Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

אני רוצה לקנות אוטו או סיאט איביזה או פיאט בראבו בין השנים 94-97

אני מתלבט ואיני יודע מה לקנות...

אז באתי לבקש את עזרתכם...

מהם היתרונות והלסרות של מכוניות אלו..

וכמה חסכוני מנוע 1400 מ 1600 ?

תודה מראש לעונים

אני חדש פה ויש לכם אחלה פורום!!!!

פורסם
שלום...

אני רוצה לקנות אוטו או סיאט איביזה או פיאט בראבו בין השנים 94-97

אני מתלבט ואיני יודע מה לקנות...

אז באתי לבקש את עזרתכם...

מהם היתרונות והלסרות של מכוניות אלו..

וכמה חסכוני מנוע 1400 מ 1600 ?

תודה מראש לעונים

אני חדש פה ויש לכם אחלה פורום!!!!

אהלן אילן,

בכדי לקבל השוואה מפורטת עלינו לקבל בדיוק שנתון מדויק של כל אחד מהדגמים.

אחד היתרונות של הבראבו מנהיגה קצרה,לדעתי היא שהאוטו שקט,די נוח,ובאופן כללי נעים לנהיגה.

מנועה של הבראבו לא הרשים אותי והרגיש זריז אך חסר מחץ.

בנוגע לחסכון בין 2 מנועים,תראה זה תלוי בהמון דברים כאשר חלק מהם זה מאפייני המנוע,

לצורך העניין מנוע 1400 8 שסתומים ישתווה מבחינת צריכת דלק למנוע 1600 סמ"ק 16 שסתומים,כמובן שזה תלוי גם בהספק ודברים נוספים.

פורסם

מנוע ה-1.4 של הבראבו מומלץ יותר מה-1.6, הוא מגלה אמינות טובה, ופחות מסובך לטיפול, שקט יותר. קיים רק בדגם 98 לדעתי (לא ראיתי משנים אחרות), 1.6 קיים משנת 96..

פורסם

" בנוגע לחסכון בין 2 מנועים,תראה זה תלוי בהמון דברים כאשר חלק מהם זה מאפייני המנוע,

לצורך העניין מנוע 1400 8 שסתומים ישתווה מבחינת צריכת דלק למנוע 1600 סמ"ק 16 שסתומים,כמובן שזה תלוי גם בהספק ודברים נוספים. " =(כתב מקסיזם )

המנוע 1400 8 שסתומים אינו יצרוך דלק בכמות שווה למנוע 16 שסתומים בנפח 1600 , אפשר אפילו לומר שמנוע 16 שסתומים יצרוך יותר דלק מאשר מנוע 8 שסתומים בעל אותו הנפח (בניטרול גורמים

אחרים) ...

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

• תוכן חדש...