Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה יודע שלי יש אחד.... אבל אני לא מוכר לך

(לפי כלי הרכב שיש לך אתה אדם עם שיקול דעת לקוי, ואני לא עושה עסקים עם כאלה)

:twisted:

(טוב, נו, בכלל לא מוכר)

אסף.

אסף, לך אין טרנספורטר, לך יש מיטה עם גלגלים וקרור אויר.

אני מחפש טרנספורטר.

באוסטרליה גרתי במיטה עם גלגלים יותר מחצי שנה. תודה. הספיק לי.

ובכלל בגלל שאתה כזה נחמד, עכשיו אתה לא תקבל מידע על ווסטפליה שלמה לחלקים ב-2K, שמצאתי במהלך החיפושים שלי :tongue: .

ולמי שלא הבין את הבדיחה הפרטית של אסף, על שיקול דעת לקוי ברכבים:

לי יש דיפנדר וגם לאסף יש דיפנדר (לי הייתה סופה וגם לאסף הייתה סופה ואולי חלקנו את טעמינו בעוד כמה רכבים...).

אה... אופס, לאסף כבר אין דיפנדר, הוא לא ראוי להחזיק דיפנדר, זה המקרה הראשון בהיסטוריה בו הרכב נפטר מהבעלים ולא הבעלים נפטר מהרכב .

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מושב אלישמע שבשרון, ליד כפ"ס/הוד השרון, יש אחת כזו... 100 מטר לאחר הכניסה למושב, בצד שמאל, חונה בחנייה של אחד הבתים. אי אפשר לפספס את ישבנה המבצבץ לו בחנייה... קשה לראות את חלקה הקדמי או את הצד מהכביש...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אה... אופס, לאסף כבר אין דיפנדר, הוא לא ראוי להחזיק דיפנדר, זה המקרה הראשון בהיסטוריה בו הרכב נפטר מהבעלים ולא הבעלים נפטר מהרכב .

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .

טוב, אז אם כבר אתה חושף את מאחורי הקלעים, אז למה הרכב נפטר מהבעלים?

אופנוען

פורסם

בתחנת דלק באיזור התעשיה הישן של רישון (איזור בית דגן) ליד אולם סאן משהו הבחנתי היום בטרנספורטר די ישן (6 מספרים בלוחית) שהיה צבוע בירוק אדום ובמצב די סביר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

פיניתי לעצמי קצת זמן היום ויצאתי לתור אחר הפניותיכם.

מושב אלישמע שבשרון, ליד כפ"ס/הוד השרון, יש אחת כזו... 100 מטר לאחר הכניסה למושב, בצד שמאל, חונה בחנייה של אחד הבתים. אי אפשר לפספס את ישבנה המבצבץ לו בחנייה... קשה לראות את חלקה הקדמי או את הצד מהכביש...

ליאור.

ליאור, ממך לא ציפיתי לכזו פאדיחה. זה בכלל לא טרנספורטר, זה האנומג (לא יונימוג, האנומג hanomag). מעולם לא פגשתי ברכב זה בעבר. שימו לב למספר הרישוי - אזרח וותיק. הבעלים, בחור נחמד ומכונאי, טען כי הרכב במצב מכאני תקין, עוד אמר כי הרכב נסע עד לפני 3 שנים ולא הושבת בשל תקלה. הרכב לא למכירה.

p51700087bq.jpg

p51700071cd.jpg

p51700099od.jpg

rgunv:

בתחנת דלק באיזור התעשיה הישן של רישון (איזור בית דגן) ליד אולם סאן משהו הבחנתי היום בטרנספורטר די ישן (6 מספרים בלוחית) שהיה צבוע בירוק אדום ובמצב די סביר.

זו ווסטפליה והיא אכן למכירה במחיר הבדיוני של 25K.

שנת 1979 (עדיין לא אספנות), שייכת לבחור מהשטיפה / סיכה בתחנת הדלק. מצבה לא יפה:

p51700014sn.jpg

p51700066sf.jpg

p51700055mm.jpg

p51700048qb.jpg

p51700037vb.jpg

p51700029rn.jpg

cuda70

יש בתוך המושב עדנים (ליד הכניסה להוד השרון) מאחורי אחד הבתים עומדת אחת ללא תנועה כבר הרבה זמן, אני חושב שכדאי לקפוץ לשם לברר אם הם רוצים למכור.

ממבט מרחוק היא נראית במצב לא רע...

חיפשתי וחיפשתי ולצערי לא מצאתי את הרכב המדובר.

ofer:

באחת החצרות שברח' כהנמן (הרחוב של קוקה קולה ולובינסקי) בבני ברק, עומד מזה שנים טרנספורטר אך לא זכור לי אם הוא אטום או עם חלונות.

הכוונה יותר ספציפית אוכל לתת בה"פ.

דרך אגב, באותו קטע רחוב, מצידו השני עומדת דרך קבע חיפושית במצב נסיעה משנות ה- 60 (פנסים אחוריים קטנים, טמבונים דקים).

לצערי גם את זו לא מצאתי.

השושנים:

יש שתים בי-ם מסתובבות במצב טוב, שלח לי את הטל' נשים להם על השימשה-רן

בטיפול (אני מקווה, הא, רן?).

V8_וחצי:

אני דיווחתי על אחת שעומדת בת"א בשירשור הענתיקות אם אתה מעוניין.

הפניה למקור תעזור.

yb:

יש אחת באזור קניון שבעת הכוכבים בהרצליה- ממש מול הספורטק ,אפשר לראות מהכביש לכיוון הבתים הפרטיים,המצב לא ברור אבל כנראה לא בסטטוס תצוגה...:smile:

האגוז הכי קשה של היום, הסתובבתי באזור כ-45 דקות, פעם הבאה פשוט תרשום במיקום: "ישראל" :twisted:. בסוף, במזל רב, איתרתי אותה. לצערי היא בחצר מאוד פרטית ואין נגישות אליה.

בכל אופן לא נראה שיש לה ערך של יותר מתורמת איברים:

p51700108aq.jpg

יש בבאר שבע טרנספורטר כתומה

בשכונת נווה נוי. על הכביש של אולמי קיסר וסקטלנד (היה פעם).

ירון מאיר

ירון, ראה מה רשמתי מתחת לציטוט של רן :wink: .

בכל אופן, תודה לכולם על העזרה.

בבקשה, המשיכו לחשוף אוצרות.

תודה גם לאותו "חבר פורום", שמפאת כבודו לא אחשוף את שמו. אותו "חבר פורום", הוא בעצם סוחר וביקש שאשלם לו אלפיים ש"ח בתמורה לתיווך עם בעל רכב המעוניין למכור. לדבריו: "ככה נהוג בפורום" :nono::-x:???:.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
תודה גם לאותו "חבר פורום", שמפאת כבודו לא אחשוף את שמו. אותו "חבר פורום", הוא בעצם סוחר וביקש שאשלם לו אלפיים ש"ח בתמורה לתיווך עם בעל רכב המעוניין למכור. לדבריו: "ככה נהוג בפורום" :nono::-x:???:.
אני לא יודע על איזה פורום הסוחר הזה מדבר, אבל בפורום אספנות לא נהוג "ככה"...

לסיכום - וזה מסר לכולם מה"הנהלה" - ברור לחלוטין שיש אנשים שנמצאים כאן גם למטרות מסחר, למשל חבר'ה שמוכרים חלקים ישנים וכו', אבל לעניות דעתי יש הבדל בין מכירת חלקים לבין דרישת כסף עבור עזרה בידע, בין אם זה ידע טכני או ידע על רכב מעניין למכירה.

שורה תחתונה - לא ראוי, ולא רצוי בפורום שלנו. הסובלנות של המנהלים לתופעות כאלו תהיה אפסית.

קובי,

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם תקבל היום טל' מירושלמי זה עבודה שלי, אחת אותרה וזכתה בפתק עם הטל' שלך השניה עדיין מסתתרת, אבל אין לה סיכוי עלי......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ברק בגלל שאני לא מהמקום אני לא זוכר את הדרך במדוייק ולכן ההוראות שלי לא יכלו להיות מאוד ספציפיות.

דבר איתי בה"פ ואני יסביר לך בדיוק.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

האם מישהו מהפורום מחזיק את הרכב בעל רישוי 858-320 ברשותו ?

היתה של אבי פעם ואני מעונין לרכוש אותה ..

אשמח לקבל הודעה בפרטי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

החיפושים ממשיכים:

תודה ל-"ofer" ול-"חולה הגה" על ההפניות לרכבים.

הווסטפליה בתמונה, לדברי הבעלים, שנת 1973. נסעה עד לפני חצי שנה ומאז עומדת. המחיר המבוקש עליה - 5,000$ (כן, דולרים, לא שקלים). לטעמי, המחיר יקר (במיוחד בעובדה שאני לא ממש רוצה ווסטפליה), אבל אולי היא תתאים למישהו אחר בפורום. הרכב מלא ריקבונות. מילויי חומר בכל מקום, חלקם בעובי של יותר מס"מ אחד ותחתם חלודות. הרכב מאבזר כקמפר.

25ns.jpg

12fi.jpg

32fe1.jpg

הטרנספורטר הזה חונה ברחוב הירקון ושייך לעלמה צעירה, שאינה מעוניינת למכור ומשתמשת בו באופן יום יומי. הרכב לא במצב טוב, שלולית שמן ענקית מתחת למנוע (בתמונה). הקרבה לים לא עשתה עם הטרנספורטר חסד - כמעט כל הרכב חלוד מתחת לצבע.

red5wk.jpg

כמו שאתם רואים, אני הולך לבדוק כל טיפ שאתם מעלים, אשמח אם תמשיכו לתצפת.

אני ממשיך לחפש.

פורסם
הווסטפליה הזו (5,000$...) כבר עומדת באותו מקום לפחות לפחות 5 שנים... ולא 1/2 שנה אז שהבעלים לא :roll:

עופר, אני דווקא מאמין לבעלים.

היא אולי חונה שם כ-5 שנים (10 שנים ברשותו, לפי דברי הבעלים), אבל היא עומדת כחצי שנה.

על החלון הקדמי מדבקות "טסט" עד סוף 2005.

אבל... לך תדע למי להאמין היום.

• תוכן חדש...