Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזוב אותך חברות השכרה, תיסע בתל-אביב תיראה אוטו שהוא פוזה תגיד לבנאדם בוא קח 1500 שקל תן לי תאוטו ליום אני מביא לך תתעודת זהות שלי או משהו כזה... לך תידע אולי מישהו יסכים? אני יודע שאם היו אומרים לי תן לי תגולף 94 שלך ליום תמורת 1500 הייתי אומר לו "קח ואל תחזיר"... חח :)

בהצלחה.

לא נראה לי שה-1500 ש"ח יפתו (ככה רושמים?) אותו! 1500 ש"ח הוא רק ממלא פול טנק דלק 98!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש מישהו אחד שגר באזור ת"א ויש לו קורבט שנת 94, אני יודע שהוא משכיר אותה בשביל צילומים פרטיים הוא מבקש בערך 2000 שקל ליום...

פורסם

GUY - הוא גר בסביון..

ובקשר להשכרה..

אני יודע שלניו-קופל SIXT יש מרצדסים C וE קלאס, וגם קדילק CST וקרייזלר C300 להשכרה.

לגבי מחרירים, אין לי מושג.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

את הקרייזלר C300 ניתן להשכיר בפרי השכרת רכב מחיר כ 1000 ש"ח פחות או יותר ניראה לי שיותר אבל לא בהרבה

*המחיר הזה היה בערך ליפני שנה כי ביררתי בסוף השכרתי קורולה.

פורסם

כמה דיברתם ולא אמרתם כלום!

ברצינות, כמה אפשר לברבר בנושא?

יש פתרון אחד בלבד, ללכת לסוכנות ולשאול.

פורסם

מזל טוב...

היום במגזין כלכלה של ידיעות אחרונות יש כתבה על הנושא הזה בדיוק.

יש c300, קאדילק cts, מרצדסים שונים וביניהם מרצדס s-class 350 long אחת.

פורסם

היום 4 לחודש פורסם בעיתון ידיעות אחרונות רכבים להשכרה ראיתי ב 720 שקל קאדילק CTS או קרייזלר 300C ויש קצת יותר יוקרתיות בעוד כמה מאות שקלים.. פרטים בעיתון.

פורסם

לנו הייתה פעם קרייזר וואיג'ר זה אומנם רכב וואן אבל יוקרתי ומפנק ביותר

תבדוק את האפשרות הזאת היינו מלווים את הרכב להרבה חתונות ותמיד שמענו רק ביקורת טובה

(חסר להם שלא זה היה בחינם!)

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
את הקרייזלר C300 ניתן להשכיר בפרי השכרת רכב מחיר כ 1000 ש"ח פחות או יותר ניראה לי שיותר אבל לא בהרבה

*המחיר הזה היה בערך ליפני שנה כי ביררתי בסוף השכרתי קורולה.

לפרי יש גם פז'ו 607, שווה בדיקה.

:king:

פורסם

איזה קטע, בדיוק אתמול ראיתי את הקרוספייר של אלדן משתוללת בכביש החוף בלילה,

אי אפשר לפספס אותה , על כל דלת יש מדבקה כחולה של אלדן שאי אפשר לפספס

ובידיוק היום במוסף כלכלה מדובר על 2 מכוניות שיש להם בצי השכרה,

נחמד...

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...