Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם!

אני צריך את עזרתכם לתת לי כיוונים למציעת סיבה לבעיה מרגיזה!

מדובר במיצובישי גאלאנט שנת 91 , מנוע 1600 ידני ו-K 200 קילומטר.

המנוע אחרי שיפוץ ראש, לפני חיזוק (700 KM ).

ביום יום רכב נוסע מצוין המנוע נשמע טוב ועובד חלק, הסחיבה גם בסדר.

הבעיה:

בנסיעה לירושלים (שני מבוגרים ושלושה ילדים) בסוף העלייה, לפני שורש,

האוטו מתחיל לחתוך ומאבד מהכוח שלו (כמו שחסר דלק!).

כשעוצרים בצד, המנוע עובד חלק ולא מגמגם (מסנן דלק מלא בדלק). מנסים להתחיל בנסיעה,

לאוטו אין כוח ובקושי מצליח לצאת לדרך (וחותך כל הזמן). עוצרים בצד ומחכים כמה דקות הכל חוזר להיות תקין.

פלגים חדשים

מסנן אוויר חדש

מסנן דלק חדש

עברתי על כל הצינוריות אוויר, אין בריחת וואקום!

יש לציין כי לפני שיפוץ ראש מנוע הבעיה לא הייתה קיימת.

עדיין לא נבדק משאבת דלק!!

יכול להיות שבדיוק אחרי שיפוץ ראש מנוע משאות דלק התקלקל?!

אני ממש זקוק לעזרתכם!

תודה ושבוע טוב!

דניאל

פורסם

בעייתך כניראה נעוצה בקרבורטור, לכלוך שנתקע שם, יכול בהחלט לגרום לסימפטומים הנ"ל, כמו כן יש להחליף מסנן דלק ולבדוק מה מצב מיכל הדלק מבחינת חלודה ולכלוך שהצטבר שם,אם המיכל חלוד,וסביר להניח שהוא חלוד אם לא נגעו בו מ 91, צריך להוריד מיכל דלק ולשלוח לניקוי.

שלב ראשוני תחליף פילטר דלק ותעקוב אחרי העניין.

פורסם

שלב ראשוני תחליף פילטר דלק ותעקוב אחרי העניין.

פילטר דלק הוחלף בגלל בעיה זו, התופעה עדיין קיימת!

עוד רעיונות בבקשה!

דניאל

פורסם

מעבר לבדיקת משאבת הדלק(לחץ)

תעבור על כבלי המצבר אם מהודקים . דבר שני בלילה במקום חשוך תבדוק אם רואים פריצת ניצוץ

מחוטי ההצתה/מצתים/ מכסה מפלג.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

לפני כמה שנים קרתה לי תקלה דומה בפיז'ו 205 קרבורטור. בעליות קשות הרכב היה מגמגם, נחנק ונכבה. טיפול קרבורטור טוב פתר את הבעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
משאבת דלק שבסוף ימי חייה?
שלום,

סליחה שנעלמתי (יום עמוס).

יש לי שעון ואקום שגם אפשר לבדוק איתו לחץ דלק.

מישהוא יכול להסביר לי בבקשה איך עושים את הבדיקה!

איפה מחברים את השעון (לא בכניסה לקרבורטור!! יוצא משם דלק!!)?

תודה

דניאל

פורסם

את השעון וואקום יש לחבר לכניסה למשאבת הדלק, על מנת לבדוק ספיקה בבארים, לדעתי אין צורך בשעון וואקום, ניתן לבדוק ספיקת דלק חזותית, על ידי ניתוק הצינור דלק בחיבור לקרבורטור, והכנסת הצינור לבקבוק פלסטיק שקוף, כשחבר מניע, והצינור מוכנס לבקבוק, והלחץ הניראה בעין, אמור להיות כמו פתיחת ברז מים, וללא הפסקה , בצורה רצופה, הבדיקה צריכה להיות למשך 5 עד 10 שניות בלבד.

יש לבצע זאת בזהירות, עם הרחקת הצינור דלק ממקור חום, וניצוץ חשמלי, ניתן לעשות זאת בביטחון יתר,

על ידי ניתוק החוט המרכזי היוצא מסליל ההצתה, וכך הרכב לא יניע אך המשאבת דלק, תספק דלק, על מנת להבחין בספיקה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
את השעון וואקום יש לחבר לכניסה למשאבת הדלק, על מנת לבדוק ספיקה בבארים, לדעתי אין צורך בשעון וואקום, ניתן לבדוק ספיקת דלק חזותית, על ידי ניתוק הצינור דלק בחיבור לקרבורטור, והכנסת הצינור לבקבוק פלסטיק שקוף, כשחבר מניע, והצינור מוכנס לבקבוק, והלחץ הניראה בעין, אמור להיות כמו פתיחת ברז מים, וללא הפסקה , בצורה רצופה, הבדיקה צריכה להיות למשך 5 עד 10 שניות בלבד.

יש לבצע זאת בזהירות, עם הרחקת הצינור דלק ממקור חום, וניצוץ חשמלי, ניתן לעשות זאת בביטחון יתר,

על ידי ניתוק החוט המרכזי היוצא מסליל ההצתה, וכך הרכב לא יניע אך המשאבת דלק, תספק דלק, על מנת להבחין בספיקה.

בברכה

צביקה

הי צביקה,

אני בטוח שבשביל אחד כמוך, זה פשוט לאבחן בעיין אם המשאבה תקינה או לא,

אבל בשביל אחד כמוני שאין לו ניסיון, יהיה קשה להבדיל.

אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את מסלול הדלק מהטנק דלק לקרבורטור (דרך המשאבה)!

איך המשאבה עובדת? עד עכשיו אני חשבתי שצריך לבדוק את כושר השאיבה של המשאבה :cry:

אז בעצם כדי לבדוק את יכולת הספיקה של המשאבה, אני צריך לנתק את הכניסה של דלק למשאבה (כדי לא לדחוף דלק לתוך המד לחץ) ולחבר את המד לחץ (וואקום) ליציאה של המשאבה! הבנתי נכון?

תודה

דניאל

פורסם

הבנת נכון, ואני אכן ציינתי זאת בברור, בדיקת כושר שאיבה בכניסה.

אך אתה אכן צודק, בשבילי לאבחן בעין זה מספיק, ולכך דרוש ניסיון, אך הרגשתי שמשאבת הדלק שלך תקונה, אשמח אם תעדכן בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
הבנת נכון, ואני אכן ציינתי זאת בברור, בדיקת כושר שאיבה בכניסה.

אך אתה אכן צודק, בשבילי לאבחן בעין זה מספיק, ולכך דרוש ניסיון, אך הרגשתי שמשאבת הדלק שלך תקונה, אשמח אם תעדכן בנושא.

בברכה

צביקה

הי,

היום רציתי לבדוק את משאבת הדלק. יש שם שלושה צינורות של דלק, וצינור דק נוסף (בלי בנד עליו) שזה כנראה נשם.

למה מחובר למשאבת הדלק שלושה צינורות? איך אני אמור לבדוק את משאבת דלק (לאן לחבר את שעון לחץ)?

תודה

דניאל

• תוכן חדש...