Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה ב 306 , ו 106 XSI וילד טיפש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :)

אתמול נסעתי מפ"ת לנתניה שהדרך כללה ירקונים ישררררר דרך הוד השרון וימינה לכביש 4..

אני מגיע לצומת ירקונים רואה ליידי 106 אקס.אס.אי אדומה , חלונות "מושחרים" אורות "קסנון כחולים" מקדימה (50 שקל אצל ... אביב יודע מי) ואגזוז כפול (כמו של טלאור)

בכל אופן , הילד ב 106 היה עם 2 ילדים וכנראה החליט שהוא משחק איתי , שמע את הרעש היפה שיוצא ממערכת הפליטה שלי שכוללת REMUS :) והחליט שאנחנו מתכסחים..

רמזור ראשון .. חותך אותי כמו משוגע ומושךךךך , אני.. לא פראיר מושך ועוקף אותו ונעמד לפניו ברמזור :)

הילד מתבאס קצת וממשיך , חותך מפה חותך משם.. הגענו למצב שהוא ליידי ואז לחצתי קצת יותר ועקפתי אותו בעוד הוא מנסה להגיע אלי הוא עבר באדום (אני עברתי בכתום מהבהב)

בקיצור נמשך ככה לכל אורך הוד השרון שאני משתדל לא להגיע להילוך חמישי ובקושי להריץ רביעי בכדי שלא יהיה בלאגן אם חס וחלילה יקפוץ מישהו או רכב חונה באמצע הכביש (מה שקורה המון בהוד השרון)

בקיצור ולעניין מגיעים לצומת האחרונה לפני הפניה ימינה, אני כמובן עומד ראשון ואיכשהו הילד עומד ליידי .. קצת רעש מנוע קצת פה קצת שם .. שנינו יוצאים בפתיחה נועזת , אני מתקדם לפניו (אני יותר מהיר נהנהנהנה) ותופס פער של בערך מכונית עד שתיים , מגיע לפניה ימינה , מסתכל על מד הקמ"ש ... 110 טוב נו ברקס = לעוף אז .. לאט לאט לוקח את הסיבוב... פיו עברתי .. מחכה לרעש של ה XSI ............................

.....

.

לא שומע...

מסתכל במראה .... מספיק לראות את הילדון מבצע רוורס בכדי להתיישר חזרה לכיון התנועה..

מסתבר שהילדון לא הצליח לקחת את הסיבוב ועשה 360 וקצת :) ראיתי שהם ממשיכים לכיון התחנת דלק אז הנחתי שהכל בסדר והמשכתי לנסוע....

בקיצור.. פשוט ילד מטומטם :)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא פחות מטומטם ממנו, אם לא היית "מחזיר" לו בפעם הראשונה ("אני.. לא פראיר מושך ועוקף אותו ונעמד לפניו ברמזור"), הוא היה מבין את הרמז ומפסיק לשחק איתך משחקים על הכביש...אז מי המטומטם עכשיו :?:

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איך אני חולה על זה מתי שכל אחד פה משחק אותה ילד טוב ירושלים....:).

כל אחד פה שיחק עם מישהו אחר מתישהו בכביש, ועשה פתיחות, וכל זה.

אל תשחקו אותה ילדים טובים...

הילדון עם ה XSI פשוט כנראה הגזים.

Back to the original - NC again.

פורסם

צודק, אתה באמת מטומטם :lol:

אל תשכח להגיד לי את זה שניפגש בפרצוף ;)

איציק, מזה לא משחקים , הוא היה משחק איתי בכל אופן , חוצמזה מי ישמע מה עשיתי , הייתי טיפה לפניו אז האצתי קצת ונכנסתי לפניו ברמזור (אותתי ועשיתי הכל כשורה)

פורסם

כולנו עשינו פתיחות מתישהו, אבל אף אחד מאיתנו לא רץ לכתוב בפורום בצורה שתראה שאנחנו "גברים".

הילדון עם הXSI הגזים וכך גם הילדון עם ה306... לא עושים פתיחות וכו' בכבישים מלאים\צפופים כמו בהוד השרון.

:-)

פורסם

כולנו עשינו פתיחות מתישהו, אבל אף אחד מאיתנו לא רץ לכתוב בפורום בצורה שתראה שאנחנו "גברים".

הילדון עם הXSI הגזים וכך גם הילדון עם ה306... לא עושים פתיחות וכו' בכבישים מלאים\צפופים כמו בהוד השרון.

לא מכיר את הכבישים שם....יכול להיות שזה באמת כבישים שלא מתאימים לזה, ואם אכן זה המצב, אז אסור היה לו לעשות את זה...אם מישהו היה קופץ לכביש?!

Back to the original - NC again.

פורסם

אתה קורא בלי לשים לב... אני אמרתי שהשתדלתי לא לעבור את רביעי ובקושי להגיע אליו כי אני מכיר את האיזור (אני נוסע לפחות 3-4 פעמים בשבוע שם ... מה לעשות הבחורה דורשת..) מצויין אז ככה שאני יודע בדיוק כמה לנסוע לשם ואיפה לא להשתולל...

ד"א לא כתבתי שאני "גבר" שלקחתי אותו ולא רשמתי שעשיתי איתו "רייסים" (מזכיר לי את אמא של גיא :) , אלא כתבתי את זה בכדי שהילדים האחרים (יוסי בלאנו ?) בפורום ילמדו מה קורה אחרי שעושים שטויות ... מה גם היה לי איזשהו רעיון שאולי בעל ה XSI צופה בפורום :)

פורסם

אתה קורא בלי לשים לב... אני אמרתי שהשתדלתי לא לעבור את רביעי ובקושי להגיע אליו כי אני מכיר את האיזור (אני נוסע לפחות 3-4 פעמים בשבוע שם ... מה לעשות הבחורה דורשת..) מצויין אז ככה שאני יודע בדיוק כמה לנסוע לשם ואיפה לא להשתולל...

ד"א לא כתבתי שאני "גבר" שלקחתי אותו ולא רשמתי שעשיתי איתו "רייסים" (מזכיר לי את אמא של גיא :) , אלא כתבתי את זה בכדי שהילדים האחרים (יוסי בלאנו ?) בפורום ילמדו מה קורה אחרי שעושים שטויות ... מה גם היה לי איזשהו רעיון שאולי בעל ה XSI צופה בפורום :)

אפילו אם העברת הילוכים כמו בשיעור נהיגה, הילוך רביעי זה בערך 80-90 קמ"ש. הוד השרון זה לא המקום לנסוע 80-90 במיוחד כשאתה דואג להסתכל איפה נמצא הילד שמאחוריך.

מטופש, מאד מטופש.

כאלה דברים תעשה באיילון ולא בהוד השרון.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

תגיד אתה אמיתי?

אתה חושב שע"י הודעות כאלו אתה מחנך מישהו בפורום הזה? לא ממש.

בדיוק כמו שאוטו "ילדון" ב-106 יצא טמבל, גם אתה יכולת לצאת טמבל (במקרה הטוב).

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מתחסד או משהו כזה, עשיתי בחיי דברים מסוכנים יותר על הכביש וסביר להניח שעוד אעשה, רק שעם הגיל אתה נוטה לסכן רק את עצמך ופחות את הסביבה.

אבל מכאן ועד לבוא לפרסם הודעה בפורום כשאתה מציג אותו כטיפש ואותך כדמות החינוכית שפעלה נכון יש מרחק גדול.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתמול נסעתי מפ"ת לנתניה שהדרך כללה ירקונים ישררררר דרך הוד השרון וימינה לכביש 4..

אני מגיע לצומת ירקונים רואה ליידי 106 אקס.אס.אי אדומה , חלונות "מושחרים" אורות "קסנון כחולים" מקדימה (50 שקל אצל ... אביב יודע מי) ואגזוז כפול (כמו של טלאור)

בכל אופן , הילד ב 106 היה עם 2 ילדים וכנראה החליט שהוא משחק איתי , שמע את הרעש היפה שיוצא ממערכת הפליטה שלי שכוללת REMUS :) והחליט שאנחנו מתכסחים..

רמזור ראשון .. חותך אותי כמו משוגע ומושךךךך , אני.. לא פראיר מושך ועוקף אותו ונעמד לפניו ברמזור :)

הילד מתבאס קצת וממשיך , חותך מפה חותך משם.. הגענו למצב שהוא ליידי ואז לחצתי קצת יותר ועקפתי אותו בעוד הוא מנסה להגיע אלי הוא עבר באדום (אני עברתי בכתום מהבהב)

בקיצור נמשך ככה לכל אורך הוד השרון שאני משתדל לא להגיע להילוך חמישי ובקושי להריץ רביעי בכדי שלא יהיה בלאגן אם חס וחלילה יקפוץ מישהו או רכב חונה באמצע הכביש (מה שקורה המון בהוד השרון)

בקיצור ולעניין מגיעים לצומת האחרונה לפני הפניה ימינה, אני כמובן עומד ראשון ואיכשהו הילד עומד ליידי .. קצת רעש מנוע קצת פה קצת שם .. שנינו יוצאים בפתיחה נועזת , אני מתקדם לפניו (אני יותר מהיר נהנהנהנה) ותופס פער של בערך מכונית עד שתיים , מגיע לפניה ימינה , מסתכל על מד הקמ"ש ... 110 טוב נו ברקס = לעוף אז .. לאט לאט לוקח את הסיבוב... פיו עברתי .. מחכה לרעש של ה XSI ............................

.....

.

לא שומע...

מסתכל במראה .... מספיק לראות את הילדון מבצע רוורס בכדי להתיישר חזרה לכיון התנועה..

מסתבר שהילדון לא הצליח לקחת את הסיבוב ועשה 360 וקצת :) ראיתי שהם ממשיכים לכיון התחנת דלק אז הנחתי שהכל בסדר והמשכתי לנסוע....

רוצה ללחוץ גנסטר......?

חכם על חלשים עם אולטרה באוטו ו ואקום במוח

ZIGI

פורסם
תגיד אתה אמיתי?

אתה חושב שע"י הודעות כאלו אתה מחנך מישהו בפורום הזה? לא ממש.

בדיוק כמו שאוטו "ילדון" ב-106 יצא טמבל, גם אתה יכולת לצאת טמבל (במקרה הטוב).

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מתחסד או משהו כזה, עשיתי בחיי דברים מסוכנים יותר על הכביש וסביר להניח שעוד אעשה, רק שעם הגיל אתה נוטה לסכן רק את עצמך ופחות את הסביבה.

אבל מכאן ועד לבוא לפרסם הודעה בפורום כשאתה מציג אותו כטיפש ואותך כדמות החינוכית שפעלה נכון יש מרחק גדול.

אני לא מבין למה אתם עושים מזה דבר שזה לא... לא אמרתי שאני עשיתי הכל כשורה ועשיתי הכל בסדר .. ונסעתי כמו סבתא ועדיין נתתי לו רכבות , שולחנות , ממטרות וכו...

מדובר פה על החלק הסופי , על הסיבוב שאני לקחתי אותו כמו שצריך , והילד הטיפש שאין לו כנראה מושג בזה , לא טרח להאיט (ואותתי עוד שהוא היה מאחורי ונכנס מצד שמאל שלי ברמזור לפני הפניה והוא ידע שאני הולך לפנות) וחשב שהוא יכול "לקחת את הפניה" .. זה הכל.. אני לא אומר שאני לא עושה שטויות.. דובר פה על חלק ספציפי

פורסם

.....

.

לא שומע...

אמח לא מבין למה אתה מספר לנו את זה. סתם אקט ילדותי ומפגר שבגללו מניין ההרוגים במדינה כה גדול. אולי הפעם ל"ילדון" לא קרה כלום אבל פעם הבאה אתה לא יכול לדעת מה יקרה לך או לו.

אותך לחיים הכט! :lol:

פורסם
מגיע לפניה ימינה , מסתכל על מד הקמ"ש ... 110 טוב נו ברקס = לעוף אז .. לאט לאט לוקח את הסיבוב... פיו עברתי .. מחכה לרעש של ה XSI ............................

אתה נוסע על 110 בתוך הוד השרון??? או שמדובר על הפנייה לכביש 4???

אם זה כך או כך... אתה נוסע שלא בהתאם לתנאי הדרך, הכביש עמוס, אמצע היום. מסוכן.

ראיתי איך אתה נוהג גם ביום ראשון, אתה נוהג בצורה ממש לא זהירה, תשים לב קצת יותר כי זה ייגמר ברע.

למה אני אומר את זה כי משפט כמו "פיו עברתי" אומר שהייתה על המגבלה, לא בטוח בעצמך ולא כלום - וזה מסוכן!!!!!

להבא, שים לב קצת יותר.

:-)

פורסם
מגיע לפניה ימינה , מסתכל על מד הקמ"ש ... 110 טוב נו ברקס = לעוף אז .. לאט לאט לוקח את הסיבוב... פיו עברתי .. מחכה לרעש של ה XSI ............................

אתה נוסע על 110 בתוך הוד השרון??? או שמדובר על הפנייה לכביש 4???

אם זה כך או כך... אתה נוסע שלא בהתאם לתנאי הדרך, הכביש עמוס, אמצע היום. מסוכן.

ראיתי איך אתה נוהג גם ביום ראשון, אתה נוהג בצורה ממש לא זהירה, תשים לב קצת יותר כי זה ייגמר ברע.

למה אני אומר את זה כי משפט כמו "פיו עברתי" אומר שהייתה על המגבלה, לא בטוח בעצמך ולא כלום - וזה מסוכן!!!!!

להבא, שים לב קצת יותר.

כמה טעויות אצלך:

1. כן מדובר על הפניה , וכן לא שמתי לב שאני על 110 , אבללללל אני כן יודע לקחת פניות (כמה ניסיות עברתי..) אז לקחתי את הפניה מבלי לעוף והפיו זה כי הצלחתי בלי שום תקלה

2. אמצע היום ?! כביש עמוס !? מתי רשמתי פרטים אילו ? אני אציין שזה היה בסיבות 10 בלילה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...