוהה.

חוץ מזה הרבה מההנמכות שאתה רואה זה לרכבי תצוגה לSHOW בלבד.

עלות ? היבואן הוא מ.י.ח. , ויש להם את פיט סטופ שמתעסקת בזה.

בקשר לדגמים תחפש באתר.

בכלליות בארץ לא מחליפים בולמים לפי ספרי הטיפולים הרגילים.

כמו כל דבר מחכים שיכשילו בטסט על זה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי מונרו ריפלקס מאחורה וקוני מקדימה. ממליץ בחום על הקוני!

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם

ליביו,

השאלה במקומה (אולי שאלת קצת מגעיל אבל במקום).

גם אני חשבתי שזה לא לעניין, אבל אחרי שאלון מקיף ב- vwvortex ומספר בעלי מקצוע בארץ מסתבר שאין שום בעיה עם השילוב הספציפי הזה.

מאחר והקוני מתכווננים אתה יכול להגיע לאיזון מושלם בין הבולמים, ומאז ההחלפה ה- Vr6 שלי עוברת על חוקי הפיסיקה. :)

שוב ממליץ בחום!

ניוטון.

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם

ולי דווקא יש קוני צהוב מאחורה ומונרו סנסוטראק מקדימה.

הרכב מונמך ב 30 מ"מ.

והרבה יעידו שהרכב שלי מתנהג מצויין ומאוזן להפליא.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אגב, אם בולם אחד "עייף" יותר מהשני המקביל לו, הבולם ה"עייף" יגביה את הרכב? כלומר, יהיה שינוי בגובה הרכב?

פורסם

אני שואל מכיוון שאצלי ברכב הוחלפו לפני כחודש קפיצי הנמכה (40 מ"מ).

ישנו הבדל של כסנטימטר וחצי בגובה בין הקפיצים האחוריים. בדקנו שוב את הקפיצים והתברר שהם בגובה זהה ושניהם יושבים היטב במקום.

בעל המקום הציע לי להחליף בולמים בטענה שהם יאזנו את הפרש הגבהים.

פורסם

נראה שיש לך בעיית הפרש מישקלים ברכב, או קפיץ לא תקין, וזה שהאורך החופשי שלהם זהה לא אומר דבר.

בולם זעזועים ישפיע על גובה הרכב רק אם הוא תפוס.

פורסם

אם זכרוני אינו מטעני, בולמי סנסאטראק של מונרו רכים באמצע המהלך ומתקשחים לקראת סופו.

אם מנמיכים רכב ולא מתאימים את הבולמים, הרי שהבולם אינו עובד במצבו ה"טבעי" (סגירת המהלך קרובה יותר ופתיחתו רחוקה), ולכן הוא לא יתנהג כמתוכנן.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...