Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לפיג'ו 306 XT שנת 2002 ואני צריך עזרה בבירור פרטים על הרכב עצמו והדגם בכללי (במיוחד מחיר מחירון - ולא זה של לוי יצחק)

תודה מראש!

פורסם

ברוך הבא לפורום

אנא קרא את כללי הפורום, הכותרת המקורית שלך היתה לא תקינה לחלוטין.

איזה פרטים אתה רוצה בדיוק? ואיזה מחירון אם לא זה של לוי יצחק?

(אגב אני מניח שאתה מתכוון ל-307 XT ולא 306 כפי שרשמת בהודעה עצמה)

ניסית להריץ חיפוש על 307?

פורסם

התכוונתי ל-306. במחירון של לוי יצחק דורשים לשלם וחבל לי לשלם בשביל בדיקה חד פעמית ובגלל זה שאלתי אם יש מחירון אחר. הפרטים שאני צריך הם פרט טכני, יחס ליטר/ק"מ, מחיר, במחנים שנערכו על הדגם(מבחן ריסוק למשל)....

פורסם

למחירון של לוי יצחק יש זכויות יוצרים ולכן גם אם למישהו יש את המחירון הוא לא יוכל לעזור לך. התשלום הוא עלות של שיחה סלולארית, שווה בשביל לבדוק דגם בודד לא?

פורסם

באמת שווה לשלם על שיחה סלולרית רגילה ,כל הזמן אנשים פה מבקשים את זה .

דמיין לעצמך שאתה קונה מסטיק ,זה יעלה לך שקל שניים לא יותר.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אגב מישהו יודע כמה ק"מ לליטר הוא עושה בממוצע?

זה לא משנה כמה הוא עושה בממוצע. הוא לא נוהג בפיג'ו כזו ובסה"כ הוא הוא המו"ל של המחירון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ממוצע הנסועה של מכונית פרטית בישראל הוא בין 17 ל-22 אלף ק"מ בשנה.

במקרה של אוטו חדש יחסית יש משמעות לזמן עליית הרכב לכביש. רכב משנת הדגם 2002 יכול להיות שעלה על הכביש ב-5.2001 ( ואז הוא כבר 5 שנים על הכביש ) ויכול להיות שהוא נמכר ע"י היבואן באמצע 2003 (ויש איזה 50 306-ים כאלה על כבישי הארץ...) ואז הוא רק 3 שנים על הכביש...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...