Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר שלי מתחתן ב 11 לחודש,אני ועוד חבר מעונינים להשכיר לו רכב ליום של החתונה שילווה אותו כל היום

לצילומים ובנסיעה,

נהג מעל גיל 24

אני מחפש רכב כמה שיותר עם פוזה חשוב שיהיה גדול ומפנק מבפנים

הסכום בין 150-200$

על איזה רכבים אתם ממליצים?

באיזה חברות ניתן למצוא אותם?

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

שגיא אתה קורע מצחוק....לא.

מנסה להעלות את מונה ההודעת?

ולפותח השרשור, לדעתי כדאי לך להתקשר לכל חברות ההשכרה הגדולות( שנושא האמינות והדיוק לא יהווה בעיה) ולברר מחירים ואפשרויות.

אני בטוח שלחברות ההשכרה יש כבר הסדרים ודברים מוכנים מראש לחתונות.

פורסם

על פי הערכתי, הסכום יכול להספיק אולי למאזדה 6 - זאת על פי מה שאני זוכר מקרוב משפחה שהשכיר אחת כזו.

יתכן וניתן להשכיר קאדילק STS/CTS - הרבה פוזה ומקום, רק תלוי במחיר.

BMW, מרצדס וכד', לא נראה לי שניתן להשיג בתקציב.

איגור הציע הצעה טובה מאוד, יתכן ודרך חברה זולה יותר, תוכל להשיג רכב ברמה גבוהה.

בהצלחה, והמון מזל טוב!

פורסם

למשהו יש מושג עם יש חברת השכרה שניתן למצוא בה קרייזלר C300ומה בערך המחיר?

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

לדעתי זה לא המקום לברר כאלה דברים.

אלה מכוניות מיוחדות, שלרוב לא יצא להשכיר אותן ולכן אין יותר מידי מידע.

תרים טלפון לכל החברות, ותבדוק בכל אחת את כלה אפשרויות,הרכבים והמחירים.

זה יהיה הרבה יותר יעיל.

פורסם

תנסה ב"פרי השכרת רכב". הם מחזיקים את רוב המכוניות ה"מיוחדות" שאף חברה אחרת לא מחזיקה כגון אלפא 156 וקרייזלר C300.

לגבי המחירים אין לי מושג ותצטרך לברר לבד.

אסף

פורסם

כדאי שתשקול פניה למועדון החמש באמצעות פורום אספנות כאן בקארספורום. יש שם מכוניות מדהימות,אמריקאיות או אירופאיות מכל גודל סוג ותצורה,שווה לנסות,לטעמי קדילאק "ענתיקה" מלוקקת או עולה עשרות מונים על כל STS מודרנית ומשמימה...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

עזוב אותך חברות השכרה, תיסע בתל-אביב תיראה אוטו שהוא פוזה תגיד לבנאדם בוא קח 1500 שקל תן לי תאוטו ליום אני מביא לך תתעודת זהות שלי או משהו כזה... לך תידע אולי מישהו יסכים? אני יודע שאם היו אומרים לי תן לי תגולף 94 שלך ליום תמורת 1500 הייתי אומר לו "קח ואל תחזיר"... חח :)

בהצלחה.

פורסם
שלום

חבר שלי מתחתן ב 11 לחודש,אני ועוד חבר מעונינים להשכיר לו רכב ליום של החתונה שילווה אותו כל היום

לצילומים ובנסיעה,

נהג מעל גיל 24

אני מחפש רכב כמה שיותר עם פוזה חשוב שיהיה גדול ומפנק מבפנים

הסכום בין 150-200$

על איזה רכבים אתם ממליצים?

באיזה חברות ניתן למצוא אותם?

בAVIS יש :

קאדילק CTS, במוו 520 (מהצורות החדשות) , וולו S80(יש גם T6) ו S60 , מרצדס C קלאס , רובר 75 , שברולט אימפלה ויכול להיות שעוד כמה דברים שאני לא זוכר

צריך גם 2 כרטיסי אשראי וכמעט בטוח שנהג מעל 28...

לפי דעתי האישית (נהגתי על כל כולם) לחתונה הייתי לוקח את הקאדילק , היא משדרת יוקרה והיא לפי דעתי הכי מתאימה לחתונה...

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

ב.מ.וו סדרה 5 מהצורה החדשה זה מינימום 523 (מנוע 2.5 עם 177 כ"ס).

לדעתי רובר 75 או קאדילק ישדרו הכי הרבה מכובדות ויוקרה.

• תוכן חדש...