Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת שירותי לציבור, הפעם ידידה שלי מחפשת רכב קטן שלא יסע הרבה בעיקר נסיעה עירונית ומהבית לבסיס כל יום(כ30 ק"מ הלוך וחזור.)

הדרישות: עדיפות לידני,שנתון- 98' ומעלה,אחזקה זולה(דלק,טיפולים),אמינות,צורה חיצונית נאה וזהו בעיקר.

היא שללה את כל השריידים,פיאסטות,סיריונים למינהם מטעמי יופי חיצוני.

האופציות שנענו בחיוב: פולו 1000 סמ"ק או דייהו לאנוס.

עכשיו איך הפולו עם מנוע 1000 סמ"ק?? האם היא עד כדי כך עגלה?

מי מהשתיים עדיפה?

פורסם

יחסית לתקציב שלה היא די בררנית הידידה שלך... שתתחיל להתפשר על משהו אחרת אני ממליץ על "חופשי-חודשי" ;)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש כבר את החופשי-חודשי האולטימטיבי-"חוגר". :-P

היא רוצה חיים נוחים כי להגיע לבסיס במרחק 15 קילומטר היא צריכה 2 אוטובוסים בקיצור כאב ראש.

סיריון היא אומרת שגם נכנסת לשיקול אבל הבעיה שקשה למצוא....במיוחד את הגירסה ה"מפוארת".

מה עם הלאנוס? big no?

פורסם

דווקא הדיהו מפגינים אמינות מפתיעה. המחירון שלהם צונח בצניחה חופשית בלי פתיחת מצנח כך שאפשר להשיג אותם במחירים מגוחכים, צריך לקחת בחשבון שגם בעת המכירה הגמול יהיה מגוחך ולמצוא אחת שטופלה היטב, המבחר גדול כך שזה לא נורא קשה. תחבורה בסיסית נוחה בכל זאת דורשת הוצאות על תחזוקה, אך בד"כ לא בשמיים ויכולה להפתיע מבחינת האמינות. בהצלחה.

פורסם

GIANT NO על הלאנוס. לחבר טוב שלי היה את הרכב הזה והוא אכל ממנו רק חרא (צר לי על ההתבטאות), אבל הרכב באמת מירר לו את החיים, כל הזמן תקלות ובעיות. לא להתקרב לדייהו!

מה לגבי מאזדה בימבה (121), אפשרי למצוא שנת 97 נדמה לי השנתון הכי מאוחר שלה... מניסיון של מעל 4 שנים עם הרכב הזה, למעט תקלה אחת קטנה שכרגע היא בבדיקה ובבירור, הרכב שירת אותי נאמנה בזמנו שהייתי חייל לבסיס גלילות יום יום (מרמת אביב עד למתחם גלילות, בסביבות ה-24 קילומטרים הלוך עם חזור) ולא עשה לי בעיות כלל, אמינות מופלגת. הרכב חסכוני מאוד בנוסף גם בעיר ומחוץ לעיר, ודי זריז יחסית למקבילים אליו.(מהבודדים בקטגוריה יחסית לשנתונים עם 16 שסתומים ו-73 כ"ס שזה מכובד ביותר), הבעיה עם הידידה שלך שהיא בטח לא תאהב את הצורה (נחשתי נכון?)

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

למה אתה שולל היא דווקא אהבה.....:lol:

אמרתי לה שתחפש(בעזרתי כמובן) סיריון,פונטו,פולו או את המאזדה ומה שתמצא במצב טוב שתקח.

פורסם

לעניות דעתי- פונטו , 1100 או 1350 על שלל גרסאותיה. לא חסרות כאלו, ובאופן יחסי למה שקיים היא די מהנה. אפשרות אחרת ומעט פחות מומלצת היא הקליאו, אבל פה צריך לנבור מעט יותר בשביל למצוא אחת באמת שמורה.

לגביי הדייהו- גם בתור בדיחה , היא מסוכנת.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

• תוכן חדש...