Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקדחי התדלוק שונים, לסולר אפילו יש כיסוי עליו שצריך להרים כדי להוציא את המשאבה.

הפייה של דלק 95-98 זהות שתיהן פיות צרות.

הסולר לעומת זאת פיית התדלוק שלו רחבה יותר.

כמובן שגם כל פיית תדלוק שונה בציבעה, ומעליה כתוב סוג הדלק בגדול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ידעתי שלאנשים תמימים/חסרי ידע מגיע רע...
מי שלא יודע לקרוא שלא יתדלק לבד! קשה לקרוא על מיכל הדלק "95" ואז להתאים את זה למשאבה הרצויה?

יותר מזה, נהג שלא יודע לקרוא אסור לו לנהוג בכביש.

צריכה להיות רמה מינימלית של שכל (אני יודע שאין) לנהגים בכביש שמתחת לה פשוט אסור להם לעלות על ההגה. על אחת כמה וכמה אסור להם לגעת בדלק שנפיץ ומסוכן בזמן שאינם אפילו מסוגלים לקרוא את הוראות הבטיחות, בשביל זה יש מתדלקים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
מי שלא יודע לקרוא שלא יתדלק לבד! קשה לקרוא על מיכל הדלק "95" ואז להתאים את זה למשאבה הרצויה?

יותר מזה, נהג שלא יודע לקרוא אסור לו לנהוג בכביש.

צריכה להיות רמה מינימלית של שכל (אני יודע שאין) לנהגים בכביש שמתחת לה פשוט אסור להם לעלות על ההגה. על אחת כמה וכמה אסור להם לגעת בדלק שנפיץ ומסוכן בזמן שאינם אפילו מסוגלים לקרוא את הוראות הבטיחות, בשביל זה יש מתדלקים.

ונהג שלא יודע עברית? גם לו אסור לנהוג?..

זה חוק שיכול לעבוד אך ורק אם תמיד יהיה אינטרקום ומישהו שיכול לעזור..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
ונהג שלא יודע עברית? גם לו אסור לנהוג?..

זה חוק שיכול לעבוד אך ורק אם תמיד יהיה אינטרקום ומישהו שיכול לעזור..

עמוס

נהג שלא יודע עברית כן יכול לנהוג, בתנאי שהוא קרא את החוקים בשפתו ויודע אותם.

אדם שלא יודע לקרוא (שים לב שלא אמרתי "לא יודע לקרוא עברית" אלא "לא יודע לקרוא") לא צריך לעלות על הכביש.

כנ"ל לגבי תידלוק, אם מוסבר לו והוא יודע לקרוא ולהבחין בין 95 ל-98 (המספרים הללו תקפים ברוב השפות מלבד ערבית, יפנית, סינית ושאר השפות המוזרות) אז אין בעיה, אבל הוא מפגר וקשה לו להבין שכתוב "דיזל" שזה לא מה שהוא צריך, הוא צריך לשבת ברכב ולתת למדלק לעשות את זה.

תחנות הדלק שמו מספיק עזרים למדלקים עצמאיים כדי להבין שזאת הידית של הסולר! כמו הכיסוי, הצבע הצהוב הבולט והפיה ששונה בגודלה, אתה צריך להיות ממש מטומטם כדי להתבלבל בניהם.

לתדלק זאת לא תורת הקוואנטום, אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה או אתה לא יודע בידיוק מה לעשות, שב בצד ואל תתדלק לעצמך.

פורסם

בתמונה ניתן לראות משאבה של תדלוק עצמי:

ובתמונה השניה את האמצעי הנוסף (כיסוי עם הכיתוב "בולר") שנועד לנהגים המבולבלים.

ל'

משאבה.JPG

סולר.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לעומת זאת משאבה "רגילה" שבה השירות הוא מלא והמתדלק מפעיל אותה, אין את אמצעי המיגון הנוסף.

ל'

משאבה רגילה.JPG

פורסם

וההוראות המופיעות על משאבת התדלוק, כיצד לתפעל את המשאבה.

ל'

הוראות.JPG

אמצעי תשלום.JPG

אמצעי תשלום 2.JPG

פורסם
נהג שלא יודע עברית כן יכול לנהוג, בתנאי שהוא קרא את החוקים בשפתו ויודע אותם.

אדם שלא יודע לקרוא (שים לב שלא אמרתי "לא יודע לקרוא עברית" אלא "לא יודע לקרוא") לא צריך לעלות על הכביש.

כנ"ל לגבי תידלוק, אם מוסבר לו והוא יודע לקרוא ולהבחין בין 95 ל-98 (המספרים הללו תקפים ברוב השפות מלבד ערבית, יפנית, סינית ושאר השפות המוזרות) אז אין בעיה, אבל הוא מפגר וקשה לו להבין שכתוב "דיזל" שזה לא מה שהוא צריך, הוא צריך לשבת ברכב ולתת למדלק לעשות את זה.

תחנות הדלק שמו מספיק עזרים למדלקים עצמאיים כדי להבין שזאת הידית של הסולר! כמו הכיסוי, הצבע הצהוב הבולט והפיה ששונה בגודלה, אתה צריך להיות ממש מטומטם כדי להתבלבל בניהם.

לתדלק זאת לא תורת הקוואנטום, אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה או אתה לא יודע בידיוק מה לעשות, שב בצד ואל תתדלק לעצמך.

הסולר זו לא הבעיה העיקרית..

אני דיברתי על ההוראות לתדלוק, שכמו שאתה רואה מהתמונה שצירפה גברת שודים, כתובות אך ורק בעברית (?!).. אני כבר נתקלתי בתחנות שבהן האפשרות היחידה היא תדלוק עצמי, ואני לא מבין איך מישהו שלא מבין את ההוראות יכול להבין מה לעשות?? אפילו מישהו דובר אנגלית לא יסתדר אם אין לו ניסיון קודם.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

עדות אישית: אתמול, ראשון, תידלקתי בתחנת "דלק" צומת אורה בירושלים (קרוב להדסה עין כרם). לא היה שם שירות עצמי ובכל המשאבות היה מחיר מלא (את עליית המחיר שהייתה הם כן ידעו לעדכן). המתדלק המסכן אמר שהוא חושב שיכניסו בקרוב תדלוק עצמי. לשאלת המחיר הגבוה - היה לו מבט של "בחייאת מה אתה רוצה ממני, אני רק מתדלק מסכן" - הוא אמר לפנות לבעלים......

היום הייתי בתחנת דלק הזו והם עשו שם מסלול לתדלוק עצמי ואפילו יש שם שלט גדול וברור עם הוראות.

תן לזה עוד יום יומים עש שכל תחנות הדלק יעשו את זה (לא בסדר, אני יודע, אבל זה לצערנו המצב...).

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
היום הייתי בתחנת דלק הזו והם עשו שם מסלול לתדלוק עצמי ואפילו יש שם שלט גדול וברור עם הוראות.

תן לזה עוד יום יומים עש שכל תחנות הדלק יעשו את זה (לא בסדר, אני יודע, אבל זה לצערנו המצב...).

כפי שכתבתי בהודעה הראשונה - את המחיר הם ידעו להעלות ב- 3% לפי עליית המחירים של 1 באפריל אבל באותו יום נכנס גם החוק לתוקף שאסר עליהם לגבות מחיר גבוה אם אין תדלוק עצמי.

לכן אני מצד אחד מברך אותם שהכניסו במהרה תדלוק עצמי בהתאם לחוק אבל מצד שני אני שולח להם גינוי על החזירות שבגביית מחיר מלא ואפילו אם רק למשך יום או יומיים. חבל שכך כי יש להם דלק נקי בתחנה, לדעתי.

אני מברך על התדלוק העצמי כי בתחנה הזו יוצא לי כמעט תמיד לתדלק בעצמי לבד, מסיבות שונות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

זו לא התחנה היחידה בה גובים מחיר מלא על הדלק למרות שאין מסלול לתדלוק עצמי.

בסיבוב קצר בפתח תיקוה הבחנתי ב 4 תחנות בהם המחיר מלא, ובהן אין אפילו משאבה אחת הפועלת בשירות עצמי.

ל'

פורסם

הדבר היחיד שלא מובן בתדלוק העצמי הוא הציור של איך להכניס את הכרטיס אשראי...

ואלה שמתדלקים סולר במקום בנזין, אני חושב שמרוב ההתרגשות שנראה להם שזה מחיר מוזל הם פשוט מוציאים את הידית שמעליה מתנוסס תג המחיר הכי זול לליטר...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הסולר זו לא הבעיה העיקרית..

אני דיברתי על ההוראות לתדלוק, שכמו שאתה רואה מהתמונה שצירפה גברת שודים, כתובות אך ורק בעברית (?!).. אני כבר נתקלתי בתחנות שבהן האפשרות היחידה היא תדלוק עצמי, ואני לא מבין איך מישהו שלא מבין את ההוראות יכול להבין מה לעשות?? אפילו מישהו דובר אנגלית לא יסתדר אם אין לו ניסיון קודם.

עמוס

לא רוצה להיגרר לויכוח ולהסיט את העץ יותר מידי, אבל ממש בקצרה.

אנחנו חיים במדינת ישראל ששפתה היא עברית ולא שום שפה אחרת.

אתה תושב בארץ? דע עברית.

קח את המדינה הגדולה ארה"ב, אתה אף פעם לא תמצא שם הוראות בשפה שונה מלבד אנגלית על שירותים ציבוריים למיניהם, למה שאצלנו יהיה שונה? ולהזכירך כמות המיעוטים בארה"ב או אנשים שלא מדברים את השפה גדולה בהרבה יותר מאשר אצלנו.

בקיצור ולעיניין, כמו שאמרתי, אתה לא יודע לתדלק? אל תתדלק, שלם פעם אחת יותר, למד מה בידיוק עושים ואז תבצע את אותו הדבר, אם גם אחרי שראית במו עינייך מה צריך לעשות ואתה עדיין לא יודע? כנראה רמת האינטיליגנציה שלך כ"כ נמוכה שאסור לך לעלות על ההגה ואז פתרת את בעיית התידלוק.

פורסם

לידע כללי ברב תחנות הדלק הצינור שמתחבר לאקדח התדלוק

של הסולר בא בצבע צהוב..

שאר סוגי הבנזין באים בצבע שחור !!

חתימה !

• תוכן חדש...