Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע עבר שיפוץ ראשים פעמיים. לא מאבד שמן. אבל מאבד מים.לא רואים מאיפה,חשש לנזילה בתפר בין שני החצאים.החשש לפתוח מנוע שבהצמדה חזרה של שני החלקים יכול להיווצר שינוי,עיוות..מי שנהג ברכב -אוטומט-היה נוסע איתו גם 150 קמש .האים יש סכוי סביר שהקרנק שם נחרץ,נדפק?

פורסם

מה הקשר בין איבוד מים לרכב שלא צורך שמן כלל, מגיע למהירות של 150, ולמה אתה חושב שהקרנק נחרץ

נדפק, ומה זה קשור לאיבוד מים?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אני מוסר פה נתונים שמסר לי חבר,אני לא בקי ממש בקשר שבין הדברים אחרת לא הייתי שואל -בכל מקרה מתשובתך אני למד.פשוט מדובר במנוע שבעלים מאמץ אותו בסל"ד גבוה- 150 קמ"ש-מדובר בגיר אוטומט .השאלה היא האם בעקבות המאמצים ופעמיים ראש מנוע כמה קיים חשש בפתיחת מנוע שיהיו עיוותים בהצמדה מחדש?בעיות עם הקרנק?

פורסם

לא ניתן להסיק שום דבר מהדברים שהינך כותב.

על-מנת לדעת מה מצב החלקים הפנימיים של המנוע יש לפתוח ראשיים...

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות אוברול, אז לדעתי לך על זה,

אבל לפתוח מנוע שעבר 340 אלף במהירות 150 קמ"ש, זה לא רצוי...לדעתי.

מנוע חדש לסובארו כזאת לא עולה הרבה בכלל, ותוכל למצוא היום אחד מפירוק במצב ממוצע וטוב.

אני מאמין שבירור אם אנשי מקצוע שמתעסקים בין היתר באוברולים וכד', יביא לתשובה מלאה.

הם יגידו לך בדיוק מה זה לפתוח מנוע בגיל כזה, ומה יהיה לך עדיף.

:)

פורסם

מידע מיד שנייה, ואבחנה דרך מסך מחשב, על רכב שלא ידוע פרטים עליו, מה כמות המים הנעלמת, האם נפלטים אדים מצינור הפליטה, המעידים על דליפת המים למנוע ומשם לצינור הפליטה, מה יחס הדחיסה של המנוע, האם קיימים הפסדי לחץ,האם הקרנק דופק, והאם איבוד המים המזערי, מצדיק פתיחת מנוע/ ראשים...

ויש הרבה שאלות שלא ניתן לענות עלהם דרך מסך המחשב... הרגשה אישית שלי, לא לגעת, ולרדת במהירות הרכב.

לילה

טוב

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...