Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כל הכייף שהיה והיה כייף .

היה חסר מישהו באותו יום. מישהו שהוא חלק בילתי נפרד מהמפגשים של המועדון.

ואני מדבר על משה אזולאי שלא הגיע וחבל.

משה אתה חייב לנו.

ירון

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כדי להתגבר על המחסור במשה אזולאי, אני ממליץ לכם לעשות כמוני.

ניתן לקנות מחזיק מפתחות בדמות משה (בחנויות הדגמים המובחרות), ולהוציא אותו בכל פעם שמתגעגעים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ג'ימקאנה פויה!!!icon_biggrin.gif

ג.

הלוואי עלי פויה כזו...גם אני רציתי... אני אעזוב את הועד כדי שבפעם הבאה לא יהיו לי תפקידים ציבוריים ואני אוכל גם icon_cry.gif ...

ועכשיו ברצינות - למיטב זיכרוני זו פעם ראשונה שעשינו דבר כזה מאז קום המועדון. הג'ימקאנה הזו הוכיחה כמה דברים: זה יפה, דינאמי ומושך קהל, החבר'ה דווקא שמחים "למתוח קצת את הרגליים" של הזקנות הקלאסיות שלנו, ואני יודע שכל מי שעלה עם הרכב נהנה מאד. אם היינו יכולים להעלות עוד 10 רכבים, לא היו חסרים מתנדבים.

עבורי זו נקודה חשובה שצריך לקחת בחשבון לארועים בעתיד - לא רק "תצוגה סטאטית של פסלים מוטוריים", אלא גם תצוגה חיה של המכוניות בנסיעה ספורטיבית ומושכת עין.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני מסכימה עם קובי, יש מקום לארועים נוספים בסגנון לחברי מועדון :)

תמיד כיף לראות אותן נוסעות ולא רק בקו ישר :)

ישר כח לקובי "THE MIC" מילוא על הקריינות, לדרור בריל ולשאר חברי הועד על הארגון, לאירית, אבי, גנדי ואלעד על הזמן ליד הסטנד

וכמובן לכל חברי המועדון שבאו והראו את הרכבים שלהם!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

נהנתי מאד לראות את הרכבים הקלאסים על המסלול!!!!!!!!!!!!

והיו כאלה שהיו יכולים בכיף להתמודד עם החדשות!

כל הכבוד !

ולבחור עם החיפושית ! אתה מלך פשוט מלך!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני מסכים עם קובי.

תצוגה של המכוניות נוסעות ולא רק עומדות כמו פסלים.

אני ראיתי את אותם אנשים שלא נירשמו ובאו בדקה האחרונה לדרור וקובי כדי להכנס למסלול, אז בבקשה...............

* קובי את הועד לא ניתן לך לעזוב כל כך מהר.

ירון

הלוואי עלי פויה כזו...גם אני רציתי... אני אעזוב את הועד כדי שבפעם הבאה לא יהיו לי תפקידים ציבוריים ואני אוכל גם icon_cry.gif ...

ועכשיו ברצינות - למיטב זיכרוני זו פעם ראשונה שעשינו דבר כזה מאז קום המועדון. הג'ימקאנה הזו הוכיחה כמה דברים: זה יפה, דינאמי ומושך קהל, החבר'ה דווקא שמחים "למתוח קצת את הרגליים" של הזקנות הקלאסיות שלנו, ואני יודע שכל מי שעלה עם הרכב נהנה מאד. אם היינו יכולים להעלות עוד 10 רכבים, לא היו חסרים מתנדבים.

עבורי זו נקודה חשובה שצריך לקחת בחשבון לארועים בעתיד - לא רק "תצוגה סטאטית של פסלים מוטוריים", אלא גם תצוגה חיה של המכוניות בנסיעה ספורטיבית ומושכת עין.

פורסם
נהנתי מאד לראות את הרכבים הקלאסים על המסלול!!!!!!!!!!!!

והיו כאלה שהיו יכולים בכיף להתמודד עם החדשות!

כל הכבוד !

ולבחור עם החיפושית ! אתה מלך פשוט מלך!

אתה הבחור שפגש אותנו במקדונלדס במקרה?

אממ תודה רבה..:wink: ומסרנו לבני את המסר שלך.

ובקשר לאירועים נוספים-אני משתתף קבוע בג'ימיקאנות ותאמינו לי שהייתי מעדיף אם יהיו אירועים של ג'ימיקאנות בעתיד,של רכבי אספנות.אבל לא בקטע של שואו כמו שנתתם,שאגב היה מגניב במיוחד,אלא ג'ימיקאנה אמיתי,עם מדידת זמנים ,פודיום וכו'.

פורסם

כן אכן זה אני...

ואני שמח שמסרתם את הדש החם לבני! הוא פשוט מלך כל הדרך הבייתה התעצבנו למה דברים כאלה קורים תמיד לאנשים הכי טובים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אנשים הכי טובים...כל מילה במקום.הבנאדם הזה היה אמור להגיע לאירוע ודיברנו על זה כל הזמן...אבל לצערי קרה מה שקרה.בכל אופן,רק שתדע,אין מה לדאוג כרגע.הוא הולך לעבור שיקום בשלושה שבועות הקרובים.

אם תרצה ללכת לבקר אותו יחד,דבר איתי.אבל תלווה לי את הסמל של הרכב שלך בשביל להוסיף עוד סוסון למנוע שלי...:mm_tongue

פורסם

עוז, אתה באמת תותח - החיפושית עשתה את המסלול כמו גדולה!!!

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

:inlove:

פשוט היה מדהים לראות את כל מכוניות האספנות אחת ליד השנייה יפות ונוצצות כמו חדשות..

ישר כוח חברים, תודה שעשיתם לי שמח..

במיוחד שאני רוצה לציין את הXK הכסופה המדהימה ואת זוג הMG האדומות.. ותודה לחבוב עם הMGB (?) שעקף אותי בדרך וגרם לי לדפוק חיוך מאוזן לאוזן:)

וגם כמובן, איך אפשר בלי הקורטינה של לירון, שנראית פשוט מדהימה.. תודה שנתת לי להתרשם גם מהבפנוכו..:wink:

אני צריך להתחיל להגיע למפגשים..:roll:

לילה טוב, ליל מנוחה.

אור. (שמקנא, מקנא מאוד..)

פורסם
:inlove:

ותודה לחבוב עם הMGB (?) שעקף אותי בדרך וגרם לי לדפוק חיוך מאוזן לאוזן:)

אור. (שמקנא, מקנא מאוד..)

חבוב עם MGB?

לפי הרשימות היה אחד כזה, עקף? מעניין.... באיזו מהירות?

אירית

פורסם

הייתי אמור להיות בעקיפה הזאת...

אני שונא התקררויות של תקופות-מעבררר! :-( (אשכרה חולה, עם הגה...)

קובי, הצל אותי מהתנוונות.

אירית, הוא רק מיהר למפגשישי... :-)

אני שמח שהיה לכולם כייף.

נקווה לפעילות חצי-עשור בשנה הבאה!

אפצ'י,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

OK - בגלל שהידים שלי היו תפוסות עם מיקרופונים, דרור לקח על עצמו את מלאכת הצילום. כל התמונות בהודעות הבאות צולמו על ידו (למעט אחת...). תהנו.

ראשית - תמונת רקע ותמונות של ארוע ההשקה של הג'וליה היפיפיה של ראובן (כולל תמונה של הטיפוס עם המיקרופון):

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...