Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם מתעניין

תלוי במחיר, ויותר תלוי בתאריכים, אבל מתעניין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחיר, הכל תלויי במחיר, ליפני איזה חודש ביררתי אצלהם והם רצו 950 שקל על הקורס (שהו כ 7 שעות אם אני זוכר לנכון) אבל זה היה דיי גדול עליי אז פרשתי מהעסק...

אז אם יהיה אפשר לערגן מחיר "נוח" תירשמו גם אותי

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

תשאל את העובדים במסלולים כמה יעלה במידה ונבוא חמישה אנשים, כמה אם נבוא עשרה אנשים, וכמה אם נבוא חמישה עשר אנשים.

אחרי שכל אחד ידע מה המחיר ויחליט שהמחיר מתאים לו תוכל לדעת כמה אנשים באים ותוכל לסכם סופית עם חברת מסלולים.

ד"א תיקח גם אותי בחשבון כי רוב הסיכויים שגם אני אהיה מעוניין לבוא. אבל עד שלא נדע מחירים(כל האנשים שכתבו שהם מעוניינים) אף אחד לא יגיד שהוא בא.

פורסם

אני בעד הקורס, ההורים שלי היו (קיבלו חינם כשקנו את הB4 ...)

אני נהג חדש ואני רוצה לעשות גם, שמעתי שזה קורס מעולה....

אבא שלי נוהג כבר 30 שנה ברוך ה' בלי אף תאונה...וכמעט בלי דוחות, והקורס חידש לו הרבה

אז כנראה שזה טוב...

דרך אגב, אם מתארגנת קבוצה, דברו איתי....

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

הינה יש לנו קבוצה +-

משיהו צריך כבר לקחת את זה כבר בידיים

לי יש בעיה ענקית בזמן ועומס בלימודים רק באמצע יולי אני ''ישתחרר'' טיפה.

אז אם מישהו יתנדב זה יהיה מצויין

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני יקח את זה בידיים.

אני מאמין שבקבוצה גדולה נשיג מחיר הרבה יותר טוב מ950(אנחנו מצפים להנחה ריאלית של לפחות 20% לאדם)

בכל מקרה אני השבוע ירים אליהם טלפון ונראה אם הם רציניים בעניין ההנחה.

רק לפני שאני מרים טלפון אני רוצה נתונים מדוייקים של מי מתכוון לבוא ורציני וכמובן שיש לו יכולת כלכלית לכך-תשלחו לי את השם שלכם בהודעה פרטית ופלאפון.

יש למישהו אולי מקומות נוספים שעושים קורסים מקצועיים כאלה?

******אני מבקש רק המלצות על מקומות מקצועיים ששמעתם עליהם כבר פידבקים חיוביים******

פורסם

אני בפנים חברה!

זה יהיה נחמד מאוד.

צריך לפתוח שירשור חדש ודביק עם שמות כל המשתתפים הרציניים בקורס ולאסוף כסף ולארגן כמו שצריך .

פורסם

לא צריך לפתוח שרשור חדש ודביק.

לצערי הרב, למרות שמדובר במשהו כל כך חיובי כמו קורס נהיגה מתקדמת, כשזה יגיע לרגע של לשים את הכסף על השולחן ולקבוע תאריך לפחות חצי מהמשתתפים בשרשור "יישכחו" שהם אמרו שהם מעוניינים ו"שהם בפנים".

Money talks, bullshit walks.

מוטי

פורסם
אני יקח את זה בידיים.

אני מאמין שבקבוצה גדולה נשיג מחיר הרבה יותר טוב מ950(אנחנו מצפים להנחה ריאלית של לפחות 20% לאדם)

בכל מקרה אני השבוע ירים אליהם טלפון ונראה אם הם רציניים בעניין ההנחה.

רק לפני שאני מרים טלפון אני רוצה נתונים מדוייקים של מי מתכוון לבוא ורציני וכמובן שיש לו יכולת כלכלית לכך-תשלחו לי את השם שלכם בהודעה פרטית ופלאפון.

יש למישהו אולי מקומות נוספים שעושים קורסים מקצועיים כאלה?

******אני מבקש רק המלצות על מקומות מקצועיים ששמעתם עליהם כבר פידבקים חיוביים******

אצלי התאריכים משחקים משחק חשוב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מה דרישות הרכב להשתתפות בקורס?
תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני לא חושב שיש דרישות מיוחדות מהרכב(אולי בלמים עובדים:wink: ).

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

פנו אלי בפרטי בינתיים רק שלושה משתמשים:

Tom_22

ProSoldier

Leon

מי שבנוסף מעוניין, שישלח לי שם+טלפון לפרטי.

התאריכים שכנראה יהיו רלוונטיים לכולם- סוף יולי, יום חול.

*בנוגע לדרישות של הרכב יש לשאול אנשים שעברו את הקורס הנ"ל שהם יוכלו לתת לנו חוויות+מה הולך שם+מה צריך ממנו. בצעו חיפוש.

פורסם

עדיין אנחנו רק 4 בכל הסיפור הזה...

4 אנשים לא נקבל הנחה משמעותית.

לכן שוב-מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית שיהיה לי תמונת מצב

• תוכן חדש...