Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי סובארו 1800 GL שנת 87 רציתי לדעת כמה ק"מ לליטר אמור לעשות הרכב במצבים הבאים:

בנסיעה עירונית בלבד.

בין עירונית בלבד .

ובנסיעה משולבת.

תודה לכל העונים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה תלוי מאוד במצב הרכב שלך, בוא נאמר כך, מניסיון, אם הרכב שלך במצב מעולה הוא ישתה לך בין עירוני 1 ל 12, עירוני 1 ל 10, אם אתה לא עם רגל כבדה על הגז, משולב 1 ל 11 לערך.

אם הרכב לא מושקע, כמו90% מהסובארואים בארץ, כי אנשים התרגלו לאמינות המופלאה של הרכב הזה, מנצלים את זה לרעה, אז פשוט לא משקיעים בו אגורה ולכן במצב כזה הוא ישתה לך 1 ל 8 בעיר, בין עירוני 1 ל 10, משולב 1 ל 9 לערך.

הכל תלוי במצב הרכב.

פורסם

האם צריכה של 1 ל3 היא סבירה?

כן הבנתם נכון ליטר ל3 קילומטר בלבד!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אתה רציני , 1 ל 3 זוהי צריכה לא שפוייה, איך הגעת לזה?

דחוף קרבורטור.

ברכב שופץ הקרבורטור לפני כחודש במכון קרבורטורים בראשל"צ!

בעל הרכב עומד על כך, שלמרות שמד המהירות שלו במיילים, ולא בקילומטרים, זוהי צריכת

הדלק, הקיימת ברכבו, למרות שטענתי בפניו,(בשיחה טלפונית),שרכבו סובארו 1800שנת 87,

תיבת הילוכים ידנית 5 הילוכים, הוא רכב החסכוני ביותר , הקיים מסוגו, ויותר חסכוני, מסובארוDL 1600

ותצרוכת דלק בעיר לא אמורה לרדת מ1 ל9 /1 ל10!

בברכה

צביקה

פורסם

הנתונים שנתתי לגבי צריכת דלק מתייחסים לרכב עם גיר אוטומטי, לא ידני, אם רכבך בעל גיר ידני , אז הצריכה צריכה להיות יותר טובה.

1 ל 3 , לא מתקבל על הדעת.

גם אם הגדלת את הקרבורטור לוובר כפול (וראיתי שעושים את זה) או למשהו בסיגנון אז אפילו, אין מצב 1 ל 3.

איך אתה בודק צריכת דלק??

פורסם
הנתונים שנתתי לגבי צריכת דלק מתייחסים לרכב עם גיר אוטומטי, לא ידני, אם רכבך בעל גיר ידני , אז הצריכה צריכה להיות יותר טובה.

1 ל 3 , לא מתקבל על הדעת.

גם אם הגדלת את הקרבורטור לוובר או למשהו בסיגנון אז אפילו, אין מצב 1 ל 3.

איך אתה בודק צריכת דלק??

הקרבורטור לא שונה לוויבר, מדובר על היטאצי מקורי, ולגבי שיטת הבדיקה, אני הסברתי לו כיצד לבדוק, אך הוא מתעקש לומר שב50 שח הוא נסע כשלושים קילומטר בלבד!

בברכה

צביקה

פורסם
האם צריכה של 1 ל3 היא סבירה?

כן הבנתם נכון ליטר ל3 קילומטר בלבד!!

בברכה

צביקה

זה לא רכב ממוגן? ומשקלו גבוהה ?:grin:
:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

יכול להיות נזילה רק בזמן נסיעה, יכול להיות שיש נזילה מהצד של הקרבורטור, יש שם בורג , אולי מאחד החבקים של הצינורות מטפטף דלק?

מעבר לזה אין שום הסבר לתופעה.

פורסם

איך יכול להיות שנפח מנוע 1800 הוא חסכוני?

הרי במצב עמידה לדוגמה, כמות הדלק שזורמת למנוע גבוהה יותר מכמות הדלק שזורמת למנוע בנפח קטן יותר לדוגמא 1300 .וכשמנסים להאיץ אז הרכב צורך יותר דלק, ומין הסתם רכבים בעלי נפח גדול הם בעלי גוף כבד שמצריך מהמנוע יותר דלק זו דעתי היתי רוצה לקבל תשובה מעמיקה ורצינית כי ככה אני רואה את הדברים כי לאמא שלי יש נפח 1300 פיאט פונטו 2002 והיתה לנו פיגו 1100 והן ממש לא צורכות דלק נסעתי עם האוטו של אמא שלי פיאט וממש קרעתי אותו משכתי הילוכים (גיר רגיל) האצתי והמנוע פשוט שאג אך המחוג של הדלק נשאר בשלו.

ודבר נוסף חזרתי למכון הקרבורטור האחרון שהיתי בו והוא סגר את הבורג שדרכו נכנס אווי למנוע עד שהאוטו התחלי לרעוד ואז פתח קצת עד שהפסיק לרעוד אני חושב שזה עזר אבל עדיין אני בשלבי בדיקה של מס, המיילים שאני אעשה אני רוצה ממש לסיים את המיכל כיהנסיעות שלי הן בתוך העיר ואני רוצה לקבל תוצאה שתשקף את הצריכה בעיר כמב שיותר אמינה תחילת נסיעה נסיעה במהירות קבוע האצה וכל מיני פעולות שצורכות יותר דלק בנסיעה עירונית.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

עובדות: 1-משקל הרכב בסובארו DL 1300.1600 1800, זהה כמעט .

2- מנוע על מנת להזיז את הרכב , משתמש באנרגיה, כדי להפעיל מומנט, שיסייע להניע את הרכב ממקומו,מנוע 1800 מפעיל פחות כוח, על מנת להזיז את הרכב ממקומו, כלומר פחות לחיצה על דוושת = פחות אנרגייה= פחות מומנט= חסכון בדלק.

דמיין לך מנוע של גאסטי בסובארו DL, כמה אנרגייה זקוק המנוע של הגאסטי על מנת להזיז את הסובארו ממקומו, ולהפך כמה אנרגיה צריך להוציא מנוע של סובארוDL, עלמנת לעשות זאת בגאסטי!

שורה תחתונה ברוב המקרים מנוע גדול= חיסכון בדלק!

שורה נוספת: טיפול מקצועי בקרבורטור יניב תוצאות חיוביות בתצרוכת הדלק, טיפול לקוי יגרום לאכזבה!

צריכת דלק של 3 קילומטר לליטר, היא לא הגיונית ולא סבירה בעליל, הבדיקה לא נכונה!

בברכה

צביקה

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

צביקה זה לא ממש נכון.

מנוע 1800 חסכוני יותר בנסיעות בין עירוניות,מנוע 1600 חסכוני יותר בנסיעות עירוניות.

בפקקים,נסיעות עירוניות,עמידה במקום,נסיעות קצרות ה-1600 צורך פחות דלק מה-1800.

פורסם
הקרבורטור לא שונה לוויבר, מדובר על היטאצי מקורי, ולגבי שיטת הבדיקה, אני הסברתי לו כיצד לבדוק, אך הוא מתעקש לומר שב50 שח הוא נסע כשלושים קילומטר בלבד!

בברכה

צביקה

מניסיוני על הרכב (סובארו אוטו' 1800 87 סטיישן), הרכב צרך 12 נסיעה בין עירוני ו-10 בנסיעה בתוך העיר.

מוזר :conf:

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תוכן חדש...