Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתרון והחסרון שלהזמין מהארץ.

זה שלא תמיד יש במלאי את הרכב שהזמנתם.

אז לא בטוח שתקבל את הרכב שרצית.

אבל הם עושים UPGRADE ובעברית:נותנים לך רכב יותר טוב באותו מחיר.

הם תמיד מנסים לשכנע אותך לקחת רכב יותר טוב לפני שאומרים לך שאין במלאי אז שלא יעבדו אליכם.

אייל

פורסם
עדכון-יש כרטיס אשראי בינלאומי. הכל הוסדר בשיחה קצרה עם הבנק שלמזלנו- עם הבנק אנחנו מאוד מקושרים.

השאלה עכשיו היא אחרת, אנחנו מעדיפים לבצע את ההזמנה דרך הארץ, אבל דרך הארץ הם לא מוכנים להכניס את נושא העלות של הנהג הצעיר (21). זאת אומרת, כאן בארץ אומרים שהם מוכנים לגבות את התשלום על הרכב והביטוחים.

השאלה היא האם לדעתכם אני יכול להזמין מהארץ את הרכב כולל ביטוחים (500 דולר לשבוע) ואת התשלום עם הנהג הצעיר לשלם בתחנה במקום (עוד 200 דולר לערך)? בחברת "הרץ ישראל" לא כלכך מנסים לענות לי על השאלה.. לדעתי הם לא רוצים שום מחויבות בעניין הזה.

איזה רכב אתה מנסה להשכיר, את המוסטנג?

גם אם תשלם מפה ותגיע לשם בתור נהג מתחת לגיל 25 לא ישכירו לך את האוטו...

אין תוספת תשלום של נהג צעיר על האוטו הזה, פשוט בגלל שהם לא משכירים אותו לנהג צעיר..

וחוץ מזה, בכללי, אתה יכול לשלם את הסכום שבקשו ממך בארץ, ואז בדלפק מסירה של הרכב, תאלץ לשלם את שאר התוספות שיכולו עליך, בהתאם לגיל וכו'.

פורסם
איזה רכב אתה מנסה להשכיר, את המוסטנג?

גם אם תשלם מפה ותגיע לשם בתור נהג מתחת לגיל 25 לא ישכירו לך את האוטו...

אין תוספת תשלום של נהג צעיר על האוטו הזה, פשוט בגלל שהם לא משכירים אותו לנהג צעיר..

וחוץ מזה, בכללי, אתה יכול לשלם את הסכום שבקשו ממך בארץ, ואז בדלפק מסירה של הרכב, תאלץ לשלם את שאר התוספות שיכולו עליך, בהתאם לגיל וכו'.

אתה בטוח לגבי המוסטנג? כי הנה ציטוט מאתר "הרץ":

All states except New York, age 21-24

Economy Car, Compact Car, Intermediate Car, Standard Car, Fullsize Car USD 25.00 per day

Other Car Classes (some models excluded) USD 35.00 per day

עכשיו באמת שמתי לב למשפט הנ"ל some models excluded.

אתה בטוח שזה מדבר על המוסטנג? ידוע לך איזה רכבים כן אפשר לשכור?

את האמת שדי תיכננתי על המוסטנג בתוספת של 35$ ליום.

ידוע לך מה בדבר ה-Chrysler Sebring Convertible?

אני יודע שהיא נמצאת קבוצה מתחת למוסטנג ולא מוגדרת כSpecial.

Lexus CT200H

פורסם

את הסברינג אני יודע בוודאות שאפשר להשכיר מתחת לגיל 24.

הסברינג זה סתם אוטו, לא מרגש או משהו, סתם רכב פתוח..

לגבי המוסטנג אני בטוח שאי אפשר..

גם את רכבי הפאר (PREMUIM,) רכבי הכבישטח (SUV) לא ניתן להשכיר מתחת לגיל 24 או 25..

פורסם
את הסברינג אני יודע בוודאות שאפשר להשכיר מתחת לגיל 24.

הסברינג זה סתם אוטו, לא מרגש או משהו, סתם רכב פתוח..

לגבי המוסטנג אני בטוח שאי אפשר..

גם את רכבי הפאר (PREMUIM,) רכבי הכבישטח (SUV) לא ניתן להשכיר מתחת לגיל 24 או 25..

אז נאלץ להסתפק בSebring. עדיף מאשר יונדאי אקסנט או רכב מקביל. מה שכן, המחיר יוצא ממש גבוה דרך האתר שלהם. עם הביטוחים (לפני שהכנסתי את עלות הנהג הצעיר) זה יוצא כמעט 700$, עם הנהג הצעיר זה יעלה מה800$.

המוסטנג בהזמנה דרך הרץ ישראל עולה 490$ כולל כל הביטוחים.. את הסברינג אי אפשר להשכיר דרך הארץ.. לא שמופיעה באתר שלהם.

ידוע למישהו כאן על סוכניות עדיפות להשכרת רכב? אני כרגע בודק רק בהרץ..

דרך אגב, ידוע לך האם מזג האויר בלוס אנג'לס בתחילת אוקטובר באמת מאפשר קבריולט?

אני יודע שהחורף מתחיל רק בינאור (חודשיים+ אחר כך), השאלה היא האם מזג האויר

יהיה בסדר לקבריולט, או שפשוט עדיף ללכת על FULLSIZE כלשהי ולסגור עניין.

Lexus CT200H

פורסם

מזג האויר בל"א בתקופה של אוטובר הוא "ליגה", בדיוק מתאים לרכב פתוח.

בערב קצת קריר, אבל במשך היום, נעים, רק תזהר מזיהום האויר שם... ממש מחריד בתוך העיר..

פורסם
מזג האויר בל"א בתקופה של אוטובר הוא "ליגה", בדיוק מתאים לרכב פתוח.

בערב קצת קריר, אבל במשך היום, נעים, רק תזהר מזיהום האויר שם... ממש מחריד בתוך העיר..

היתי בL.A אצל המשפחה בקיץ לפני כמעט שנתיים. כבר ביקרתי בעיר רק לא בתקופה של אוקטובר.

בכל אופן, טוב לשמוע את מה שאתה אומר :) . אני מחר אתקשר לסוכנות בחו"ל ובמקביל גם לסוכנות בארץ. אני מקווה שלפחות Sebring אני אוכל להזמין דרך הארץ, כי זה חוסך הרבה כאב ראש כאשר כל ההתקשרות נעשית ישירות מהארץ ולא מול הסוכנות בחו"ל.

תודה.. מחר אעדכן אתכם בהתפתחויות.

Lexus CT200H

פורסם

תתפלא - הנציגים יכולים להתגמש, גם לגבי הגיל בתוספת תשלום.

אם בארץ לא יודעים זו בעיה שלהם, תזמין מוסטנג מהארץ עם כל התוספות (נהג נוסף, מיכל דלק חינם, נסועה ללא הגבלה, ביטוחים וכו'...)

כשתגיע - תגיד שהנציגות בארץ לא אמרה לך כ-ל-ו-ם על הגיל ושזה מקומם!

במקרה הכי גרוע יחליפו לך רכב לאחד שכן מותר להשכיר בגילך (כמו הסברינג), זה בכל מקרה יוצא פחות מלהזמין דרכם.

פורסם
תתפלא - הנציגים יכולים להתגמש, גם לגבי הגיל בתוספת תשלום.

אם בארץ לא יודעים זו בעיה שלהם, תזמין מוסטנג מהארץ עם כל התוספות (נהג נוסף, מיכל דלק חינם, נסועה ללא הגבלה, ביטוחים וכו'...)

כשתגיע - תגיד שהנציגות בארץ לא אמרה לך כ-ל-ו-ם על הגיל ושזה מקומם!

במקרה הכי גרוע יחליפו לך רכב לאחד שכן מותר להשכיר בגילך (כמו הסברינג), זה בכל מקרה יוצא פחות מלהזמין דרכם.

השאלה אם זה יעניין אותם, הנציגות בארץ כן מייעדת, אני בספק אם כדאי ואם זה בסדר להפיל עליהם את האחריות. מה שכן אני יכול לעשות זה פשוט להתקשר מראש ולבדוק את זה טלפונית עם הנציגים ישירות מול חו"ל, אעשה זאת בעוד שעתיים-שלוש שהשעה שם תהיה סבירה יותר.

בכל אופן, ברור לי שדרך הארץ יצא זול יותר, אבל ממש אין לי כוח לבלאגנים בשביל לחסוך 150-200$

Lexus CT200H

• תוכן חדש...