Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מידע אודות השכרת רכב ספורטיבי בארה"ב (דוגמת המוסטנג קבריולט).

הרכב קיים בכל חברות ההשכרה, כאשר באתר העולמי של Hertz למשל מצויין כי גיל שכירת

הרכב הוא 24 ומעלה, אך ניתן בתוספת תשלום (35 דולר ליום) לשכור אותו גם בגילאי 21-24.

באתר הישראלי מצויין כי השכרת רכב הינה מגיל 24 בלבד. לכל רכב.

אותו דבר בAVIS העולמי מצוין כי בתוספת תשלום ניתן לקבל את הרכב, בישראלי לא.

מישהו יודע מה באמת קורה? הכי טוב להתקשר ולשאול..

יש כאן מישהו ששכר רכב בארה"ב בגיל 21? (או מתחת ל24)?

Lexus CT200H

פורסם

שכרתי מספר רכבים בארה"ב.. מתחת לגיל 24.

כל חברות השכרת הרכב הגדולות משכירות את רכבי הספורט (המוסטנג לדוגמה) ואת רכבי הפאר, רק מעל גיל 24.

בלי שום קשר לסוג הרכב, אתה תחוייב בתשלום נוסף (בדר"כ $25 ליום) בגלל שאתה מתחת לגיל 24.

תנסה לחפש חברת השכרה יותר קטנה, ואולי מקומית (לא רשת ענקית כמו הרטס, דולר ואנטפרייס), לדוגמה בשדה התעופה במיאמי יש חברה קטנה שנקראת FAMILY, שם אני שכרתי מוסטנג קבריולט לשבוע, והמחיר יצא לי יותר טוב מאשר לשכור רכב משפחתי מינוס בחברות הגדולות...

שווה לבדוק.

פורסם
שים לב שהמוסטנג ספורטיבי כמו יונדאי אלנטרה...

אני החזרתי את שלנו עוד לפני שיצאנו מהחניון של הרץ.

לפות תוסיף קישור לשרשור שפתחת בזמנו...

פורסם

באתר של הרץ, דווקא נתנו לי הצעת מחיר של $150 ליום... (ניסית עכשיו)

אבל ההגבלה היא מגיל 25 ומעלה.....

פורסם
שכרתי מספר רכבים בארה"ב.. מתחת לגיל 24.

כל חברות השכרת הרכב הגדולות משכירות את רכבי הספורט (המוסטנג לדוגמה) ואת רכבי הפאר, רק מעל גיל 24.

בלי שום קשר לסוג הרכב, אתה תחוייב בתשלום נוסף (בדר"כ $25 ליום) בגלל שאתה מתחת לגיל 24.

תנסה לחפש חברת השכרה יותר קטנה, ואולי מקומית (לא רשת ענקית כמו הרטס, דולר ואנטפרייס), לדוגמה בשדה התעופה במיאמי יש חברה קטנה שנקראת FAMILY, שם אני שכרתי מוסטנג קבריולט לשבוע, והמחיר יצא לי יותר טוב מאשר לשכור רכב משפחתי מינוס בחברות הגדולות...

שווה לבדוק.

מה נשמע אור הנחמד (אני SLK ממועדון הרודסטרים..).

בכל מקרה, אני ואחי מתכננים טיול למשפחה בלוס אנג'לס במהלך חודש אוקטובר הקרוב אם ירצה ויעזור השם (ואני מקווה שהוא ירצה ויעזור..). בכל אופן, נתקלנו בבעיה מרכזית. התשלום עבור נהג צעיר (21) אינו מטריד אותי.. הבעיה היא שאין לנו כרטיס אשראי בינלאומי על שם אחי (יש לנו על שם אבא שלי ואמא שלי.. זה לא עוזר כרגע לדעתי). לפי מה שהבנתי, חברת ההשכרה דורשת ת.ז וכרטיס אשראי בינלאומי של הנהג, זאת אומרת, לא ניתן לבצע את התשלום על כרטיס אשראי אחר מראש דרך הארץ .. השאלה מה עושים? מישהו עבר נסיון דומה?

אין לנו מה להוציא אשראי בינלאומי כי הדרישות להוצאת כרטיס כזה גבוהות כרגע ואני ואחי לא עומדים בהם, ולמען האמת, מלבד השכרת רכב אין לנו צורך באשראי.. המשפחה שלנו שם תדאג לנו.. אז השאלה מה עושים עם הרכב..

יש לציין כי כל ההתקשרות אל מול חברת ההשכרה מתבצעת מול החברה בחו"ל. החברות בארץ אינן מוכנות להתעסק עם אנשים מתחת לגיל 24-25 מינימום. לא מעניין אותם תוספות תשלום. בשיחה עם הרץ ישראל הופנתי לדבר ישירות עם החברה בחו"ל ולהסדיר הכל מולם. עכשיו הבעיה של האשראי..

Lexus CT200H

פורסם
לי יש שישה כרטיסי אשראי, ללא עלות.

אתה יכול לפתוח מפעל למחזור נייר עם כל הניירת ששישה כרטיסים מייצרים...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העלות $150 ליום, ללא ביטוח.

עכשיו לגבי פתרון להשכרה בלי כרטיס אשראי- אין.

האמריקאים, ואתה בוודאי תגלה זאת במהלך הטיול שלך, עובדים לפי הספר.

והם לא מעגלים פינות, ככה שאין מצב לשכנע או לנסות להוציא רכב בלי כרטיס אשראי, או רשיון בתוקף, זה החוקים שלהם והעובד בסוכנות לא ינסה לעזור לך בנושא הזה, פשוט מאוד כי הוא לא יכול, וגם לא כל כך רוצה לאבד את מקום עבודתו בשביל זה..

תגיד תודה שמצאת מקום שרוצה רק כרטיס אשראי אחד, הרבה מקומות רוצים 2 כרטיסים שונים.

אז, הכי פשוט, כנס לבנק, או יותר טוב שאח שלך הגדול יכנס לבנק, ויוציא כרטיס אשראי בינלאומי, ואם יש לאח שלך בעיות עם הבנק והם מקשים, אתה יכול לבקש מההורים שלך לחתום ערבות אישית על הכרטיס (בהנחה שיש להם חשבון באותו הסניף).

מצטער שאני לא יכול לעזור יותר..

פורסם

levorr מאוד מאוד צודק.

האמריקאים נוקשים בעניין החוקים, ואין מצב שתצליח לשכנע סוכנות כלשהי שתסכים להשכרה בלי כרטיס אשראי כזה או אחר.

גם כשתנהג שם, שים לב(!!) שאתה לא עובר על אף אחד מהחוקים שלהם, אם שוטר יעצור אותך...יהיה קצת קשה להתמקח איתו או אפילו להתווכח על משהו שעשית/לא עשית...בהצלחה!

החתימה שלי בפנסיה

פורסם

עדכון-יש כרטיס אשראי בינלאומי. הכל הוסדר בשיחה קצרה עם הבנק שלמזלנו- עם הבנק אנחנו מאוד מקושרים.

השאלה עכשיו היא אחרת, אנחנו מעדיפים לבצע את ההזמנה דרך הארץ, אבל דרך הארץ הם לא מוכנים להכניס את נושא העלות של הנהג הצעיר (21). זאת אומרת, כאן בארץ אומרים שהם מוכנים לגבות את התשלום על הרכב והביטוחים.

השאלה היא האם לדעתכם אני יכול להזמין מהארץ את הרכב כולל ביטוחים (500 דולר לשבוע) ואת התשלום עם הנהג הצעיר לשלם בתחנה במקום (עוד 200 דולר לערך)? בחברת "הרץ ישראל" לא כלכך מנסים לענות לי על השאלה.. לדעתי הם לא רוצים שום מחויבות בעניין הזה.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...