Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ביל רוצה ממני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לא מבין מה ביל רוצה ממני.

מכיוון שאני לא מתכוון ללכת להרשם בפורום מחשבים, אני אשאל פה ברשותכם...

מחשב שבוצע בו עדכון לפני יומיים, מערכת XP PRO, SP2, התחיל להציק לגבי העניין שלדעתו המערכת הפעלה אינה חוקית,

בעת ההפעלה מופיעות הודעות, וצריך להמתין, במשך העבודה כנ"ל.

לא לכך התכוון המשורר כשהתקין חלונות.

איך מונעים את התופעה? מישהו נתקל? אני מבין שזה מהלך חדש, האם יש קובץ שמטפל ב"תקלה"? (לא נעים להגיד CRACK, אז אני אגיד קובץ)

תודה,

ארז.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, גם אם תירשם לפורום מחשבים אז הסבירות שמישהו יתן לך קראק לוינדווס שמאוד סביר להניח אצלך פירטי היא מאוד נמוכה, ולפי חוקי הפורום (להלן מחשבים) הנושא הזה נחשב לWAREZ שעליו כמובן הדיונים אסורים.

עכשיו לגבי הבעיה הספציפית שלך, מיקרוסופט הוציאו עידכון מיוחד (שכנראה התקנת אותו) שהוא בעצם תוכנה שנקראת Genuine Advantage, שתפקידה לבדוק את גירסת הוינדווס שברשותך אם היא (1) חוקית או (2) לא, לשלוח את הנתונים בחזרה למיקרוסופט, ולפי הנתונים האלה הם בודקים אם לחסום לך את התוכנה או לא. אז כנראה אפשרות 2 היא הנכונה... כעיקרון עכשיו אמור להופיע לך צרור מפתחות קטן למטה שמבקש לעשות אקטיבציה תוך חודש אחרת התוכנה תיחסם לחלוטין... עכשיו הפיתרון מאוד פשוט: לקנות גירסא חוקית של וינדווס. [מקווה שהבנת את ההסבר הקצר]

פורסם

תוריד את התוכנה your uninstaller 2004 מכאן: http://www.ursoftware.com/download/uruninst_cnet.exe תתקין אותה ותיכנסו אליה (זאת תוכנה שמשמשת תחליף להוספה/הסרה של הווינדוס אבל היא גם מראה רכיבים ועידכונים שעודכנו).

תחפש את ההתקנה של Windows Genuine Advantage תסיר אותו ותפעיל מחדש את המחשב וזה יסתדר.

חוקי לגמרי- שום WAREZ

פורסם

אין לי ניסיון עם השטויות של $M על לא חוקיות מכיוון שאני תמיד מתקין גרסאת Crop שבה אין את הדרעק הזה כי היא מיועדת להתקנה על מחשבים משרדיים. אך מה שכן אני יכול להמליץ לך, זה ללכת שוב ל-windows update, לפניי שאתה בוחר איזה סוג עידכון אתה רוצה להכניס את השורה הבאה ל-Adress Bar:

javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')

וללחוץ Enter.

זה מבטל את הבדיקה המטופשת של הוינדוס, ואתה יכול להתקין את שאר העידכונים החדשים.

כאשר עשיתי את זה לשכן שלי, זה גם העלים את השטויות על לא חוקיות איך שהוא.. הזוי ביותר אבל אמיתי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

טוב הבנתי על איזו הודעה אתה מדבר. קיבלתי אותה גם כן אחרי התקנת עידכון אחרון.

מה שנכתב מעלי לא עובד.

מה שכן עובד היא לעשות העתקה קובץ פרוץ LegitCheckControl.dll אל c:\windows\system32

לינקים לקבוץ הפרוץ ניתן למצוא בYNET.

דובר על זה כבר תעשה חיפוש.

פורסם

אני היחיד שיענה לשאלה שלך;

זה פשוט, ביל רוצה שתשלם בשביל העותק של מערכת החלונות שאתה מתקין אצלך במחשב.

בריאות לכולם!

פורסם
אני היחיד שיענה לשאלה שלך;

זה פשוט, ביל רוצה שתשלם בשביל העותק של מערכת החלונות שאתה מתקין אצלך במחשב.

אז למה הוא לא אמר, אני צריך לנחש??

אוקי אני אבדוק את העניין....תודה.....

פורסם

גם לי היתה את הבעיה הזאת

התקנתי את התוכנה לחצתי הסרה על Windows Genuine Advantage

ואין לי יותר תוכנה לא מקורית.

תודה חברה.

פורסם

אל תדאג

כשתרצה לעשות עידכונים או להוריד משהו ממיקרוסופט - אפילו גירסת אקספלורר חדשה

אתה תאלץ להתקין את התוכנה הזאת מחדש.

חשבת שמיקרוסופט מפגרים?

פורסם
אל תדאג

כשתרצה לעשות עידכונים או להוריד משהו ממיקרוסופט - אפילו גירסת אקספלורר חדשה

אתה תאלץ להתקין את התוכנה הזאת מחדש.

חשבת שמיקרוסופט מפגרים?

יש אמת בדבריו, ה-Windows Update לא יאפשר לעשות כלום עד שלא תעדכנו את הדרעק הזה.

וכמו כן, אם עד לפני כמה חודשים היה קובץ שמשנה את ההתקנה של הדבר הזה ומאפשר להמשיך לעשות עידכונים בשקט בלי שזה יציק, פתאום מיקרוסופט החליטו להכניס גם ווידוע של הקובץ הזה, ואם יש שינוי הכי קל בו, אתה נאלץ להתקין אותו מחדש.

הפיתרון שלי: התקן Windows XP Crop ולא תסבול יותר לעולם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

למה אתה קורא לזה "crop" מדובר על "Corporate edition", או "corp".

בכל מקרה - גם מי שמשתמש בcorp ומשתמש בסריאל "ידוע" לא מוגן מפני התוכנית הזו, הם מכניסים לblacklist סריאלים שידועים כגנובים.

• תוכן חדש...