Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש Nissan Silvia בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש 11 בארץ, ואף אחת מהן לא למכירה כרגע (לפי הידוע לי)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש, אם תמצא אחת למכירה זה לא בטוח כי יש בסביבות ה8-9 שנוסעות.

יש אחת למכירה עם מנוע RB26

אבל הבעלים רוצה עליה בסביבות איבו יד שנייה :-P

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

יש סילביה מפלצתית למכירה.. של בחור בשם תום ... בחור ש.. לא חסר לו בכיס ;) , ולא חסך בשום דבר בבניה של הדבר המפחיד הזה.. אם אתה באמת מחפש מפלצת שתבעט ב99.5% מהרכבים בארץ...אז זה זה.. :)

פורסם
יש סילביה מפלצתית למכירה.. של בחור בשם תום ... בחור ש.. לא חסר לו בכיס ;) , ולא חסך בשום דבר בבניה של הדבר המפחיד הזה.. אם אתה באמת מחפש מפלצת שתבעט ב99.5% מהרכבים בארץ...אז זה זה.. :)

:popcorn:

אני מקווה שראית אותו פעם לוחץ , שאתה מדבר בצורה כזאת :drinking:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

כבר קראתי עליה בשרשור שSuruk נתן,פרוייקט מעניין,אבל זה טעם אישי.

מישהו רוצה לראות מה אפשר לעשות עם הסילביה הישנה בתמונה?

nissansilvia2.jpg

פורסם
:popcorn:

אני מקווה שראית אותו פעם לוחץ , שאתה מדבר בצורה כזאת :drinking:

אתה כנראה לא מכיר את הבחור או את הרכב :) וכן ...בוא נגיד שמספיק שתשמע את המפלצת .. אתה תבין מה מסתתר שם :) (320 כ"ס בגדישה של 0.5 ... הונדות הולכות לאכול חזקקקק) :)

פורסם
יש 11 בארץ, ואף אחת מהן לא למכירה כרגע (לפי הידוע לי)

את לא יכולה לדעת את המספר המדוייק של הניסאן סילביה שיש בארץ.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...