Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא צריך לראות זה חלק מהבוף של האמינות של טויוטה אבל בה נעשה סדר לקסוס זה טויוטה וכל הדגמים שנמכרים במערב כלקסוס נמכרו כטויוטה ביפאן עד לפני כשנה ומחצה. השונהי בעיצוב. במחבן דרכים שערך ה- AUTOCAR השוו את ה- LS 200 ל טויוטה אונסיס, שתי המכוניות זהות לחלוטין מלבד בעיצוב ומי לדעתך זכתה? האונסיס. אמנם בחירה בין חולרע לדבר אבל עדיין בשאלה של עלות תועלת האונסיס גברה.

עכשיו נסתכל על מכירות הלקסוס באירופה ערש התרבות המוטורית ובמיוחד על ירידת הערך של הלקסוס באירופה. כשתבדוק את שני הנתונים הללו תבין שעל האירופאים אי אפשר לעבוד. הם יודעים טוב מאד להבדיל בין עיקר לטפל. הנה לך קישור רלוונטי:

http://www.clublexus.com/forums/printthread.php?t=60073

כך למשל ה- 4RUNNER הוא הבסיס ללקסוס 4X4

זה מה שעובד בשוק הצפון אמריקאי אבל לא באירופה. באירופה לקסוס היא כשלון. יקח לטויוטה הרבה מאד שנים עד שתדע לייצר (ואני מדגיש לייצר ולא להעתיק) רכב ברמה שהאירופאים מייצרים. שום טויוטה לא תעבור מעל מליון וחצי ק"מ על אותו המנוע מרצדס כן (אני מכיר 190D שעברה 1.65 מליון ק"מ על אותו המנוע).

לקסוס זה טויוטה מעוצבת וטויוטה מניסיוני זה הבלוף של המאה. לא אמינות לא איכות, לא התנהגות כביש אבל הרבה רושם עם מעט מאד כיסוי ו- 100% הצלחה למשרדי פרסום.

עד לשלב הזה של הדיון לפחות עוד השתדלת לדייק בעובדות.

ההודעה האחרונה שלך היתה פשוט ערמה של טעיות-ללקסוס LS 200 יש הנעה אחורית ואין לה כמעט כלום משותף עם הוונסיס.

ה 4RUNNER התבסס על שילדתה של הטויוטה הי-לקס,ואין שום קשר בינו לבין הלקסוס 4X4.

האירופאים אנינים מאד.בשם ה"אנינות" הזו הם קנו בהמוניהם פיאט רגאטה,כרומה וריטמו,שלא לדבר על הבריטים שנהרו לאולמות התצוגה לקנות את יצירות הפאר מבית בריטיש ליילנד-האלגרו והמרינה,או האופל אומגה דור ראשון,קורסה דור שני ועוד.

היפנים כבר מזמן לא מעתיקים-היום מעתיקים מהם..

יש לי רושם שאתה תקוע ושבוי בקונספציות מלפני 20 שנה.

שוב,תביט בסקרי האמינות מכל העולם(ואני חסיד קטן מאד שלהם)ותראה מי מככבת שם שנים-אלא אם כולם משקרים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם מדברים על היילקסים בהקשר למערכת הכוח...

מה עם המנועים?

מי יכול לתחרות בקילומטרז של מנועי טויוטה מהדור הישן ודור הביניים בהיילקס? ( דור חדש לא מכיר... )

אני גר באזור חקלאי שבסך הכל רואים פה המון מכל הפיקאפים האלו.

גם עם המחירים המצחיקים של הטנדרים של מאזדה וכו...

רק טויוטה.

יש לכך סיבה מוצדקת והיא לא "מותג" תאמינו לי.

• תוכן חדש...