Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שיפוץ ניבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי גם שיפץ ניבה.. מהיסוד, התחיל באוברול למנוע, שיפוץ תיבה הילוכים, צבע חדש, גלגלים של סמוראי, מגינים ועוד שלל דברים..

הניבה השנייה.JPG

הניבה הצהובה.JPG

הניבה הצובה2.JPG

פורסם

אהבתי את השיפוץ של פותח השירשור , כל הכבוד לך , במינימום כסף , יצא לך רכב סבבה, אין... הכי כיף לעשות לבד.

תמשיך לעדכן.

פורסם

הניבה הצהובה פשוט מדהימה ביופייה! יותר יפה מהמקורית שבאה מהמפעל!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חשוב להדגיש, השיפוץ של הניבה הצהובה נעשה בחצר הבית, בלי מוסכים, נקנו רק החלקים והכל נעשה על ידינו.. סיפור ארוך ומייגע.

אבל בסוף התוצאה יצאה טובה מאוד, הרכב נסע נהדר ביחס לאיך שקיבלנו אותו. בשטח הניבה עברה מקומות בהם ג'יפים גדולים ויקרים פי 100 ממנה לא עברו.

פורסם

את הניבה הלבנה עם הלהבות אני מכירה מקרוב, היא מגיעה מדי פעם אפילו למועדון החמש - הבחור הצעיר שנוסע בה השקיע בה המון וימשיך ככה

כל הכבוד לו :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...