Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השאלה הבאה תישמע לכם קצת מוזרה, מי שפתח היום את עיתון המכירות של ידיעות ראה רכב "טויוטה קורולה 2001 , עם 9,000 ק"מ בלבד" הלכתי לראות את האוטו ובאמת מדובר בזוג קשישים נכים שכבר לא נוסעים על הרכב, הוחלף מצבר בשל חוסר שימוש ברכב.

התכופפתי מאחורי הרכב ושמתי לב שהוא נוטה קצת לצד השמאלי, מבפנים הוא חדש עם ריח של חדש.

אין לי ספק לגבי אמינות הזוג, השאלה היא האם זה טוב שרכב שנמצא כמעט 6 שנים על הכביש עשה קילומטרז' כזה נמוך ?

בעבר שמעתי את המושגים "תפיסת מנוע" , "רינגים יבשים" וכו' אני יודע שניתן ללכת לבדיקה ולראות אם הכל תקין, השאלה היא האם ניתן לעלות על משהו לפני הבדיקה ?

אגב מישהו יודע מדוע הרכב עקום (אין פגיעת שאסי, שיערתי שהלך בולם לחצתי על הרכב בפינות והרכב לא התנדנד).

להתראות.

רזיאל

פורסם

אם האוטו טופל פיקס למרות הקילומטראג" הנמוך מבחינת טיימינג וכדומה אז אין שום סיבה לדאגה.

אם מבחינתך האוטו נבדק והכל תקין אז ממש אין שום בעיה.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

הרכב בטוח נמכר כבר.

זה לא בריא לא לנסוע בכלל, לחלק לשנים, זה יוצא 1500-2000 ק"מ לשנה שזה כלום, ממש כלום.

הרכב כאילו יצא עכשיו מהחברה.

אני יכול לומא לך על עצמי, אני קניתי לפני שנתיים מבן אדם מבוגר, קורולה שנת 2000 למשהו מהמשפחה שלי,עם 30 אלף ק"מ.

עד היום יש 0 תקלות, טיפול אחד כל שנה, מצבר, צמיגים ו זהו בעצם.

9 אלף ק"מ זה ממש כלום.

לפי דעתי מי שקונה את הרכב הזה ,במידה ועבר את כל הטיפולים בזמן, צריך לעשות לו רק ניקוי אינגקטורים ושלום על ישראל, יש לו רכב חדש.

פורסם

אני פעם בדקתי קורולה עם ק"מ נמוך שנסעה ע"י זקן רק בעיר, ודווקא האוטו לא סחב טוב כמו שציפיתי ובבדיקה היה קומפרסיה לא משהו בכלל. בקיצור, נסיעות קצרות לא מיטיבות עם הרכב.

כמו כן הוא לא טיפל במורשים, למרות שהאוטו שלו היה יד ראשונה.

בקיצור, לא בטוח שמצב המנוע מזהיר, כנראה מאוד תלוי בטיפולים, שהרי טיפול עושים כל שנה ללא תלות בק"מ.

פורסם

רזיאל, לכל זוג קשישים יש בן שאוהב לקרוע את הרכב, אצלי בבניין יש לא מעט דוגמעות כאלה.

ברר היכן נעשו רוב הנסיעות של הרכב, עדיף 18K בכביש בין עירוני מעשר 9K בפקקים בעיר.

קח את הרכב לבדיקה במהירת האפשרית, רכבים כאלה נחטפים מהר מאוד, ואם התקלות שימצאו יהיו שוליות ממליץ לך בחום לקחת את הרכב.

פורסם

רזי שלום,

ראשית, ברוך בואך לפורום הרכב.

קרא התייחסותי שנשלחה אליך בהודעה פרטית.

אפי.

*אפי המטרה של הפורום היא לחלוק מידע, אם כל מה שיש לך להגיד זה בדוק ה"פ, זה קצת מיותר... עדיף לרשום כאן כדי לחלוק את המידע עם משתמשי הפורום, אם מדובר במשהו פרטי, חכה שיקראו את הה"פ וזהו...*

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לדעתי הרכב זקוק להחלפת רוב חלקי הגומי, כולל רצועת טיימינג וצמיגים שאני מניח שלא הוחלפו מעולם.

החלפת נוזלים ופילטרים וזהו.

לסיכום :טיפול גדול פלוס צמיגים, ויש לך רכב חדש.

אני הייתי הולך על זה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תבדוק טוב את עניין של ה"אוטו עקום",היה לי רכב "עקום" שלא בדקתי כשרציתי למכור התברר שהיתה מכת שאסי רצינית.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

שלום.

לצערי הרכב נמכר וזאת למרות שהזקנים רצו 6,500 ש"ח מעל המחירון,למרות שהם לא נתנו לבצע נסיעת מבחן כי הביטוח של נכה, כשרציתי ללכת לבדיקה ביקשו שאבוא ביום א', מישהו הגיע היום כנראה עם מומחה וקנה האוטו בלי ליסוע פשוט מדהים.

לא נורא אמשיך לחפש ולהעזר בידע שלכם.

תודה לכל העוזרים (אגב אפי התשובה שלך מאוד מקצועית, לדעתי יש מקום לפרסמה כאן).

להתראות.

פורסם

במידה ולא תמצא קורולה 2001 עד סוף החודש ,

אבא שלי מתעתד למכור את שלו עקב קבלת רכב חדש מדגמי 2007.

קורולה 2001, 60 אלף ק"מ, עברה ביום שישי טיפול גדול כולל טיימינג וטסט.

צבע כסוף ,ספויילר ומגנזיום.

במידה ולא מצאת, פנה אלי בסוף החודש.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, איזה טיימינג ב60K בקורולה 2001 ?

שם יש שרשרת טיימינג, ללא החלפה.

ואגב, תתחדש על הגולף, אחלה צבע כחול מטאלי.:wink:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

נקודה חשובה לבדיקה ברכבים עם ק"מ נמוך היא ביצוע טיפולים לפי זמן.

קורולה 2001 עם 9000 ק"מ שלא בוצע בה טיפול מעולם זה דבר רע מאוד.

אם באמת ביצעו טיפול כל שנה - סבבה, רק להחליף צמיגים במידה ולא הוחלפו כבר, ולנסוע.

* טיפולים - כולל גם טיפולים פחות תכופים כמו החלפת נוזל בלמים לפי הוראות היצרן, טיימינג, וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היה ברור שהרכב הזה יעוף באותו היום או מקסימום למחרת הפירסום, אפילו כתבתי בהודעתי הראשונה בעניין, שהרכב בטוח נמכר.

מי שקנה, קנה רכב חדש.

פורסם
שלום.

לצערי הרכב נמכר וזאת למרות שהזקנים רצו 6,500 ש"ח מעל המחירון,למרות שהם לא נתנו לבצע נסיעת מבחן כי הביטוח של נכה, כשרציתי ללכת לבדיקה ביקשו שאבוא ביום א', מישהו הגיע היום כנראה עם מומחה וקנה האוטו בלי ליסוע פשוט מדהים.

לא נורא אמשיך לחפש ולהעזר בידע שלכם.

תודה לכל העוזרים (אגב אפי התשובה שלך מאוד מקצועית, לדעתי יש מקום לפרסמה כאן).

להתראות.

למה ציפיתה???? ברור שיימכר שנת 2001 עם 9000 ק"מ רכב מזוג קשישים לדעתי הפסדת אחלה מציאה וכל זה בגלל הבררנות יתר שהרחבת פה זהו!
פורסם

דודו האם אתה היית קונה רכב ב 73500 ש"ח, בתנאים הבאים :

1. לא היו נותנים לך לנסוע בו נהיגת מבחן וגם לא להיות כנלווה לנהג, רק לראותו עומד.

2. היו מבקשים ממך 6.5 אלף מעל המחירון.

3. לא היו נותנים לך לקחת לבדיקה.

4. ראית שהאוטו קצת עקום.

אם זאת בררנות יתר, אז אני בררן.

בהצלחה ברכישת הרכב הבא שלך :-)

רזיאל

• תוכן חדש...