Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוי הטמפרה שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהיה חור בצינורית המובילה את המים ממיכל האידוי למנוע. מזל שאשתי עצרה בזמן. "יוצא עשן מן המנוע", היא אומרת, "אז עצרתי". נשים...

בקיצור, כל מיכל האידוי התרוקן. צריך להחליף צינורית.

ראשית, מה המוסך הקרוב ביותר שיכול לעשות זאת (אני מגבעתיים).

שנית, האם לא בר החלפה לבד? איך נקראת הצינורית הזו אם אני רוצה להחליף לבד? ומה העזרים שאני צריך (חבקים וכול'). פשוט חבל לי לשלם 150 ש"ח לשעת עבודה אם העבודה לא מסובכת.

אודה לתשובתכם.

פורסם

אכן זה לא מסובך, כל שעליך לעשות הוא לפרק את הצינור הפגום ולהיכנס לכל חנות חלפים שיתנו בדיוק אותו דבר.

תרכיב בחזרה ותמלא את מיכל העיבוי( לא אידוי).

פורסם

הצנורית העליונה הדקה מהמיכל אל הרדיאטור הנה צנורית גומי למיים חמים במידה סטנרטית.

הצנור התחתון מהמיכל יורד למטה ומתפצל אל צנור עבה יותר המתחבר גם אל הרדיאטור למטה וגם אל המנוע וזה מיחד לפיאט טמפרה ותוכל לקנותו בחנות חלפים מתמחת פיאט

"נחום סודאי" שברח' בן אביגדור 3 ת"א, טל' 03-5618052 ובקש את נחום או חזי או נמרוד.

החלפת הצנור הזה אינה מסובכת ותוכל לבצעה בעצמך.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...