Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

השפריצר בחלון הקידמי לא עובד..ככול הנראה מסתימה או משהו דומה..

איך ניתן להחליף את הצינורות או לנקות את הליכלוך שסותם אותם?

תודה על העזרה..

:-)
פורסם

א. תבדקי קודם כל שיש מים במיכל.

ב. אם יש מים תנסי להפעיל את השפריצרים. האם את שומעת את קול המשאבה?

ג. אם כן, כנראה נסתמו מאבנית 3 הפתחים של השפריצרים. תקחי קיסם או את החלק החד של הסיכת ביטחון ותכניסי לשפריצר. רוב הסיכויים שהסתימה תיפתח.

אם אינך שומעת את קול המשאבה כנראה מדובר בבעיה חשמלית, כגון המשאבה שהתקלקלה או במקרה הטוב נתק בחוטים או קצר חשמלי.

פורסם

א. תבדקי קודם כל שיש מים במיכל. 
ב. אם יש מים תנסי להפעיל את השפריצרים. האם את שומעת את קול המשאבה?
ג. אם כן, כנראה נסתמו מאבנית 3 הפתחים של השפריצרים. תקחי קיסם או את החלק החד של הסיכת ביטחון ותכניסי לשפריצר. רוב הסיכויים שהסתימה תיפתח.

היי...

טוב ברור שבדקתי קודם אם יש מים במיכל...:wink:

יש את קול המשאבה..וכבר פתחתי את הפתחים עם סיכת ביטחון...

יוצאים ממש ממש מעט מים...מה עוד ניתן לעשות?

ותודה על העזרה!!

פורסם

היי,

הקישור עזר לי תודה..

עוד שאלה..רציתי לדעת איך אני מפרקת את השפריצרים ואיפה יושבת המשאבה עם הצינורות באונו..

תודה על העזרה!!!

פורסם

מור, אני ממליץ לך לפרק את כל הפלסטיק, השפריצר מורכב עליו, יש בורג בצד ימין, צד שמאל, אחרי שאת פותחת את המכסה מנוע תעקבי אחרי הפלסטיק ותראי ברגים תוצאי אותם וזהו, מקסימום תקפצי לפה ואני יסדר לך את זה, גם לי זה קרה, אחרי שניקיתי עבד כמו חדש והשפריץ הגיע עד החלק האחורי של האוטו (ואפילו עבר אותו):wink:

Suzuki Jimny

פורסם

ממליץ לך בחום

אם המשאבה עובדת (לפי מה שכתבת אז כן)

פשוט להוסיף כוס של חומץ למיכל המים עוזר בדוק.

פורסם

היי,

טוב הצלחתי לתקן או יותר נכון לנקות את הצינור והשפריצר...וזה עובד! :-D

הבעיה היא שלא הצלחתי לפרק את השפריצר עצמו וזרם המים לא חזק מספיק (מגיע כמעט כמעט עד חצי החלון..)..איך ניתן לפרק את השפריצר עצמו?

ותודה לכולם על העזרה!!! :wink:

• תוכן חדש...