Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע, תן לי להבין, אז אתה מכחיש או לא? כי מה שאני קורא כאן זה "אתה באמת רוצה שאני אכחיש?" ולא "אני מכחיש". יש הבדל בין השניים. הבדל מהותי. (ולמקרה שלא הבנת, אני רוצה שתכחיש).

אבל אם כבר פתחנו את זה מחדש, אשמח לשמוע (באמת) מיהם אותם עיתונאי רכב ישראלים הגונים וישרים אודותיהם דיברת שתי הודעות אחורה.

(ד"א, היש לך עוד פנינים המנתחות את אופיי? אני כבר מפונק ומושחת. מה עוד? לפחות אני לא "ילד טיפש")

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מכיוון שהמשתתפים כאן בוכים מרה על היעדר האפשרות להתבטא בשרשור - אתם מוזמנים להמשיך להקיז כאן דם.

תיהנו.

פורסם
לגבי צ'מפיון; ב-3 השנים האחרונות פורסמו ב-YNET שלוש תלונות של לקוחות צ'מפיון, כולן על-ידי בני ברק, שפירסם אותן במקביל מעל דפי ידיעות אחרונות (כמו תלונות רבות על יבואנים וגופים אחרים). חיפוש בערוץ לא העלה אף כתבה או תחקיר בנושא שיזם העורך המתחזה.
את הכתבות אכן כתב בני ברק והן פורסמו קודם בעיתון הכתוב.

לא טענתי שהלל פוסק יזם אותן, אבל הן התפרסמו במדור שבעריכתו.

אני נוטה להאמין שנוני מוזס לא כפה על הלל את פרסומן

פורסם

ומשהו כללי על השירשור הזה שקצת יצא מפרופורציה.

האם אנחנו מדברים על ידיעות אחרונות או ערוץ 2 בפריים טיים?

לא, אנחנו מדברים על ירחוני הרכב.

מדובר בכמה אלפי קוראים שהם חובבי רכב ולכן הם יקראו כל מבחן דרכים בעיניים ביקורתיות ולעולם לא יקנו רכב בלי לעשות עליו נסיעת מבחן.

חוץ מזה הכמה אלפי קוראים האלה כוללים בתוכם:

1. רוכשי מכוניות משומשות.

2. בעלי תפקידים בכירים ועובדי היי-טק שנוסעים ברכב מהעבודה.

3. כאלה שהם חובבי רכב ומונחים כמו היגוי מדוייק ואחיזת כביש אכן מרשימים אותם, אבל נסיבות כלכליות מאלצות אותם לתת משקלים אחרים לפרמטרי הבחירה.

אקח כדוגמה את עצמי. אני קורא ירחוני רכב מאז הקמתו של "טורבו" בשנת 1983.

לפני שקניתי את כלי הרכב שהיו לי (והיו לי די הרבה, כולל אופנועים) תמיד קראתי מבחני דרכים. האם תמיד הלכתי לפי המלצתם? בהחלט לא. כשהייתי סטודנט תפרן מחיר ואמינות באו לפני כל שיקול אחר.

4. בעלי חלום (או סטייה, איך שתקראו לזה). אם אני אוהב טנדרים אמריקאים מגודלים, אף מבחן דרכים לא יוריד אותי מזה.

אז כמה מכוניות חדשות באמת נקנות בגלל מבחני דרכים שהתפרסמו בירחוני רכב?

תרשו לי להניח שיצחק תשובה לא מוציא כל חודש את גיליון"אוטו" בידיים רועדות מתיבת הדואר ומצפה לראות את השפעת מבחני הדרכים של מזדה ופורד על עסקיו.

פורסם
מכיוון שהמשתתפים כאן בוכים מרה על היעדר האפשרות להתבטא בשרשור - אתם מוזמנים להמשיך להקיז כאן דם.

תיהנו.

יודע מה, שמר? הגישה שלך מראה שהשיטה של אהרנוביץ' עובדת. לכלך מספיק זמן על מספיק אנשים, חולל מספיק רעש, חזור על מנטרות מספיק פעמים, ובסוף יהיו מספיק אנשים חסרי יכולת חשיבה שיראו את זה בתור "התכתשויות הדדיות" ו"כולם מלכלכים על כולם".

קבל את התנצלותי על שהגנה שלי על יושרי האישי מפריעה לך כל כך. אשתדל לא לחזור על כך בעתיד.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

מכיוון שאתה מעלה את הדברים גם כאן בפומבי ולא רק בה"פ - אענה לך :

מכיוון שאנחנו לא בית משפט ,ושניכם (או ארבעתכם , או ששתכם - מי סופר כבר?) יכולים ללהג כתוכים עד מחר (מה שאתם עושים והרבה ,אגב) - בלי שתהיה לנו אפשרות אמיתית לשפוט מי צודק ומי לא - כל השרשורים האינסופיים הללו לא מוליכים לשום מקום.

אתם כותבים וכותבים וכותבים , למען האמת הפסקתי לקרוא את המלל שלכם כבר לפני שמונה שרשורים בערך.

את מי לעזאזל מעניין מה היה לפני עשר שנים , או מה אתם כותבים היום.

מי שקונהה אוטו על סמך כתבה בעיתון לא שונה בעיניי מזה שקונה אחת על סמך המודעה שלה.

אני את המכוניות שלי קונה כאשר כבר נהגתי עליהן , והמאמרים המלומדים מהווים השלמה במקרה הטוב.

אתם מייחסים לעצמכם חשיבות רבה מדי עם מבחני הדרכים הללו. אתם משעממים אותנו למוות עם הויכוחים החוזרים על עצמם (אם הייתם יכולים לחדש לנו משהו - בכבוד רב. אבל אתם נעים במעגלים אינסופיים סביב עצמכם ,וזה נמאס. וממש לא משנה לי אם זה אתה או רוני אהרונוביץ או רוני שטרן או השד יודע. פשוט נמאס לי לשמוע את הויכוח העקר הזה).

כל כך קשה לכם וכל כך חשוב לכם למצוא הכרעה ?

תגררו את עצמכם לבתי משפט ושטחו את טענותיכם בפני גוף אובייקטיבי. כאן אתם פשוט מהווים מטרד/בדיחה/שעמום/אכזבה לקוראים .

פורסם
בלי שתהיה לנו אפשרות אמיתית לשפוט מי צודק ומי לא ... את מי לעזאזל מעניין ... אתם משעממים אותנו למוות ... כאן אתם פשוט מהווים מטרד/בדיחה/שעמום/אכזבה לקוראים .
לנו, אותנו - אתה בהריון, שמר? אתה הדובר של החברים? לפי מספר הצופים בדיון הזה, הנושא דווקא מאוד מעניין את חברי קארזפורום. סליחה, לא כולל שמר.

ומתי אתיקה עיתונאית הפסיקה לעניין את שמר? ביום בו היה נדמה לו - ורק לו - שציטוט הודעה מקארזפורום בנטקאר מתייחס אליו אישית. עד אז, הוא דווקא ידע יפה מאוד לקבוע מי צודק.

ולהזכירך. הדיון כאן לא החל במי צודק אלא במה צודק (ומי היה הראשון שהכניס לו נימה אישית, לא עניינית, תוך שהוא מבסס את הודעתו על ציטוט שלא מהשרשור הזה? דווקא האדון המנהל, שמר). ואז החלו כובעים לבעור על כמה ראשים - כולם מאותו מקום עבודה, אגב - והדיון קיבל את התפנית הקארזפורומית הקבועה. לא למדת ממנו שומדבר חדש, שמר? נסה לקרוא שוב, בעניין, כאילו הנושא הוא קרבורטורים ולא אתיקה עיתונאית.

פורסם
לנו, אותנו - אתה בהריון, שמר? אתה הדובר של החברים?

אני ושמר זה כבר שניים

לפי מספר הצופים בדיון הזה, הנושא דווקא מאוד מעניין את חברי קארזפורום. סליחה, לא כולל שמר.

בדיוק מאותה סיבה שאם היה שרשור "מוסכים שלא כדאי להיכנס אליהם", הוא היה הרבה יותר פופולארי מהשרשור הקיים "המלצות על בעלי מקצוע" (או משהו כזה)

כי אנשים אוהבים רכילות/לכלוכים וכו'

ומתי אתיקה עיתונאית הפסיקה לעניין את שמר? ביום בו היה נדמה לו - ורק לו - שציטוט הודעה מקארזפורום בנטקאר מתייחס אליו אישית. עד אז, הוא דווקא ידע יפה מאוד לקבוע מי צודק.

מה?

ולהזכירך. הדיון כאן לא החל במי צודק אלא במה צודק. אלא שאז החלו כובעים לבעור על כמה ראשים - כולם מאותו מקום עבודה, אגב - והדיון קיבל את התפנית הקארזפורומית הקבועה. לא למדת ממנו שומדבר חדש, שמר? נסה לקרוא שוב, בעניין, כאילו הנושא הוא קרבורטורים ולא אתיקה עיתונאית.

אני לא מוצא שום דבר חדש בויכוח הדבילי הזה מאשר בשרשור/ים הקודמים שבהם התדיינתם

פורסם

רבאק צודק שמר נמאס כבר מהשרשורים האינסופיים והמיותרים האלה. תקימו לכם פורום משלכם ותריבו בו שם. כמות הצפיות העצומה בתרד הזה היא מכיוון שהרבה אנשים מאוד מתעניינים בלכלוך ובזוהמה, זהו טבעו של האדם, אני בטוח שאם היה כתוב כאן וויכוח אמינות יפניות VS אירופאיות הייתה לו כמות צפיות לא פחותה מכך כי אנשים אוהבים לראות אחרים רבים ומרביצים אחד לשני. אז בחייאת חלאס לזיין ולטחון את השכל בדיונים שלכם כי שום דבר לא התחדש מאז הדיון האחרון וגם לא יתחדש.

ROOONEEYY

פורסם

ואני שואל שאלה אחת פשוטה:

מאיפה מגיעים הלכלוך והזוהמה?

(ולא, שמר. אם לשם שינוי תפסיק להקשיב רק לעצמך, תבין שלא מדובר כאן על מי צודק. בסוגיה הזו, יש מאחורי מאות ואלפי כתבות שמהוות עדויות-אופי מצויינות, לכאן או לכאן, וכל אחד יותר ממוזמן לגבש לעצמו דיעה. ואני לא מייחס שום חשיבות למבחנים שאני כותב. מבחינתי יש חשיבות לדבר אחד בלבד: היושר האישי שלי. הוא זה שעומד כאן תחת מתקפה.)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

הזוהמה באה ממפעלים שלא שומרים על איכות הסביבה , ממכוניות שלא שומרות על מערכת הזרקה תקינה , מהשפד"ן ומהנאדים שאני תוקע.

אני מקווה שגם רוני מרוצה - כי יש לפחות עוד שניים שחושבים כמוני - ויחד עם התולעים אצלי בבטן אנחנו כבר די הרבה.

שלא תהיה לכם טעות - בהתחלה זה עניין אותי. מאוד. כמו את רוב המשתמשים כאן.

ניסיתי להבין מה לעזאזל גרם לפיצוץ הגדול בין רוני ל"טורבו" , ואח"כ "אוטו" - כי אהבתי את שני המגזינים הללו תחת שרביטו.

אז קראתי.

ויצא שרוני טלית שכולה תכלת. פרומצ'נקו רודף בצע , פלרמן קשקשן ושביט גנב.

ןקראתי את ההודעה הבאה.

ויצא שרוני שרלטן,רמאי , נוכל ושקרן - ופרומצ'נקו נופת צופים , שביט אחד מל"ו הצדיקים , ופלרמן הישר באדם.

הודעה אח"כ -

רוני שמן זית זך. רוני שטרן גרפומן , שביט חלאה , ופרומצ'נקו עושק אלמנות.

עוד הודעה -

אהרונוביץ פסיכופאת , שביט עושה מלאכתו ביושר , פרומצ'נקו הטוב שבמנהלים.

וכן הלאה וכן הלאה.

יש שתי אפשרויות : או שאהרונוביץ עומד כמו התינוק עם האצבע בסכר נגד כל אלה שחברו להסתיר את המזימה ולכסות על ערוותם , או שמערכת אוטו עובדת על פי המקובל וההגיוני - ורוני משמיץ את כולם סתם .

לנו הקוראים אין את הכלים לשפוט - אלה רק ההודעות שלכם , לכאן ולכאן - וכבר אין לנו איך לשפוט.

כדאי לכם לזכור את הפתגם שאומר שלכל סיפור יש שלושה צדדים :

צד א' , צד ב' והאמת...

אחרי כל הדברים הללו - התחלתם שוב לחזור על הסיפור. ושוב. ושוב.

אהרונוביץ שוב נותן את הציטוטים לכתבותיו , שביט שוב חוזר על טענותיו , פרומצ'נקו מספר את הסיפורים , רוני שטרן מסביר את עמדתו.

עייפתם אותנו , התשתם אותנו , שעממתם אותנו.

זה מזמן לא - האמת או האתיקה או אמות מידה או יושר.

זה אך ורק המריבות האישיות והאגו המנופח שלכם - ותו לא. כל הנסיון להפוך את זה לעמידה על עקרונות מעלה גיחוך ותו לא.

עזבו אותנו - לכו לריב במקום אחר.

פורסם
עזבו אותנו - לכו לריב במקום אחר.
יודע מה? לא רוצה.

רוצה לריב כאן. ככה מתאים לי.

לא טוב לך? עומדות בפניך בדיוק שתי אופציות: לחסום אותי, או לא לקרוא.

(בעצם, לא בדיוק. יש לך גם אופציה שלישית: למנוע מהמלכלך הסדרתי לזהם את הפורום הזה.)

ואגב, סאגת גיבוש-הדיעה והיסטוריית הקריאה הפרטית שלך מעניינת אותי כקליפת השום.

טל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...