Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרייזלר סטרטוס... ? דעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני במשא ומתן לרכישת קרייזלר סטרטוס מודל 97

לקחתי את הרכב לבדיקה ובסה"כ בבדיקה טענו שהרכב במצב בסדר (יחסית למודל)

אין פגיעות שאסי ומנוע במצב תקין.

מה עלי לשים לב? על מה לשים דגש?

חוץ מיזה, אני מאוד מאוכזב מהמכון בדיקה שבדק את הרכב, הוא לא סיפק לי שום אינפורמציה שלא ידעתי קודם ואפילו יותר מיזה לא שם את היד על כנף שתוקנה ומכסה מנוע שנצבע.

אז בשביל מה צריך מכון בדיקה? פשוט בדיקה מזלזלת , לא רצינית ולא מקצועית!

את ההמשך בנושא מכוני בדיקה אכתוב בהודעה נפרדת

תודה

פורסם

על איזה מכון מדובר? שאני אדע להבא לא ללכת אליו ספציפית. שלח לי בה"פ ע"מ לא ליצור מהומה בקרב הפורום.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כשהייתי בארה"ב לפני כשש שנים, נהגתי כמעט 1,000 מייל על דודג' סטראטוס 2.5 V6 בעלת גיר אוטומטי עם אפשרות לשליטה ידנית (autostick בדודג'ית מדוברת).

אסייג את כל מה שאני עומד לכתוב, בעיקר בשל העובדה שבאותה תקופה הניסיון שלי בנהיגה היה מצומצם יחסית ומגוון המכוניות שהתנסיתי בהן היה די קטן:

הרכב נוח מאוד, מפנק ומאובזר כדבעי. אפשר לגמוע איתו מרחקים בלי להרגיש בכלל.

צריכת דלק סבירה, אך חשוב לציין שרוב הנסיעות היו בינעירוניות עם בקרת שיוט.

גיר אוטומטי מתפקד היטב, נטול גחמות אישיות ועושה בערך כל מה שאתה מצפה ממנו שיעשה (לא ניסיתי לבדוק אם הגיר נוטל פיקוד כשהמנוע מגיע לקו האדום).

מנוע חזק ובשרני, פשוט כיפי.

בדגם שנהגתי צבע הרקע של המחוונים היה לבן. לצערי לא נתקלתי בארץ במחוונים כאלה אלא רק בכאלה עם רקע שחור - וחבל, הלבן הרבה יותר יפה, בעיקר בחושך.

זה בערך כל מה שאני זוכר.

נ.ב.: אומנם אתה שאלת על קרייזלר ואני עניתי על דודג', אבל הם מייצרים את הרכב הזה עם אלף ואחד שמות, בינהם דודג', קרייזלר, פלימות' ועוד כמה שכבר הספקתי לשכוח.

שלא תטעה: כולם אותו הדבר!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מניסיון אישי בארה"ב בסביבות 5000 מייל=8000 ק"מ

רכב מאוד מפנק ונוח , נוחות נסיעה פשוט מעולה,הגה קצת אנמי, הרכב די אוהב דלק.

רכב שמור ומטופל יגמע כמות נכבדה של קילומטרים בקלות וללא תקלות מיוחדות.

קניה טובה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...