Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לסיכום, אני מדבר על כך שצריך לשפוט כל מקרה לגופו, וכל פה שאי פעם זלזל אם בכלל ברכב שלי, שתק לתמיד כשראה את מה שהרכב באמת שווה, מה יש מעבר למודל רישוי בלוחית.

תזכיר לי רק איך הגענו מדיון על פיאט אונו לוולבו 240? מה גם שנראה לי שמהות הכתבה הייתה להראות בדיוק ההפך - כמה זה לא כיף לנסוע ברכב כ"כ מיושן ומתפרק לאילת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה שפיץ יא אללה , אני הייתי שורף את האוטו הזה כבר בבאר שבע עם כל הבעיות שהוא עושה .
אני הייתי שורף את עורך המגזין שנתן רק 1000 ש"ח

ירון מאיר

פורסם

קראתי כבר בשבוע שעבר את כתבת המסע בעיתון עצמו, שכללה תמונות משעשעות שלא הופיעו באינטרנט. את מבחני הדרכים הם מפרסמים בכל סופ"ש במוסף סוף השבוע של עיתון הארץ (אם איני טועה, הכותב בחן פולקסואגן וגם קאיה) ואת הכתבות התחקיריות על יבואנים ועינייני שוק במארקר.

פורסם

אחלה כתבה ממש נהנתי לקרוא אותה למרות שדרך כלל אני רואה כתבה כזאת ארוחה אני ישר מתייאש אבל זה עניין אותי

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
האמת שלטעמי הגליון הזה הוא קצת פיספוס

כבר הצליחו לייצר בי ציפיה בכל חודש, לקרוא את המגזין, והחודש כל הגליון הוא ברוח "כמעט"

הכתבה של תומר לא עשתה לי את זה, אני מכיר מכוניות מרתקות יותר לנסוע איתן לאילת ועולות פחות מ-1000 שקל

היית צריך לומר:

"זה לא ריגש אותי מספיק"

"זה לא ממש זה - זה ליד"...

(ע"ע צדי צרפתי)

:D:D:D:D

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
האמת שלטעמי הגליון הזה הוא קצת פיספוס

כבר הצליחו לייצר בי ציפיה בכל חודש, לקרוא את המגזין, והחודש כל הגליון הוא ברוח "כמעט"

הכתבה של תומר לא עשתה לי את זה, אני מכיר מכוניות מרתקות יותר לנסוע איתן לאילת ועולות פחות מ-1000 שקל

אותי מעניין לדעת איזה מכוניות מרתקות אפשר למצוא פחות מ1000 שקל ולהגיע איתן לאילת:roll:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...