Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שיצא לי להגיע לאירוע בתור מרשל..

היה מהנה ביותר! אכלתי הרבה חול אבל נהנתי מכל רגע!!

כמובן שקטגורית הN הייתה הכי מרתקת - אבל היה נחמד לראות את הS הקטנים טסים להם בין הרים של חולות ;)

יש למישהו תמונות של האימפרזה STI הדנדשה של מלמד אחרי שהתהפכה?:p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן - הרבה יותר מעניין היה הפעם לראות את האימפרזות וה EVO -ים . זה נבע מזה שהמסלול היה כמעט חולי. ממש עפר גרוס ולא היתה אחיזה בכלל. לרכבי 2X4 וללא דיפרנציאל מוגבל החלקה - זה היה קשה מאוד ולא מהנה בכלל. שימו לב להפרשי הזמנים הגבוהים בין הקטגוריות - כמעט 15 שניות בממוצע למסלול של כק"מ וחצי - זה המון. לדוגמא - על מסלול באורך דומה ליד הקישון באימון שערכנו - ההפרשים בין ה 106S16 שלי ז"ל לאימפרזות היו פחות משתי שניות. אני בתחושה שרוב הנהגים לא ממש אהבו את המסלול... למרות ההשקעה הרבה הראויה לציון של המארגנים. בסה"כ היה מסודר מאוד.

אלון

פורסם

ובמסלול שהתהפכת (לא זוכר איפה זה היה) כמעט ניצחת את האימפרזות עם ה106 שלך ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

השמועה רצה לפני זמן רב (יחסית) , סובארו נותנים חסות לאירוע המוטורי הגדול ביותר בארצינו . חוקי!

כולנו חיכינו ליום הזה , התאמנו "שרפנו" זמן יקר משאבים וכספים .

הנה הגיע היום הזה וכבר עברו 10 שעות מהאירוע וכולם שותקים... למה? מה היה לנו שם? היה טוב? היה רע? משום מה יש מן פחד באויר ואנשים לא רוצים להודות באכזבה (זאת דעתי)! זה לא סוד !

אולי מחכים לאותו "גיבור" שיפתח את הנושא. אז הנה זה בא .

ראשית אני ייפתח בתודה ענקית ל"סובארו" ,"איתוראן" , ו"לוח פוקוס" על החסות ועל קידום התחום המוטורי באמת תודה רבה!

אני מודה מאוד לקהל שהגיע ופירגן .

אני מודה לכל הצוותים , נהגים ,נווטים שהגיעו והתחרו ולקחו חלק באירוע.

עכשיו אני יירשום את דעתי האישית על האירוע שאורגן ע"י עמותת מירוצי ישראל אשר בראש יושב ברוך שליט.

לדעתי האירוע היה פשוט ביזיון!!!

אני אישית התביישתי !

התביישתי מהקהל שטרח והגיע מרחוק וישב בשמש ושילם כסף לחניה !

אני מרגיש שעשו מאיתנו צחוק!

לי זה היה נראה כמו ילדים שמשחקים בארגז חול!

אם שמתם לב (ואני בטוח שכן) בערך 80% מהקהל לקח את רגליו והלך אחרי המקצה הראשון!

למי שעדיין לא קלט - היו 38 מתחרים זמני ההזנקה הראשונים תוכננו ל5 דקות בין מתחרה - חישוב מהיר נותן לנו 3שעות+ למקצה אחד!!! משמע כ10 שעות אירוע במצב הטוב...

מה היה קורה אילו באמת היה את ה12 ק"מ הנוספים???

בקיצור אכזבה גדולה מאוד !

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ביזיון? לא הייתי קורא לזה כך - אני נהנתי:

בתחילת היום סידורי החניה היו טובים מאד, בשלב מסויים אנשים חנו בשביל הגישה, מה שחסם את הדרך ויצר פקקים סביב השעה 12.

התכנון היה להזניק כל 2 דקות רכב אך עקב פאשלה נוראית הוזנק הרכב השני (לאחר 2 דקות כפי שתוכנן) בדיוק ברגע בו התחיל הרכב הראשון את ההקפה השניה.

זו הסיבה שהרכב השני יצא להקפה נוספת.

הקהל והאוירה שיקפו את הצימאון למרוץ כזה, וביטול של חלק ניכר מהמסלול לא הפריע במקרה זה.

אני מקווה שאם היו עוד אנשים שהרגישו כמוך, הם לא יוותרו ויגיעו לארועים הבאים.

ואגב - יש כבר תגובות מאד חיוביות (גם אני פיספסתי את השרשור בהתחלה)

P 007.jpg

P 008.jpg

P 015.jpg

P 025.jpg

פורסם

שבוע טוב

נתחיל בזה שטוב שיש אירועים מוטורים בישראל

ועוד בכזה סופ"ש מוטורי.

אבל-ויש אבל ענק.

מי זוכר שפיטר סולברג הוזמן ע"י יפנאוטו יבואנית סובארו לישראל לתת SHOW

דבר שפורסם בעיתונות היומית. ובכלל לכבוד זה היה אמור להיות האירוע אתמול.

והוא לא בא לבסוף - האם זו היתה סתם מתיחה?

ובמקום זה הכל הוסווה -לאירוע ראלי החוקי (מוטורי ) ראשון .

גם אני הייתי אתמול באירוע(אי אפשר לקרוא לזה מרוץ)

שיא השיאים ומה ששבר כבר את גב הגמל לאחר כל הבושות

שהיה שם זה ש מר יובל מלמד , הפך את האימפרזה STI החדשה

(שהיתה לבושה ככלה בלבן ) על הגג ...

מאידך-גיסא , אפשר לומר כל הכבוד לנהגים.

מוטי

פורסם

נדב , אני מצטער שלא הדגשתי בביזיון את חוסר ההתחשבות ברכבי ה2X4 , כל הכבוד שהצלחתם להפגין עבירות ולא שקעתם בחול :? .

אני מבקש מקהל הרחב שהגיע והתאכזב שייתן הזדמנויות נוספות לחברה שהשתתפו, להפגין את יכולתם הגבוהה במסלול אמיתי ולא בארגז חול.

אני בטוח שתהנו ותיהיו מופתעים במיוחד אחרי אתמול!

טוב שהיה את אירוע קארספורום בשישי בשביל להשאיר טעם טוב להמשך הדרך .

לדעתי האירוע בשישי (שהיה מאורגן ע"י קארספורום)היה האירוע המוטורי הכי טוב שהיה אי פעם בישראל!

קצת תמונות מאותו משבת:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

פורסם

שלום לכולם,

תודה לכל המארגנים ששקדו ועמלו על האירוע. בנוגע לזמנים, הכל היה מתוקתק כמו שצריך ועל כן תודה.

אומנם חלק מהמסלול בוטל, אבל אני אישית מאוד נהנתי!! כן ירבו!! אני חושבת שזו באמת פריצת דרך במיוחד לאור העובדה שהיה קהל די נכבד של צופים.אומנם בהתחלה הכל הלך איטי, אבל יאמר לזכות המארגנים שהם תיקנו את זה ודי מהר.

בנוגע למתלוננים, תנסו להסתכל על חצי הכוס המלאה. קצת פירגון לא יזיק, להיפך.

עינב רביב

פורסם

ראשית אני רוצה להודות לסובארו שאיפשר לנו לארגן את הראלי.

שנית אני רוצה להודות לכל המרשלים שהשקימו קום והגיעו לקחת חלק באירוע. הם עמדו שעות ארוכות בשמש ובאבק ואפשרו את קיום האירוע כל הכבוד!!!.

ועכשיו לכל המלעיזים.

לא תמיד מה שאנחנו רוצים לעשות ניתן. באישור המשטרתי בהתחלה לא איפשרו להעלות על המסלול יותר מרכב אחת כל פעם. רק אחרי מאמצי שיכנוע איפשרו להעלות יותר מרכב אחד על המסלול ואז האירוע זרם הרבה יותר טוב והרכבים הוזקנו כל דקה.

נכון שהמסלול לא היה אידאלי אבל לא שמעתי תלונות מאף אחד מהנהגים לגבי המסלול עובדה שהגיעו כזה כמות אחרי ביטול הקטע שהיה אמור להיות מחוץ למתחם הסגור.

מתי בפעם האחרונה בארוע מוטורי ראיתם מסך וידאו שהיה גם מקרין את הרכבים בחוץ.

לסיכום רק אם נמשיך ככה ונארגן עוד אירועים יהיה גב לדרישות שהתקנות יושלמו ואז המשטרה לא יוכלו לבוא ברגע האחרון ולבטל חלק מאירוע או להתערב במהלך האירוע.

ג'י בן-ארי

מרשל ראשי

מועדון מרוצי ישראל

העמותה לספורט מוטורי בישראל

פורסם

ג'יי , כל הכבוד למרשלים לספונסרים ולכל אלו ששקדו והשקיעו .

אני ראיתי את עבודתכם והיא בהחלט לא קלה . אני ראיתי את ברוך עובד קשה מאוד וזה באמת לא קל עם קהל ישראלי ומתחרים לא ממושמעים וכו'...

אבל! המתחרים האילו משלמים כסף כדי להתחרות , אתם לא עושים להם טובה . המתחרים דורשים מקצועיות! ועם כל הכבוד המסלול הזה היה בדיחה ענקית! זה היה ארגז חול! שלא לדבר על הבושות של חברי ה2X4 שהצליחו לעבור את הפרולוג הזה מבלי לשקוע...

מה לעז*#ל חשב מארגן האירוע כאשר בחר אדמה כזאת ???

איך היה אמור להימשך האירוע אם לא היו מתריאים בפני המארגן להוריד הקפה?

38 מתחרים X5 דקות = 3שעות + למקצה אחד... משמע 10 שעות לפחות לאירוע:? .

פורסם

אני חושב שהיה דווקא אירוע טוב סה"כ

החנייה הייתה מסודרת. היה נחמד שהיה אפשר להסתובב לפני המירוץ בין המכוניות להביט ולהתבונן לראות איך הכל עובד, הייתי די בטוח שיחסמו את זה מפני קהל הצופים אבל הופתעתי לטובה.

העיכוב הגדול היה די מציק אבל כאשר ההצגה החלה היה ממש אחלה והיו כמה נהגים שהפגינו ביצועים מעולים.

בעיה קטנה הייתה בנוגע למסך. הוא היה קטן מדי ולא היה קל להסתכל עליו מבלי לאמץ את העיניים והעובדה שהיה חם כל כך גם לא הקלה.

בכלל אני חושב שבראלי כזה מסך לא דרוש כי רואים את כל המסלול ואין סיבה להסתכל על מסך קטן ולא על הדבר האמיתי.

בקיצור אני מצפה לעוד אירועים דומים, וכמובן לראלי בסגנון הWRC ותודה רבה לכל אלה שדאגו לאירוע.

תמונות שצילמתי באתר: (200 סה"כ, 65 מתוכם באתר)

www.idanst.net/cars

P6102191%20(Medium).JPG

P6102223%20(Medium).JPG

P6102255%20(Medium).JPG

P6102262%20(Medium).jpg

P6102303%20(Medium).JPG

P6102454%20(Medium).JPG

P6102451%20(Medium).JPG

עידן

• תוכן חדש...