Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרכיב עדשות ולכן העיניים רגישות יותר לשמש,

בנסיעה אני מרכיב כמובן משקפי שמש, אלא שאני עדיין מסונוור כאשר השמש היא ממש מולי.

בהתחלה חשבתי אולי המשקפי שמש לא מספיק מגינות, קניתי חדש באירוקה (150 שח) ועדיין אותה בעיה.

העניין הוא שזה לא סתם סינוור, אלא שממש שורפת העיין ויש כמה שניות שאני לא יכול לראות כלום, אלא אם כן אני שם את היד על העין שתגן מהשמש.

האם יש פתרון לבעיה? חשבתי על הכיונים הבאים:

* השחרה של השמשה הקדמית בכמה אחוזים (זה עוזר? זה מותר חוקית).

* אולי יש משקפי שמש לנהיגה?

תודה מראש.

פורסם

השעות שהשמש מסנוורת ממש לכיוון הפנים הן משעה 16:30 לשעה 18:45. אני שם לב לזה מכיון שיש לי אותה בעיה שיש לך (ברצינות), ואני נוהג עם כובע (צורת קאובוי) וגם עם משקפי שמש. לפעמים שזה לא עוזר לי, אני פשוט נמנע מנהיגה בשעות האלו. (אלא אם כן זה ממש דחוף).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

נסה אולי להדביק פס השחרה על החלק העליון של השמשה, לא מדבקת "לא פייר" של ערסים על פס מושחר מעט...

אולי זה מה שיעזור?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חפש משקפי שמש של חברת רייבאנד .יש להם קו מוצרים עם האות P שממגן במיוחד כנגד השמש.

מניסיון מומלץ...

:twisted: יחי הספורט המוטורי בארץ הקודש:twisted:

פורסם
חפש משקפי שמש של חברת רייבאנד

ריי באן .

באנדים זה אמנם קשור לרכב , אבל לא מומלץ להצמיד אותן לעיניים...

( סופרה , ידוע שהכוונה שלך היתה טובה בסך הכל )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מצתרף להמלצה על CEBE יש לי משקפיים שלהם עם עור סביב מסגרת העדשה למניעת סינוור מהצד. העדשה יחסית בהירה במרכז והולכת ונהיית כהה יותר למעלה ולמטה. משקפיים מכוערים חבל על הזמן אני לא מעיז לצאת מהאוטו איתם אבל את העבודה הן עושות הכי טוב

פורסם
...זה לא סתם סינוור, אלא שממש שורפת העיין ויש כמה שניות שאני לא יכול לראות כלום.
אולי זה מצדיק גם ביקור אצל רופא עיניים. ייתכן שזו בעיה מהמשפחה של עיוורון הלילה - תגובה לא מספקת של האישונים לשינויים בכמות האור.

יש גם סיכוי לא רע שהדוקטור מכיר פתרונות ייעודיים לבעיה שתיארת.

פורסם

גם כן מנסיון, המשקפיים של ריי באן מצויינים!!

ואם אתה קונה את גרסת הPOLARIZED... עם העדשות המיוחדות, אז אתה גם מבטל חלק מהחזרות האור מהכביש!...

היו לי ריי באן רגילות, ואחרי זה קניתי את האלה עם הפולורויד (לפני כחודשיים), והן לא יורדות לי מעיניים! מומלץ בחום!

לא חושב שראיתי עדשות טובות יותר מריי באן!

בברכה!

יונתן.

פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות.

1. shellcase, כמה עולה מדבקה כזו, והאם היא מפריעה לנהיגה?
  2. משקפי ריי באן יקרות. מתחילות מ700 ונראות כמו של טייסים, הCEBE נראות טוב יותר לטעמי והמחיר יותר הגיוני. גירסת הפולורוייד עולות 455 שח. האם זה אלו מה שהתכוונתם?

תודה מראש.

פורסם

לגבי מחירים אין לי מושג...

בקשר למדבקה:

יש לך אפשרות להדביק משהו כזה

או, אם יש בידך את הרצון ויכולת לעשות משהו כזה.

(תמונה מגוגל, אני מדבר על ההשחרה למעלה, ניפוץ החלון לא יעזור בעניין :razz:)

כאן אגב מדובר בהשחרה, איני יודע איך זה נעשה בדיוק..

(אגב הרבה מכוניות מנהלים באות ככה מהחברה...)

בטח יש כאן בפורום מישהו שיוכל לשפוך עניין.

בקשר להפרעה בנהיגה, הראשונה תחסום מעט משדה הראיה שלך ואילו השניה היא מאין השחרה קלה של החלון ולדעתי לא תפריע כלל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אסור להדביק מדבקות כפי שמובאות פה בדוגמות.

הוראת נוהל 18/77 להדבקת תויות במקומות מותרים על השמשות: היתר כללי להדבקת מדבקות חלון כדלקמן:

ע"ג שמשת החלון הקדמי

תותר הדבקת תויות בחלקה הימני העליון של השמשה בשטח המצוי מאחורי המראה הפנימית וממנה ימינה עד לקצה הימני של החלון ובלבד שהקצה התחתון של התוית לא יהיה מצוי נמוך יותר מ-12 ס"מ מהקצה העליון של שמשת החלון הפנימי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תודה רבה לכולכם על התגובות.

1. shellcase, כמה עולה מדבקה כזו, והאם היא מפריעה לנהיגה?
  2. משקפי ריי באן יקרות. מתחילות מ700 ונראות כמו של טייסים, הCEBE נראות טוב יותר לטעמי והמחיר יותר הגיוני. גירסת הפולורוייד עולות 455 שח. האם זה אלו מה שהתכוונתם?

תודה מראש.

נא לשים לב.

המשקפיים של CEBE (וככל הנראה גם של יצרנים אחרים) מאופיינים בכמה דרגות סינון.

דרגות סינון של עד 30 (יש מדבקה על המשקף) אפשריות לכביש.

דרגה 40 הינה עבור תנאים כגון שלג (אז החזר הקרניים מהשלג חזק בהרבה) וכו'. הן אינן מיועדות לנהיגה בשום פנים ואופן , כיוון שהן מסננות את התחום האדום ועלולות לגרום לנהג "לפספס" רמזורים וכו'.

ניתן לקרוא על כך כאן. שים לב ל-CAT. 4.

• תוכן חדש...