Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא קרא את כללי הפורום ואל תפתח שרשור חדש על כל התרחשות חדשה עם המתקין שלך, בייחוד כשמדובר באותו הנושא, מיזגתי לך את שני הנושאים לשרשור הנוכחי.

איציק.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי מאוד תמוה שביום אחד החלפת את הכל...

3 מגברי לאנזר 4 ערוזים בשביל מונו של לאנזר?

גם נראה לי תמוה ביותר...

לנחליף סט מעולה של רוקפורד? מוזר...

לא נראה לי כל הקטע הזה

ואם זה באמת נכון אז המתקין שלך יגיע בזמנו לגיהנום...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

קודם כל לאמיר - תתחדש והפעם, ת ה נ ה!

אתה חסכת כאן 3 אלף שקל והתצורה של המערכת עדיפה בכמה דרגות מהמערכת הקודמת שהיתה לצערי "בלתי הגיונית" בוא נאמר את זה ככה...

לגבי המתקין - עזוב, נשמע כאילו שיש לך קשר אישי אליו כמעט - על תעשה שם רע רק תדע אם מי היה לך עסק ותשקול...

השינויים הטובים הם - מונובלוק לעומת מגבר 4 ערוצים ומגבר נוסף מיותר לחלוטין. - יפה! תתחדש!

רמקולים אחוריים שלדעתי היו זוועתיים - הפיוניר - החלפת למשהו עם צליל נורמלי.

השינוי שלדעתי, גורע מהמערכת - לא היית צריך להחליף את הסט הקדמי ללייטנינג אודיו - זה סט שמתאפיין בצליל מתכתי בטירוף בטוויטרים שלו והוא מאוד כואב, המידים שלו לעומת זאת בסדר גמור.

הייתי נשאר עם הרוקפורד. אם אתה מרוצה - אז עשית בחירה נכונה.

הדבר היפה שיצא מכל העניין הוא שזה נגמר טוב - ברוב המקרים האלה שומעים כאן בפורום את המושגים "תביעה משפטית" "צעקות" ולא נעים לי לאמר את השאר אפילו כי לאלימות בעולם שלי - אין מקום.

במפגש הקרוב - אני מאמין שאני מגיע ואני מקווה שאתה מהמרכז - אשמח לשמוע את המערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מסקרן אותי לדעת מאיפה אתה ואצל איזה מתקין היית

אני עושה לחץ חברתי! ספר לחבריך מהפורום מי הוא ומהר!! :wink:

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

עוד דבר אחד שעלה בדעתי - אם אתה כן מגיע למפגש בקרוב

תבקש מכמה שיותר חברה טובים שישבו אצלך בתוך הרכב וישמעו את המערכת ויתנו לך עצות לגבי שיפור הכוונים של המערכת שלך - כמו שהמתקין הזה נשמע בת'רד הזה - אני רק יכול לנחש איך הוא גם מכוון מערכת...

תנסה, לא תצטער!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברור שתיבה אטומה משנה את הצליל - תקרא לגבי זה בפורום - תערוך חיפוש בערכים המתאימים

לגבי המפגש - אצטדיון רמת גן (קניון איילון) מאחורה מול הבאולינג והסנוקר... יום שבת 12:30 ועד כמה שידוע לי ב8 לאפריל הולך הליות מפגש...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...