Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

באחת הנסיעות שלי ברנו מגאן דלקה פתאום המנורה שמסמלת בעיה בגיר (מנורה בצורה של ידית הילוכים הממוקמת בתוך עיגול הסל"ד). ראיתי בספר הרכב שהמנורה מסמלת שיש בעיה בגיר אך אני מעוניין לדעת מה באמת אומרת המנורה ומה הפרטים הטכניים שניתן לדעת (עד כמה שאפשר כמובן) לגבי התקלה.

יש לציין שהאוטו בקושי סוחב ומורגש כאילו הכוח של המנוע פחת...

תודה מראש לעוזרים!

הכל ברוח טובה :grin:

פורסם

מציע לגרור את הרכב בהקדם למוסך מורשה על מנת לבדוק את התקלה. לא ממליץ להמשיך לנסוע ככה אחרת הנזק יכול רק לגדול.

לדעתי, תכין את עצמך להוצאה כספית לא קטנה.

נ.ב.

פרטי רכב (שנה, נפח, ק"מ) שכחת ?

Veni Vidi Vici

פורסם
ראיתי בספר הרכב שהמנורה מסמלת שיש בעיה בגיר אך אני מעוניין לדעת מה באמת אומרת המנורה
עלית על הבלוף של רנו.

אמנם לפי הספר המנורה מסמנת על בעיה בגיר, אך בפועל, היא נדלקת כשיש במצבר יותר מדי חשמל, וצריך לבזבז אותו איכשהו.

תמשיך לנסוע כך ללא דאגה.

כשהמכונית תתקע ומכונאי יגיד לך שהגיר צריך שיפוץ, תדע שמה שהוא באמת אומר זה שאתה צריך לנסוע יותר על אופניים, כי גידלת קצת כרס.

נ.ב. אמרת שאתה מרגיש שהמנוע חלש יותר כשהמנורה נדלקת. ההסבר הרשמי הוא שמחשב הרכב עובר ל Limp mode - מצב מופחת כח העושה שימוש במעט הילוכים, על מנת לאפשר לך להגיע למוסך מבלי להסב למכללים נזק נוסף.

כפי שאתה בוודאי מתאר, מה שזה באמת אומר, זה שמערכת הניהול של המנוע בדיוק מנסה לראות משחק של המונדיאל, ורומזת לך שתפסיק להפריע לה בלחיצות על דוושת הגז.

:roll:

פורסם
עלית על הבלוף של רנו.

נ.ב. אמרת שאתה מרגיש שהמנוע חלש יותר כשהמנורה נדלקת. ההסבר הרשמי הוא שמחשב הרכב עובר ל Limp mode - מצב מופחת כח העושה שימוש במעט הילוכים, על מנת לאפשר לך להגיע למוסך מבלי להסב למכללים נזק נוסף.

כפי שאתה בוודאי מתאר, מה שזה באמת אומר, זה שמערכת הניהול של המנוע בדיוק מנסה לראות משחק של המונדיאל, ורומזת לך שתפסיק להפריע לה בלחיצות על דוושת הגז.

:roll:

צפייה מרובה במונדיאל מורידה את רמת המשכל!

הLIMP HOME זה נכון, רק שמדובר במחשב של תיבת ההילוכים בלבד, שנתקעת בהילוך שלישי, ולכן חוסר הכוח.

פורסם

אני חייב לומר שהשניים האחרונים הרגיעו אותי מאוד...

אני מודה לכם על העזרה...

שאלתי מישהו והוא אמר שכדאי לנתק את המצבר ולהשאיר אותו ככה כשעתיים... יעזור?

הכל ברוח טובה :grin:

פורסם

יש בגיר תקלה, אתה יכול לטמון את הראש בחול, לנתק את המצבר וגם לרוקן את מיכל הדלק אם בא לך. א-ב-ל התקלה בגיר תשאר. ככל שתדחה את הביקור במוסך כך עלול להגרם לגיר נזק נוסף.

כשבסניק שלי היה חיווי דומה של תקלה זה הסתיים בהחלפת שמן ואלקטרו מגנט בגיר שעלו לקרסו 600 ש"ח בערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תלוי באיזה מודל מדובר - בכל אופן, כשהתקלה מופיעה כדאי לכבות ולהדליק שנית. סביר מאוד שהבעיה תיפתר זמנית.

• תוכן חדש...