Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני כנראה הוציא רשיון בעוד שבוע בהנחה שאני יעבור טסט :)

ההורים רוצים לקנות את הרכב כבר עכשיו אפילו אם הוא סתם יעמוד בחניון

אני מוכן לשים עד 80 אלף שקל

הדגמים שהכי אהבתי:

גולף V5

A3

206 CC

מה כדאי ? אני מחפש אמינות וכוח, משהו שיהיה קצת יותר חזק מהאימפרזה 1600 של המורה שלי

התקציב גמיש בעוד 10 או 15 אלף שקל אם יש הצעות מעניינות יותר

פורסם

דבר ראשון תן תהורים שלך:twisted:

ועכשיו ברצינות, לפי דעתי תשמור את הכסף שלך לבינתיים, קנה לך איזה פיאסטה קטנה שלא יהיה

ממש אכפת לך מכל מיני מכות קטנות שקרוב לוודאי תגרום בכמה חודשים הראשונים שלך כנהג חדש,

אחרי חודשיים שלוש של נסיון תתפרע קנה לך את הגולף או הונדה(:???: ) או מה שלא תרצה.

זאת דעתי בכל אופן..בהצלחה:wink:

פורסם

יש במה שאתה אומר משהו, אבל הוא ביקש המלצות לרכבים ב- 80K...

לא כל הנהגים החדשים דופקים והורסים את הרכב.

שאני הוצאתי רישיון נהיגה לפני כשנתיים וחודש, היתה לי את הפיאט אונו שלא היתה שווה הרבה. עכשיו, שנתיים וחודש על הכביש (ולא נהג חדש יותר) אני רוצה להגיד שלא עשיתי אפילו שריטה לרכב בזמן הזה (ולאחר נהיגה ברכב של אלפי ק"מ).

בגלל זה לא כל הנהגים החדשים "מופרעים" וידפקו את הרכב מכל הכיוונים..

פורסם

wee~man acuna

ממש לא הבנתי מה ההגיון בהצעה שלך ?

נהג חדש אין פירושו לא יודע לנהוג, האמן לי ראיתי נהגים גרועים מימני בשנה הראשונה שלי, וברוך השם אין אף שריטה שגרמתי לרכבי ואני נוסע המון!, ואגב תחשוב על כל הסיפורים של המכירה אחרי ,תקלות(שזה יכול להסתכם בהון), ביטוחים(שגם פה מדובר על 4 וחצי אלף בלי לדבר) ועל רכב ההתנסות שהזכרת, חבל לא?

!Blue Subaru Impreza

פורסם
שלום לכל חברי הפורום

אני כנראה הוציא רשיון בעוד שבוע בהנחה שאני יעבור טסט :)

ההורים רוצים לקנות את הרכב כבר עכשיו אפילו אם הוא סתם יעמוד בחניון

אני מוכן לשים עד 80 אלף שקל

הדגמים שהכי אהבתי:

גולף V5

A3

206 CC

מה כדאי ? אני מחפש אמינות וכוח, משהו שיהיה קצת יותר חזק מהאימפרזה 1600 של המורה שלי

התקציב גמיש בעוד 10 או 15 אלף שקל אם יש הצעות מעניינות יותר

הורים כמו שלך שקונים לנהג שלא יודע לנהוג רכב חזק ומהיר, הם הסיבה להרבה תאונות דרכים קטלניות ומיותרות.

אני מקווה שהם יקראו את זה ולא יטוסו לקנות לך כלי שאין לך שליטה עליו.

פורסם

לא התכוונתי שהוא נהג חדש ומהסיבה הזאת הוא יתפרע ויהרוס, ממש לא.

הכוונה שרוב הנהגים החדשים (לא כולם:arrow: ) נוטים "לדפוק" את האוטו (שריטות מכות פח וכאלה..)

בכמה חודשים הראשונים שלהם כנהגים ללא מלווה זה ידוע וזה חלק מתהליך ההסתגלות.

זה נובע מחוסר נסיונם על הכביש ולא בהכרח מהתפרעות עם האוטו.

חוץ מזה ציינתי שזאת דעתי הוא לא חייב להקשיב..

פורסם

אולי זה לא רלוונטי בשבילך אבל ביררת מחירי ביטוח? כי הם לא יהיו נמוכים.

אני במקומך הייתי "מסתפק" ב-206XS ונשאר עם עודף בכיס.

פורסם

למה לי אין צרות כאלה?

טוב לעיניין, ההצעה הרלוונטית היא באמת פג'ו 206XS .

אוטו יפה , חזק יחסית , וכפי שאני יודע בשבילך יהיה הרבה פוזה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

לדעתי הקטע עם הנהג חדש תלוי בבן אדם.

לי קנו פולו שנת 2003 (למטה בתמונה) עשרה ימים אחרי שעברתי טסט, וכן אני שרטתי פעמיים את הרכב, ואתם יודעים מתי ולמה?

פעמיים בחנייה!, המורה שלי לא עשה לי מספיק חניות בגלל זה השריטות המסריחות האלה שנמחקו קליל בפוליש(נכון יש כאלה שיחשבו שזה תירוץ, אבל זה לא ככה).

תבדוק טוב טוב את הרכב שאתה קונה.

אוראל(RS) אומר שפביה זה אחלה אוטו, אתה יכול לבדוק את הנושא.

הפולו שלי(אחרי ווקס): {אולי תיקנה גם פולו}

תמונה 1

תמונה 2

תמונה 3

תמונה 4

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

בתור אחד שעבר את הסיפור הזה לא מזמן..

קודם כל חכה שהרישיון יהיה לך ביד כי רכבים יש בשפע..

דבר שני שיהיה בהצלחה בטסט..

דבר שלישי אני יכול להגיד לך שאם ההורים שלך לא יממנו לך את ההוצאות אז תחלוק איתם את האוטו כי ישלי הרבה חברים שקוןרעים את התחת כיד להחזיק את האוטו

ואני הייתי הולך על אוטו פשוט יחסית..

ולפי דעתי הכי חשוב שיהיה ידני (לצערי אני באוטומט)

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

206CC תיהיה אופציה מצויינת, בשביל בטחונך האישי עדיפה גרסת ה-1.6 על ה-2.0 היותר חזקה.

V5 יקרה לאחזקה, צריכת דלק גבוהה מאוד.

פיליפ.

פורסם

מצטרף להמלצה...

בהנחה והרכב מיועד לך, אין טעם לקנות אותו לפני שיהיה לך את הרישיון ביד.

טיפשי לקנות רכב בחיפזון-התוצאות לרוב בהתאם.

כמו"כ , לא רואה שום סיבה לקנות רכב כמו גולף V5. איך שלא תסתכל על זה-זה יותר מידי לנהג חדש.

הA3 הוא רכב מצויין-אך לא שווה את המחיר שלו. אישית, הA3 כנראה יהיה הרכב הבא שלי(שריטה :) ),

אבל שתדע שיש טובים וזולים ממנו. ה206 יכולה להיות אופציה טובה מאוד. כמו"כ גם הפולו או היאריס.

אל תקפוץ גבוה מידי ואל תעסק עם רכבים שלא מיועדים למתחילים ואל תקנה רכב לפני שעברת טסט.

פורסם

בתור נהג חדש אני חושב שעדיף לך ללכת על רכב בטוח וחזק, האאודי והגולף עושים עבודה זו נאמנה..

האאודי במחיר הזה תהיה משנים נמוכות מאוד (98 בערך), לפי דעתי לא שווה את הכסף..

הגולף רכב טוב, איכותי ויחסית קטן וקל לחניות ותמרונים (נהג חדש)..הייתי ממליץ לך לרדת מגרסת הV5

וללכת במקום על GTI, בשלב הזה יתחילו לנבוח עליי שאתה נהג חדש ומסוכן ובלה בלה בלה..אבל

לגולף GTI בבסיס 150 כ"ס, תאוצה לא מדהימה במיוחד ויחסית הרכב קל לשליטה ועדיין נותן הנאה

מנהיגה (בכל זאת טורבו)...אם הגיר הידני מרתיע אותך ואתה רוצה לפטור את עצמך מקלאצ', גרסת

ה2.0 טובה מאוד, יותר חסכונית מהV5 (מכל ההבטים) ולפי דעתי עדיפה (הV5 לא כל כך מוצלחת).

1.8T 8)

פורסם

לguy17 בהנחה שאין לך הרבה ניסיון בנהיגה אני ימליץ לך לקנות רכב שתוכל ל"חרוש" עליו תרגיש קודם כל את הנהיגה ואז שכבר תהיה משופשף יותר אני באמת ממליץ לך ללכת על רכב כמו גולף או אודי... כי בינינו עם "תדפוק" אותם אתה תתבאס הרבה יותר מאשר עם היית "דופק" פיאסטה או למשל...

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...