Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהגיר האוטומט שלה הוא גיר רובוטי, רציתי לדעת איך התיפעול שלו, ופרטים כלליים על הרכב אים מישיהו קרא מבחן דרכים? או יכול להפנות אותי למבחן כזה.

פורסם

תודה על הלינק.

אולי מישהו מכיר את ההבדל בין גיר אוטומטי רגיל לבין הרובוטי של היאריס , לא הבנתי בדיוק את השוני, מלבד שאין צורך לשים ב PARKING

פורסם

א. גיר רובוטי הוא למעשה מנגנון של גיר רגיל (ע"י העברת כח ישירה, ולא ע"י צימוד הידראולי), כשהתפעול של הקלאץ' נעשה באופן אוטומטי - "רובוטי", ולא ע"י הנהג. יש גיר כזה בפנדה, בפונטו, ובC3. למעשה, זה היה קיים עוד בטוינגו "איזי". זה מקובל במכוניות קטנות כי זה לא מוריד את ביצועי המנוע ולא מגדיל את צריכת הדלק, כמו גיר אוטומטי סטנדרטי.

ב. אני אישית הייתי מוותר על היאריס החדשה. היא אמנם מכונית מצויינת, אבל במחיר לא שפוי (ועוד מורידים את כריות האויר...) אפשר לקנות את אותו רכב ב 20K פחות, רק יפני ועם סמל של דייהטסו.

• תוכן חדש...