Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי אני צריך לבחור מפסק חצי אוטומט למערכת. המפסק יישב מייד אחרי המצבר על כבל 2 גייג'.

הכבל יפעיל מגבר קיקר 1200.1 וסבאב L7 באוהם 1.

למגבר השני 4 ערוצים יש חיווט נפרד ולא קשור כלל לנוכחי.

לפי דעתי מפסק 120A יספיק, מה דעתכם?

תודה

פורסם

איזה מגבר יש לך??

בחלק מהמגברים, יש בורר עוצמה לסאב שאפשר למשוך אותו לתא הנוסעים (מתחבר עם כבל דמוי כבל טלפון)...

אצלי למשל - יש כזה "שלט", וכשאני מנמיך אותו למינימום אז הסאב מכובה/בקושי זז (אין מצב שתבחין בו מהתא נוסעים).

כמו כן, בחלק מהמערכות שיש להם 3 זוגות יציאות RCA - יש גם בד"כ שליטה על עוצמת הסאב מהרדיו-דיסק.

תבדוק טוב טוב לפני שאתה מתקין מפסקים כאלה... אולי הוא לא נחוץ...

בברכה!

יונתן.

פורסם

כבל 2 גייג' מעביר עד 160 אמפר - מגבר אחד של קיקר לא נראה לי שיצרוך יותר מ120A אבל הדרך הכי טובה לדעת את זה זה לפי הפיוז הראשי של המגבר... לא נראה לי שהוא עומד על יותר מ80 אמפר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

jmg,

מפסק חצי אוטומטי זה כמו שיש לך בבית בלוח חשמל....

הוא קופץ בזמן קצר (ולא צריך להיליף כול פעם פיוז)

ליאור

פורסם

אני עדיין מאמין שפיוז של 120 אמפר יספיק לך, אם יש פיוז של 140 אמפר (אני יודע שיש של 160 שזה בדיוק מה שכבל 2 גייג' יכול להעביר) אז עדיף ליתר בטחון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה שלומך מתן.

אני מאד מקווה כי ביום שישי כל המערכת תהיה מורכבת ויתחיל שלב הכיוונים.

לגבי האלטרנטור, הוא ישודרג אבל רק לאחר בחינה של כל מערכת החשמל בזמן עבודה.

בנוסף אני מעוניין לדעת את השם של המכשיר שבעזרתו בודקים כי הרמקול לא נכנס לעיוות. אני יכול להביא אותו לסופ"ש מהעבודה.

פורסם

ת'כלס כן פיוז 120A אמור להספיק.

אני אישית הייתי הולך על משהו פחות גבולי לעבר ה 150A.

אבל זה אני. (וככה גם עשיתי ברכב שלי).

• תוכן חדש...