Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ובכן, היום בשעה 0:25 יצאתי מהבית שלי לאסוף את חבר שלי שגר ממש קרוב אלי ומשם לבילוי סופ"ש במועדון כמו כל סופ"ש רגוע.

אלא שהפעם הוא לא היה כ"כ רגוע.

המקום למי שמכיר הוא רחוב ראובן הכט בבאר שבע בשכונת רמות. מדובר באחד הכבישים המחורבנים של באר שבע- רחוב צר, עמוס במכוניות, לדיירים יש חניות בבתים אבל אף אחד לא טורח להכניס את הרכב פנימה וחוסם את התנועה, זהו כביש דו סטרי ויוצא מצב שמחלק מסויים של הרחוב יש רק נתיב אחד.

בקיצור, בשעה 0:26 אני מגיע לרחוב הנ"ל, מהירות מותרת 50 קמ"ש, אני על 40 קמ"ש בהילוך 2 כמו תמיד נוסע זהיר ללא טלפון או משהו כזה. מי שמכירים אותי כאן מהפורום ויצא להם לנסוע איתי יודעים שאני נוסע רגוע במיוחד במקומות כאלה!

באה מולי במהירות וולו s80, הנתיב שלי דווקא היה זה שפנוי ולא חנו בו והנתיב שלו היה עמוס אבל הוא ראה אותי ויכל לזוז הצידה. אני כבר ניכנסתי ולא הייתה לי אפשרות לברוח, הוא ניכנס בכוח, נסע מאוד מהר, נצמדתי כמה שיכולתי למדרכה והאטתי ובכל זאת המראות נפגשו.

עצרתי את הרכב.

אצלי רק הראי נישבר, בוולו נישבר גם הראי וגם איזשהו כיסוי חיצוני מפלסטיק.

הנוסעת מאחור מתחילה לצרוח. אני מזהה את הצרחות, מדובר בשכנים ה"יקרים" שלי.

להלן תזכורת: (תבינו שאין עם איזה אדם תרבותי לדבר שם, פשוט חיות)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118797

בקיצור, הוא מגיע, מתחיל לצעוק. "איך אתה נוהג? בלה בלה בלה"

אמרתי לו תקשיב, הנתיב שלך היה חסום, שלי פנוי אתה היית צריך לתת לי זכות קדימה.

הוא טוען שאני נסעתי על 100. אמרתי לו שלא נסעתי על 100 ונסעתי על 40 בהילוך שני, הוא טוען שהיה לו גולף ובקלות היא מגיעה ל-100 בהילוך שני (שיהיה בריא אם הוא ניסה את זה)

אמרתי לו תקשיב, זה לא מעניין אותי, אתה אשם, אתה טעית, ואתה לא יכול להוכיח שנסעתי מהר.

יש לך בעיות? קח את הפוליסה שלי תתבע אותי. (הוא סירב גם לקחת טלפון של אבא שלי)

אמרתי לו: אתה יודע איפה אני גר, שבור ת'ראש עם אבא שלי, להתראות.

הוא ואישתו התחילו לצרוח, אני התעלמתי והמשכתי בדרכי.

הוא אמר שהוא יבוא מחר על הבוקר וידבר עם אבא שלי.

אני עם העניין הזה רוצה ללכת עד הסוף ולא מוכן לוותר. אני רוצה גם להקליט את השיחה איתו מחר כדי שישמש נגדו בבית משפט אם נגיע לשם.

יש לי מספר שאלות:

1)כמה עולה ראי לגולף דור 4 (זה ראי חשמלי מחומם, אבל מה שנישבר אצלי זה רק הראי לא כל המנגנון)

2)כמה זה עולה בוולו בערך?

3)מה אני עושה הלאה? מערב את הביטוח? מתקן את הנזק שלי מביא קבלה לבית משפט ותובע אותו?

4)במידה והוא ירצה לתבוע את הביטוח שלי ואני לא מודה, האם אני צריך לשלם השתתפות עצמית?

(אצלי זה 650 שקל כי זה הסדר מהעבודה של אבא שלי למרות שאני נהג צעיר)

הרי יש כאן בעייה- זו מילה שלי כנגד מילה שלו אלא אם כן אני אצליח מחר להוציא ממנו הודאה מוקלטת שהנתיב שלו היה חסום והוא לא נתן לי זכות קדימה ויש קטע שם עם פס לבן שהוא ככל הנראה עבר אותו.

עוד המלצות יתקבלו בברכה.

בתודה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אותו הדבר בדיוק קרה לי בשבוע שעבר, כמעט אחד לאחד התאור שנתת, כולל הצעקות ההיסטריות והנטיה לאלימות מוגברת של הנהג הפוגע.

אתה יודע מה עשיתי?

כלום.

אני עם העניין הזה רוצה ללכת עד הסוף ולא מוכן לוותר
תנשום עמוק, תחשוב רגע ותרגע.

חבל על הטירטור, כאב הראש, תביעת הביטוח, ריצות בלגאן ובעיקר עצבים.

יצאתי, רכשתי מכספי מראה חדשה ב-260 ש"ח והמשכתי הלאה בחיים (אגב, אם המסגרת שלמה, אפשר להחליף רק את הזכוכית ואז הסיפור יוצא בסביבות 50-100 ש"ח).

העצבים לא שווים את זה.

קח הכל בפרופורציה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

עדכונים: הפס הלבן הרצוף היה רחוק ממקום המפגש ככל הנראה:

תמונות של הנזק לוולו ולגולף:

ובכן, כאן אנחנו רואים את הרכב החונה בנתיב שגרם לתאונה למרות שיש לו חנייה בבית וכן מפרצים לאורך כל הרחוב, כולל סימון של הראי של הגולף+כיווני נסיעה של הרכבים (אני מסומן בחץ אדום, הוולו בחץ צהוב):

http://img212.imageshack.us/my.php?image=4776ir5.jpg

הוולו מאחור: צילמתי שגוף המראה שלם, ככה שלא יפילו אותי או משהו כזה:

http://img212.imageshack.us/my.php?image=6006yr4.jpg

וזה חלק הפלסטיק שניפגע אצלו בנוסף לראי:

http://img153.imageshack.us/my.php?image=dscf2601st4.jpg

איתמר ג'ורג'

פורסם

לערב ביטוח על נזק פעוט (הכל באופן יחסי) לא כדאי.

הייתי מציעה לך לתקן את המראה באופן עצמאי, ולחסוך לך את כל הפרוצדורה של הגעה לבית המשפט, אלא אם כן יש לך עודף זמן.

שנית שוחח עם סוכן הביטוח שלך והתייעץ עימו בנושא, אתה משלם מספיק כסף עבור הביטוח כך שהוא יכול להקדיש לך מספר דקות בטלפון על מנת לתת לך תשובות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני 4 חודשים היה לי מפגש דומה בכביש השירות של יקום.

נהג של הוט החליט שקו ההפרדה הוא רק המלצה. לא היה לי לאן לברוח והתוצאה היתה מראה מרוסקת בשני הרכבים (הכל, לא רק הזכוכית, החליפו לי את כל המראה).

הנזק שלי היה 3500 ש"ח למראה קומפלט מקורית.

הפעלתי את המקיף (אין עליית פרמיה בשנה הבאה) והביטוח שלי תובע את הצד ג' שלו.

כמובן שהוא לא מודה, מזלי שזוגתי היתה באוטו עם אחותה, שתיהן ראו אותו סוטה לנתיב שלי.

פורסם

איתמר ג'ורג - התמונה שלך בעייתית ולא בטוח תעזור לך.

הוא יכול להגיד שכתוצאה נפגע המנגנון החשמלי ונוצרו סדקים קטנים בבסיס שאוחז את גוף המראה - לא ניתן לראות זאת בתמונות.

אם שמאי מאשר לו את כל ההחלפה קומפלט, אז התמונה לא שווה כלום, אלא רק חוות דעת נגדית של שמאי מצידך.

אם תחליט לתבוע, היחידי שיוכל לעזור לך זה החבר שלך, אותו צריך לתדרך כהלכה לפני המשפט.

פורסם

קודם כל זו S60, לא S80, כך שזה כבר מוזיל עלויות.

שנית, החלק שנפגע מבחוץ זה החלק שעושה את המראה בצבע הרכב. אצלך הוא לא נפגע בגלל כיוון הפגיעה, הוא פגע עם החלק הזה (החיצוני) במראה שלך (פנימי), ולכן נפגעו חלקים שונים.

שלישית, אני גם כן חושב שלא כדאי לערב בית משפט, העלות של החלק שלך תגיע ללא מעט שקלים פחות משל הוולוו, אתה באמת רוצה לשבור את הראש בשביל זה?

פורסם

האפוד לא ברכב שלי ואין לי מושג למה שמו אותו על הכיסא. האפוד בוולו.

בנתיים הזמנתי מראה חדשה וביום ראשון היא תגיע, זו אמנם לא מראה בצבע כחול אבל היא פנורמית. (עולה 80 ש"ח יגרדו את המראה השבורה וידביקו אותה במקום, מה אני יעשה בנתיים מסוכן לנסוע ככה בלי מראה).

הבן אדם לא בא ולא דיבר כלום.

ברגע שיהיו עדכונים אני כמובן אכתוב עליהם.

ביום ראשון אלך לסוכנת הביטוח שלי ואתייעץ איתה מה לעשות בהמשך.

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...