Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מדובר בטמבון קדמי העשוי פלסטיק.

על הטמבון הכהה ישנו כתם של צבע לבן, כתוצאה מהתזת ספריי-צבע.

הצבע, מן הסתם, לא יורד לאחר נסיונות של קילופים "יבשים"...

חוץ מהעניין הזה, הכתם מכסה גם את סמל הרכב הקדמי.

הסמל עשוי מפלסטיק ומצופה בניקל (?).

איזה חומר יוכל להסיר את הכתם המכוער ולהחזיר את הטמבון ואת הסמל למוטב?

כמובן שהמדובר הוא בחומר שלא יפגע בשכבת הצבע של הטמבון או בציפוי הניקל של הסמל.

האם קיים חומר כזה, או שאין מנוס מצביעה?...

תודה לעונים,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

לפני צביעה הייתי מציע לך לנסות את ספוג הפלאים הזה או איך שלא קוראים לו, לפני שבוע בערך הורדתי עם הספוג שריטות ישנות וצבע שהתייבש על האוטו והם נעלמו ממש בקלות אף על פי שעל האריזה ממולץ לא להשתמש על צבעים מטאלים , נסה בפינה נסתרת - אם תראה שנגרם נזק הפסק.

עידן.

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם

ספוגית הפלא מומלץ מאוד. לא להשתמש איתו על צבע מטלי.

לפני צביעה הייתי מציע לך לנסות את ספוג הפלאים הזה או איך שלא קוראים לו, לפני שבוע בערך הורדתי עם הספוג שריטות ישנות וצבע שהתייבש על האוטו והם נעלמו ממש בקלות אף על פי שעל האריזה ממולץ לא להשתמש על צבעים מטאלים , נסה בפינה נסתרת - אם תראה שנגרם נזק הפסק.

עידן.

פורסם

הייתי ממליץ לנסות WD40. הדבר הזה מדהים וקיים כמעט בכל בית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טינר מעכל צבע ופלסטיק. יש חומר מיוחד לפלסטיק... משהו כחול. אולי מישהו יודע מה השם? שתי מילים.

בכל אופן - נסה עם WD40. לא פוגע בצבע ובפלסטיק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תוכל לנסות נוזל בלמים מסיר צבע אגרסיבי לפי מה שרשום עליו, אם כל השאר לא יצליחו להוריד.

טינר בהחלט יעזור שוב תנסה במקום נסתר או שתעבוד מהר עם מים לאחר הטינר.

פורסם

טינר בזהירות על צמר גפן ומיד אחריו צמר גפן רטוב במים / וקס

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

סבלתי מאותה הבעיה לפני שנתיים ולא היה לי לא טינר ולא שום חומר אלכוהולי אחר.

הדבר היחיד שהיה לי זה דאודורנט ותתפלאה עד כמה שהוא הוריד לי את צבע הספרי המגעיל ממליץ בחום.

מקווה שיעזור גם לך.

• תוכן חדש...