Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בסוכנות TRADE IN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנכנסתי לפורום ,ידעתי רק את התקציב שיש לי (60-65 אלף) שאני רוצה רכב קטן וחסכוני בעל תיבת הילוכים אוטו', בהמלצת חברי הפורום הנכבדים החלטתי להתמקד ב 2 דגמי רכבים

1.פיאט פאנדה שנת 05

2.הונדה ג'אז שנת 02

רציתי לשאול

א.האם אפשר למצוא דגמים אלה בסוכנויות הטרייד אין?

ב.האם הסיכוי למצוא אוטו שמור בסוכנות טרייד אין טוב או שעדיף לוותר על הרעיון?

ג.לא מזמן נפתחה סוכנות חדשה בשם "הילוך שישי" האם למישהו יש ניסיון איתם?

תודה מראש למגיבים

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אין בעיה ,העברתי את השאלה לשירשור המקורי:mm_wink:

אבקש לסגור שירשור זה על מנת לא לסבך את הגולשים,תודה

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אם כבר בנושא טרייד-אין עסקינן אבקש לברר אצל חברי הפורום הנכבדים אודות מבצע ב"לובינסקי" שפורסם בלוח פקוס אודות פיז'ו פרטנר 02' שעברה פחות מ 140,000 ק"מ ומוצעת ב 9,900 ש"ח ובתשלום של 1000 ש"ח לחודש למשך שלוש שנים.

א. האם העסקה כדאית מבחינה כלכלית?

ב. האם הסיכון "להידפק" גבוה אצלהם, או שכדאי לגשת לעסקה בכל אופן, במידה וכן, באילו צעדים יש לנקוט ע"מ לא "להדפק" עמם?

בתודה ושבוע טוב,

AVISOFY.

פורסם

תתקשר ושאל אם ישנה אחריות כל שהיא לרכב, עד כמה שידוע לי יש גם ספר טיפולים מסודר אצל היבואן לגבי המכוניות שלו , בסה"כ זה היבואן לא סתם מגרש של סוחרים ככה שזה נראה אחרת מסתם מגרש משומשות מפוקפק.

אפשר ורצוי לקחת לבדיקה וגם אם ישנה בדיקה שלהם לקחת לבדיקה במכון שתבחר .

פורסם

אני קניתי אצלהם במחיר דומה רכב דומה שנה שעברה,למרות שלובינסקי טרייד היא לא אחרת מכל מגרש מכוניות אבל אם עניבות ומים מנראלים,עד עכשיו הכל טוב והרכב מצויין

תלחץ על ישור קו שלהם לרכב {אני עשיתי ככה} ותיבדוק אותו לבד,המחיר הוא די רגיל בתחום אבל יש איזה סוג של אחריות ושקט נפשי כשקונים מגוף כזה.

בבדיקה שלהם אמרו שהברקסים האחוריים גמורים-15 אלף קמ אחרי בבדיקה בטיפול הם עדיין כמו חדשים

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

• תוכן חדש...